- Konu Sahibi dr.dido
merhaba I2PL adlı cihaz hakkında bilgi verebilir misiniz?hangi cilt tipinde daha iyi sonuç verir..diğer cihazlara göre avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba I2PL adlı cihaz hakkında bilgi verebilir misiniz?hangi cilt tipinde daha iyi sonuç verir..diğer cihazlara göre avantajları ve dezavantajları nelerdir?
tasvip etmiyorum derken?
yani size göre sonuç alamaz mıyım bu cihazdan?sizin öneriniz hangi cihaz?
20 yaşındayım.bacak,koltukaltı,genital ve göbek düşünüyorum..paket programa başlamayı düşünüyorum aslında...
bacaklarım beyaza yakın kıllarım da siyah,ama üst bacağımdakiler çok kalın değil..
göbek ve diğer bölgeler kumral gibi..nedense cilt rengim farklılık gösteriyor
ben de cumartesi başlayacaktım iyi olduğunu düşündüğüm bir yerde buldum alexandrite paket program var 6 ve 8 arası 12 aylık daha ekonomik oluyor ama 12 ayda yapılıyrmuş hepsi 12 ayda o kadar seans olabilr mi niye 12 mantık ne anlamadım böyle bir program iyi değil değil mi?ilk defa duyuyorum böyle bir şey:1shok:
ya işte ben kampanya yapan bi yer bulmuştum i2pl varmış orda da sadece..görüşmeye gitmeyi düşünüyordum ama şimdi kurt düştü içimeCADIARZU
uygun fiyatla ve dzgün yapan bi yer bulsam hemen gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım of iştemafoldumben
hormonel problem varsa yapmıyorlar mı peki lazer?
ay ya napsam hiç bilemiyorum:gitme:
sayın doktorum benimde bir sorum var?
Ben de lazer epilasyona ilk defa başlıcam :) 24 yaşındayım cildim beyaz tüylerim ise siyah ve kalın. Alexdrantide diye bi lazer türünü uygulamayı planlıyorum. Genital bölgeme yaptırıcam kesin sonuç almam için benim yapmam gereken bişey var mı? tamamen kurtulmak mümkünmü? bir de paket programa katılmak mantıklı mı? daha önceleri hep jilet falan kullanıyodum bi kaç kerede sir yaptım heryeri değil ama nedense sir yaptığım yer 1 hafta dolunca hemen yeniden çıkıyo hormonal bozukluk olamaz dimi?
sayın doktorum benimde bir sorum var?
Ben de lazer epilasyona ilk defa başlıcam :) 24 yaşındayım cildim beyaz tüylerim ise siyah ve kalın. Alexdrantide diye bi lazer türünü uygulamayı planlıyorum. Genital bölgeme yaptırıcam kesin sonuç almam için benim yapmam gereken bişey var mı? tamamen kurtulmak mümkünmü? bir de paket programa katılmak mantıklı mı? daha önceleri hep jilet falan kullanıyodum bi kaç kerede sir yaptım heryeri değil ama nedense sir yaptığım yer 1 hafta dolunca hemen yeniden çıkıyo hormonal bozukluk olamaz dimi?
Cnm süper bi topik olmuş ama geri dönüp onca sayfayı okuyamadım doğrusu iş yoğunluğunda benim sorum şu
tam karın bölgemi alexsandrit mi ne :roflol: ondan lazer yaptırıyorum 6 seans bitti ama hala kıllar aynı yoğunlukta var sadece hafif incelme olmuş bazıları hala olduğu gibi kalın
normal mi yada ne zaman düzelecek bunlar yaaaa :çok üzgünüm:
ilgi ve alakanız için çooooooook teşekkür ederim :)))))))
Karın bölgesi kalın ve kıl değilse lazerle zor sonuç alınır. Buna başlamadan önce doktorunuzun sizi doğru yönlendirmesi gerekiyordu bence .fisfisfis