How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen genede gittiğinde en yüksekte yapın.. kaç derecede yapıyorsun gibi sorular sorun..dereceyi az tutup 6 seansta bitecek lazer uygulama çıkıyor 10 seansa bir kere başladım diyor millet bırakmak istemiyor..falan derken sıkıntı oluyor..

en yüksek derecede yapılırsa yanma olmaz mı:bbo: çünkü kalça yapılırken dereceyı yukseltmıişti 20 yapmıştı ve ben cok acı çekmiştim eger genitale bu kadar yapılırsa ben nasıl dayanırımkafamçokkarıştı

en yüksek derecede yapılırsa yanma olmaz mı:bbo: çünkü kalça yapılırken dereceyı yukseltmıişti 20 yapmıştı ve ben cok acı çekmiştim eger genitale bu kadar yapılırsa ben nasıl dayanırımkafamçokkarıştı

eğer esmer tenli isen veya yazdan kalma güneş yanıkları varsa tabii yüksek doz olmaz ama beyaz tenli isen bişey olmuyor...yani bende olmadı:enbuyukkk:

eğer esmer tenli isen veya yazdan kalma güneş yanıkları varsa tabii yüksek doz olmaz ama beyaz tenli isen bişey olmuyor...yani bende olmadı:enbuyukkk:

beyaz tenliyim ama genede yüksek derecede yaptırmaya cesaretim yok hem acıdan hemde yanma olayında korkuyorum.sen şanlısın demekki opuyorumnanaktan neyse ben böle devam edıyım bakalım ilerleyen günler neler gösterecek:1closedeyes:

:a015:dr. dido size merak ettiğim bir şey var. bu lazer epilasyonu çok etkili bir yöntem. giden arkadaşlarımdan biliyorum. ve biz kadınların kabusuda (hele benim gibilerse) zemuszemus kıllarımız... merak ettiğim noktaya gelince bu yöntem neden dudak uçuklatacak kadar pahalı. biraz ucuzlatsalar inanın gitmeyen hanım kalmaz. kuaförden- ağdadan- çıkmayan hanım sayısını düşünün bi. bana seans başına 950 tl dediler. şimdi ben ne yapam. eee yaptırmak zorunmasınız ki diye sorarsanız evet çok kötüyüm.cildim hassas olduğu için ağda vb epileyt vb yöntemler olmuyor. ne yapabilirim lütfen yardım.

:a015:dr. dido size merak ettiğim bir şey var. bu lazer epilasyonu çok etkili bir yöntem. giden arkadaşlarımdan biliyorum. ve biz kadınların kabusuda (hele benim gibilerse) zemuszemus kıllarımız... merak ettiğim noktaya gelince bu yöntem neden dudak uçuklatacak kadar pahalı. biraz ucuzlatsalar inanın gitmeyen hanım kalmaz. kuaförden- ağdadan- çıkmayan hanım sayısını düşünün bi. bana seans başına 950 tl dediler. şimdi ben ne yapam. eee yaptırmak zorunmasınız ki diye sorarsanız evet çok kötüyüm.cildim hassas olduğu için ağda vb epileyt vb yöntemler olmuyor. ne yapabilirim lütfen yardım.

Canım dr dido bayadır yok
Lazer fiyatları son zamanlarda baya düştü komple alırsan baya bbir uygun canım hangi bölge için 950tl dediler sana canım

Arkadaslar lazerler çeşitleri şöyle ruby-alexandır-Nd:yag -diod bunun dısındakı cihazlar lazer değildir. bu cihazların farklı dalga boyları var kılın köküne en yakın atış yapanlar alex ve doıd kılın kökune tek atıs yapan lazer ıse nd:yag tek seans asla yeterlı olmayacaktır.her bolge farklı sekılde dokulme gosterır bu kısıden kısıye kıl-ten yapısına gorede degısmekte ama en onemlısı seans sonunda yaptırdıgınız epılasyonun kalıcılığıdır.yanlız unutmayın hıc bır lazer asla %100 bıtırmeyecektır.bu konuda yeterınde bılgılendıysenız zaten sorun yok alacagınız max.sonuc % 90 kalanları ancak en etkılı sekılde ıgnelı epılasyon ıle bıtırebılırsınız.%100 ancak bu sekılde kurtulursunuz.Arastırmanıza basladıgınızda once merkezınızın kullandıgı cıhazı ve ozellıklerını kendınız ınternetten arastırın arkadaslar cok kolay google yazdıgınızda her sey ortada sıze su an onerebılecegım lazer 12 ayrı unıversıtenınde kullandıgı lyra-i ND:YAQ
myraestetik.com

canım ben bu 950 tllik fiyatı 4 ay önce almıştım. bölge olarakda komple koltuk altı+ bacak be özel bölge ve ayrıca yerde mersin.mafoldumbenmafoldumben

özellikle bikini bölgesine sakın yaptırmayın.Ben yaptırmıştım. Simdi cocugum olmuyor
doktor bana lazer vücutta genetik mutasyona sebep oluyor dedi. Kistimi de o yaptı sanırım,
cünkü ondan önce kistim yoktu.

bende paket bölgesine yaptırdım 1 seansta döküldüler baya alexle yaptırdım %30 u gitmiş geriye kalan %50incelmiş %20side aynen duruyordu sonra gidemedim paket bölgesi için lazere hepsi aynısı gibi geri çıkdı

bende paket bölgesine yaptırdım 1 seansta döküldüler baya alexle yaptırdım %30 u gitmiş geriye kalan %50incelmiş %20side aynen duruyordu sonra gidemedim paket bölgesi için lazere hepsi aynısı gibi geri çıkdı

İlk 3 seansın mutlaka düzenli gidilmesi gerekiyor. Ondan sonra 4-5-6 aylık aralar verilebilir, ama ondan önce bırakırsanız herşey ilk haline dönecektir.:1no2:

İlk 3 seansın mutlaka düzenli gidilmesi gerekiyor. Ondan sonra 4-5-6 aylık aralar verilebilir, ama ondan önce bırakırsanız herşey ilk haline dönecektir.:1no2:

Bende ilk 3 seansımı yaptırdım daha sonra araya bayağı uzun bir süre girdi.yeniden gidicem.Arada bir jiletlekısaltıyorum zararı var mı?

benim anlamadığım eğer geri çıkarsa-ki çıktığını söyleyen çok az-ne ile alınıyor onlar ağda vb kulanılırsa diğer çıkmayanlar da çıkmaz mı ki?

bu sarı olan tüğleri bitiremedik gitti:)
lazerle koyu renkler bitti sarı tüğler için 3 ayda bir falan gitmeye devam
başka çözüm yok , 3 aylık aralıklarla sürekli gidicem sanırım

bu sarı olan tüğleri bitiremedik gitti:)
lazerle koyu renkler bitti sarı tüğler için 3 ayda bir falan gitmeye devam
başka çözüm yok , 3 aylık aralıklarla sürekli gidicem sanırım

cilt renginiz açıksa biraz daha azalıp en azından ara 4-5 aya çıkması lasım. Cilt renginiz koyu ise haklısınız 3 ayda bir gitmek gerekiyor.

Back