How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki sen memnun musun apogee 5500'den? seans sırasında tüylerin döküldüğü doğru mu? :uhm:

hiç dikkat etmedim ama bidahaki sefere bakarım.benim 3.seansımı yaptıralı bayagı oldu ramazan sonu 4.seansım için gidicem ve şuan hiçbişey yok(genital için söylüyorum) çok memnunum Allaha şükür..

iyi günler.ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.oturduğum yerde sadece bir klinik var bu işi yapan.Endiak lazer kullanıyoruz dedi telefoda.bu nasıl bir makinedir bu konuda bir bilginiz var mı??birde seansları 3 haftada bir tekrarladıklarını söylediler.etrafımda başka şehirlerde yaptıran arkadaşlarım en az 6 haftada bir gidiyorlar sizce bu işte bir yanlışlık var mı??

kırmızıncı merhaba...ben aslında bu lazerden kafası karışanlardanım..şöyleki;

ilk seansıma alex te gıttım, sonra gıttıgım merkezdekı tavırdan hoşlanmayınca baska yerler arastırırken kendımı ndyag lazer yapan (ustelık işlemi doktor yapıyor) bır yerde buldum..ama kafam cok karısık, bırde zamanlamaya cok uyamadım..mesela 14 agustosta gıtmme gerekıyordu fakat bu hafta sonu gıdecem..fakat nd yag da yaptırdıktan sonra ılk seanstı ama yıne de baya baya cıktı, helekı koltukaltım..sureklı jılet vuruyorum..
bırde ben kollarımdakı tuylerın çok olmasını zannetmeme ragmen doktor bunlara boşuna yaptırma faydası olmaz paranı almak ıcın yaparlar dedı..oysakı gercekten benımkı takıntı degıl kollarımda da cok var.bu hafta sonu nereye gıdecem tam bılemeıyorum :))) daha da kafanı karıştırmış olablırım ama nd yag mı alex mı çok bılemıyorum.ben ızmırde yaptırıyorum, alexle ılgılı aslında neredeyse cogu ızmırlının gıttıgı bır merkez var, önce ona gıdıp göruşup sonra karar verecem..senle tekrar paylaşırım..kolaylıklar:))) sana da bana da :)

arkadaŞlar, Çok sorulan bırŞey soracam ama;

"alex mı? Nd yag mı?"

farkları sadece; ndyag ın bronz tenede yapılabılırlıĞı mıdır???

arkadaşlar merak ettiğim bişey var hamilelerde lazer epilasyon yaptırabilirlermi sadece yüz bölgesinden bahsediyorum.

bende bişey sorucam ben 3.seansa gidicem ama kıllar çıkmadı beklememmi lazım?merkez gel diyo para içinmi acaba?

peki kac hafta oldu eski seansindan benim bildigim bacaklarr 6-8 hafta kadar ara verebiliorsun ama en idael 6 haftadan sonramiss

lazer uygulamlarında kıl dönemsel süreçlerinden dolayı normal uygulama seans aralıkları 35 ile 42 gün arasında olmalıdır bu günlerden önce gitmeniz size avantaj sağlamaz 42 günü geçirmeniz ise dönemi kaçırdığınız için sean sayılarında artım söz konusu olur. o yüzden zamanlama önemlidir. bunun dışında yüz bölgesindeki tüyler daha yüzeyel ve ince olduklarından dolayı yüz bölgesine ayda bir uygulama yapılır.
sadece alexandrite cihazlarında enerji kıl folikülüne kadar inmediği için tüyü yarısına kadar tütsüler ve geri kalan yüzde 50 si 15 gün sonra çıkar.15 gün sonra ara seans ya da kontrol diye çağırmalarının sebebi budur. tüylerinizin çıkıp çıkmaması önemli değil uygulama yaptırdıktan sonraki aralığınız önemli bunu unutmayın. Lazerler sadece anajen dönemdeki tüylere etki edecektir. bu yüzden 35 ile 42 gün aralığı aklınızda ve aylık programınıza ekleyin.
3 seansda kıllarınızda azalma olur evet ama devam etmeniz gerekmektedir nedeni 3 farklı dönemde bulunan kıl köklerine uygulama yapmak anagen telogen ve katagen doneme birerkez uygulama yaptırmıs oldunuz dıyelım arada kacırmıs oldugunuz tuyler ıcınde bir tur daha gecılır yanı toplamda 6 seans olmasının nedenı odur egerkı hastalar duzgun programa sadık kalırlarsa uygulayıcı uygun degerlerı verırse cıhaz da ona gore ıyı bır cıhaz olursa ve o hastaya o cıhaz uygun olursa 6 seansda yuzde 80 basarı bıle alınabılır ama unutmayınkı 100 de 100 basarı hıc bır zaman yoktur alınamaz

acilll yardım..................................kızlar paket bölgemde kasıkla bacak arasında oluşmuş bi kıl donmem var lazerle bu sorun aşılabılır mı amelıyatsız bilgisi olan var mı

kıl dönmelernde lazer eplasyon kullanılıomuş ama seninkinin boyutu ne durumda onu ancak uzmanın görmesi lazım

kızlar bnde lazer eplasyn yaptrdm brz kaşınma oldu bu normal mi?

Merhaba dr. Dido
bütün yazdıklarınızı merakla okudum ama kendi soruma yakın bir soru bulamadım:
Sorum bnm koltuk altı ve gögüs bölgemde küçük kistler var. Gittiğim genel cerrah dr.u ilaç vermedi sakıncası olmadıgı için ama bn koltuk altıma lazer uygulatamak istiorum. Acaba bana sakındcası olabilirmi ???cvp yazarsanız çok sevinicem.

Merhaba dr. Dido
bütün yazdıklarınızı merakla okudum ama kendi soruma yakın bir soru bulamadım:
Sorum bnm koltuk altı ve gögüs bölgemde küçük kistler var. Gittiğim genel cerrah dr.u ilaç vermedi sakıncası olmadıgı için ama bn koltuk altıma lazer uygulatamak istiorum. Acaba bana sakındcası olabilirmi ???cvp yazarsanız çok sevinicem.

Canım dr dido bayadır yok istersen kendi doktoruna sor daha iyi olur kafan rahat olur sewgileropuyorumnanaktan

kızlar merhaba, dr dido yokmuş ama siz de baya bilgili görünüyorsunuz size sorayım.
lazer epilasyon genital bölgede nerelere yapılıyor? yani tamam kasıklar, üstteki üçgen bölge, çevresi yapılıyor, da ne kadar çevresine kadar yapılıyor?
ikinci sorum da lazer yaptırıp üzerinden 5 sene geçip benim tekrar şu yoğunlukta çıktı diyen var mı?
fisfisfis

kızlar merhaba, dr dido yokmuş ama siz de baya bilgili görünüyorsunuz size sorayım.
lazer epilasyon genital bölgede nerelere yapılıyor? yani tamam kasıklar, üstteki üçgen bölge, çevresi yapılıyor, da ne kadar çevresine kadar yapılıyor?
ikinci sorum da lazer yaptırıp üzerinden 5 sene geçip benim tekrar şu yoğunlukta çıktı diyen var mı?
fisfisfis

genital yaptırmadım amabildiğim kadarıyla ; kasıklardan biraz ;üst kısım ; alt kısım her yere yapılıyor ... amasenin soruna bir ölçü vermek zor... birkaç merkezle görüş ; daha kesin bilgin olur...

bir de 5 yıl önce lazer yaptırmış birinin pek bu topiğe uğradığını sanmıyorum... genelde şu an devam edenler ya da yaptırmayı düşünenler uğruyor...

umarım soruna cevap verebilen biri çıkar da biz de öğreniriz kaydirigubbakcemile3

fisfisfis

cnmm bende genitale yaptırcammmm doktora sordum popo arası bikini alt ksıımlar olcak dedii..bende tam bilmiyorum nekdrlık ksıımlara yapcagını ilk seasna girdigimde anlıycam:)
benim kuzenimmmm şunada gitigim merzekde deil başka yerde yaptımıştıı..3 sene olduuu lazeri bırakalııı valla yüzünü almassa eskisi gibi çıkıyo hatta lazerden dolayııı elmacık kemiklerinde uzun uzun kıllar var..sanırım hem gittigi merkezden hemde insanın kendi bünyesinden dolayı farklılık gösteriyo..yüz çok inatcı bi bölgedir dedilerr ben 3.seasnımda baya iyi sonuclar aldım...şunu da demek istiyorumm ben şu tüylerimden büyük oranda kurtulayım senede bikereee gitcemmmm yaptırdıgım yerlere bitsede bitmesede...

genital yaptırmadım amabildiğim kadarıyla ; kasıklardan biraz ;üst kısım ; alt kısım her yere yapılıyor ... amasenin soruna bir ölçü vermek zor... birkaç merkezle görüş ; daha kesin bilgin olur...

bir de 5 yıl önce lazer yaptırmış birinin pek bu topiğe uğradığını sanmıyorum... genelde şu an devam edenler ya da yaptırmayı düşünenler uğruyor...

umarım soruna cevap verebilen biri çıkar da biz de öğreniriz kaydirigubbakcemile3

şimdi hangi forumda okuduğumu tam hatırlamıyorum da, biri 6 sene önce yaptırmış ve hala çıkmamış, biri de "çok uzun yıllar önce yaptırmış" ve hala çıkmamış delikafadulden

bir de seans aralarında hiç mi bişey yapmıyoruz? diyolarki 1 ay çıkmadı. sonra çıkmadığı halde mi diğer seansa gidiyor? ya da 15 günde çıktı diyelim öyle gezmemek için jilet yapsak yanlış bişey mi yapmış oluruz? kaydirigubbakcemile4

Back