Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaptır da haber ver bakalım kıs :kedi:

neden senede bir gitcen anlamadım CADIARZU

yaptır da haber ver bakalım kıs :kedi:

neden senede bir gitcen anlamadım CADIARZU

tmm cnm yazarım:)
haniii diyelimkii kolatıma gittim yada genitale gittim bittiiii...artık 6-7 seasn oldu ve çok ince ve bi kaç tane tüy şeklinde çıkmaya başladıı işte ozman bırakcam lazeri boşa para vermemek için..senede bikeree daha temiiz olsun diye agda mantıgıyla gitcem:)beyapsanda ince tüy şeklinde çıkcaklarrr tamamen pürüzsüz bi cilt olması imkansızzz...

pipiuzuncoraplikiz
bir de seans aralarında hiç mi bişey yapmıyoruz? diyolarki 1 ay çıkmadı. sonra çıkmadığı halde mi diğer seansa gidiyor? ya da 15 günde çıktı diyelim öyle gezmemek için jilet yapsak yanlış bişey mi yapmış oluruz?

daha önceki sayfalarda söylemiştim ama okumamışsın sanırsam aralarda kıl köküne etki etmeden ne istersen yapabilirsin ne demek oluyor cımbız ve agda yok makas jılet yada makıne ıle kısaltma var 3 seansdan sonra zaten kısaltma geregı duymuyorsun. lazer epılasyon zaten turkıyede 8 yıldır aktıf olarak var uzun donemlı sonuclar egerekı kalıcı epılasyon onayı varsa cıhazın evet guzel ama daha onceden de dedıgım gıbı 100 de 100 kılların bıtebılmesı gıbı bısı kesınlıkle yok Nem in dediği gibi uygulamalar bittikten sonra arada bir gitmek uygundur. başarıyı 100 de 60 ile 80 arasında secebılırsın daha fazlasını ınsan fızyolojısıde cıhazlarda kabul etmıyor

anladım şekerlerim teşekkür ederim:1hug:

genital bölgede çok acıya sebep oluyor mu? ve ortalama olarak kaç seansta tüylerin tamamen yok olması durumu gerçekleşir? :kedi:

dr.dido benimde bir sorum olucak göğüs ucundaki tüylerede lazer yapılıyomu herhangi bir sakıncası varmı?? sitede bu konu hakkındaki görüşlerde ıste o kılların mıkropları onledıgı alınmaması gerektıgı vs yazılmıs en dogru cvabı sızden alıcagımı duusndum cvplarsanız sevnırım cok tesekkurler sımdıden

bacaklarım hala kırmızı gördükçe canım sıkılıyor
deneyimli arkadaşlar lütfen fikirlerinizi yazın
2 günde geçmemesi normal mi?

canım bende bacaklarıma ilk seansa gittiğimde bacaklarım kıpkırmızı olmuştu ve 3 4gün kırmızılığı geçmemişti ayrıca şişmişti ve dokunduğumda acıyordu 3gün boyunca günde 3kez hametan sür dediler 3 4 günün sonunda kızarıklık geçti 3 4 seans sonrada kızarıklık şişlik olmadı merak etme endişe edilecek bir durum yoktur seninkilerde geçer

genital bölgede çok acıya sebep oluyor mu? ve ortalama olarak kaç seansta tüylerin tamamen yok olması durumu gerçekleşir? :kedi:

Merhaba canım..
ben genital bölgeme 2 kez yaptırdım.. 3 ya da 8 seansta biteceğini söylemişlerdi bana.. senin tüy yapına ve tüylerin rengine göre değişiyormuş..
ilk seansta daha az acımıştı ama ikincide daha çok acıdı..
bir de bepanthene çok çok iyi geliyor... kesinlikle tavsiye ederim...

canım telaşlanma jilet vurmaları gayet normal zaten lazeri kıla direk vurmuyolar jiletle alınmış kıllardan arınmış temiz cilde uygulıyorlar.neresi olursa olsun önce jiletle o bölgeyi kıllardan temizliyorlar tüylerin çoğalmaz korkma. bi süre snra tüğlerin çıkıcak ve tekrar dökülücek çıkan tüğleri cımbızla falan koparmaya kalkma sakin kendiliğinden dökülmelerini bekle

Merhaba

Bugün yarım bacak ve koltuk altım için lazer yaptırdım.alex ile yaptılar bacaklarımda çok acı hissettim zor dayandım.koltuk altım bacaklarım kadar acımadı,bacaklarımda batık çok fazla ve kıllarım oldukça kalın siyah sanırım ondan dolayı bu kadar acı hissettim.gittiğimde yerde acının hafiflemesi için krem vermediler,emla yı kulllanmak istiyorum ama yan etkisi var mı acaba merak ediyorum lazer i olumsuz etkilemesinden korkuyorum arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir misiniz ??

emlayı genital hariç bence kullanma..ilk seansta çok acır sonra bu kadar acımıyor zaten kıllar azaldığı için kıl olmadığı için acımıyor..en çok batık acır zaten seni hoplatan batıklar olmuştur..aynı şeyi bende yaşadım..3 seasntan sonra rahat edersin..ağzına sakız al ben öle yapıyorm delikafadulden

neden sadece genital? emlanın bacaklara ve koltuk altına zararı mı var

kızlar bende sonunda lazere başlıyorum kaydirigubbakcemile3 özel hastanede makına ND YAG benim sorum şu olacak size ben tüm vucüt başlayacağım (kol altı ,genital ,bacak ,popo ,göbek ...) ordaki bayan bana senin işin 3-4 saat sürer dedi ben tüm bölgeme aynı gün dayanabilirmiyim sizce:bbo: randevu verdi daha iki hafta var ama ben korkmaya başladım malum bölgeyi de nasıl açıcakcam:kedi:

arkadaşlar bende en yakın zamanda lazer yaptırmak istiyorum lütfen bana güvenilir yerlerin adını mesaj atar mısınız

arkadaşlar bende bu işe başlamayı düşünüyorum..istanbulda özellikle Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi yerleri söylermisiniz..

kızlar merhabaa bana izmirde güvenilir bi merkez önerebilir misiniz

merhabalar.. lütfen bana yardım edin yazın başında anketörler tarafından çevrilip bir güzellik merkezine yönlendirildim orada herşei çok güzel anlattılar ve hiçbirşey araştırmadan sözleşme imzaladım bitirme garantili lazer eplasyon için. bugün ilk seasnsıma gittim ipl lazer epilasyon cihazı kullanıyorlarmış güzellik uzmanı 20 senedir bu sektördeymiş ve çok deneyeimli olduun vs bahsetti genitalde ki tüyleri jiletledi ve üzerine epilasyon yaptı aynı şekilde kol atltınıda ama bacaklarıma direk lazer yaptı bacaklarımda bi kaç nokta haricinde hiçbier farklılık yok kızarıklıkta nerdeyse hiç olmadı genitalde oldu o da yaklaşık 2 saat sonra geçti silverdin krem sürdü zaten kadın hemen. ve 20 gün sonrasına randevu aldım tekrardan seasnsa gelmeden önce jiletlemen gerekiyor dedi hiç tüy olmaması lazım daha iyi çalıabilmem için ve tüylerin için sadece jilet kullan dedi dökülme konusunda falnda hiçbirley sölemedi jiletle temizle tüylerini dedi sadece. sizce kandrılırdım mı moralim çok bozuldu ilk deneyimim birde hiç bir araştırmam yok bu konuda lütfen en kısa sürede cevap atın..senağlama

20 gün sonra seni taramaya çağırmıştır..lazerin göremediği yer varsa oralaraı alacaktır...bacaklar 1 hafta önce ,genital ve koltuk altıda 2 gün önce jiletlenip gidiliyor...senin anlattıklarında garip bişey yok..dewrecesini sor paket program diye düşük derecede yapı seans uzatmasınlar..en yükseğini iste..jiletlemyi onlara bırakma sen evde yapıp öle git..çünkü kıl ucunun biraz çıkması lazım

mafoldumben bana yardım edinn lütfennnn . yüz bölgem için lazer yaptırmak istiyorum senelerdirde dertliyim bu tüylerden hatta tüy denirse.yanlış alımlarım sonucu bildiğiniz sakal oldular.hemen hemen hergün epilatörle alıyorum ne derece rahatsızlık verdiğini siz düşünün artık.lazeryaptırmak istiyorum azalsın bitsin demiyorum sadece 1 2 ay yüzüm rahat etsin ona bile razıyım.bi sürü endişem var yalnız.lazere gitmeden 3 hafta önce tüyleri kökten almıycakmışız ben 3 hafta dokunmazsam maymuna benzerim heralde.3 hafta evde beklesem okuldan atarlar.tüy dökücü kremle alsam o güne kadar olmuyo mu ki ya?birde epilasyon sonrasında tüyler 15 günde dökülüyomuş buda aynı problem nerdeyse :gitme:
napıcam bennnn bi fikri olan var mı yoksa öliyim yani karıncayağıymış biodermiş tüy azaltıcı ne kadar krem vrsa hepsini kullandım el kol bacak tmm da yüzde gram faydası yok. help mee nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…