peki sen memnun musun apogee 5500'den? seans sırasında tüylerin döküldüğü doğru mu? :uhm:
iyi günler.ben de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.oturduğum yerde sadece bir klinik var bu işi yapan.Endiak lazer kullanıyoruz dedi telefoda.bu nasıl bir makinedir bu konuda bir bilginiz var mı??birde seansları 3 haftada bir tekrarladıklarını söylediler.etrafımda başka şehirlerde yaptıran arkadaşlarım en az 6 haftada bir gidiyorlar sizce bu işte bir yanlışlık var mı??
merkezlerın ısımlerı ıcın buradan yazaman ozelden msj atarsan sevınırım
Merhaba dr. Dido
bütün yazdıklarınızı merakla okudum ama kendi soruma yakın bir soru bulamadım:
Sorum bnm koltuk altı ve gögüs bölgemde küçük kistler var. Gittiğim genel cerrah dr.u ilaç vermedi sakıncası olmadıgı için ama bn koltuk altıma lazer uygulatamak istiorum. Acaba bana sakındcası olabilirmi ???cvp yazarsanız çok sevinicem.
kızlar merhaba, dr dido yokmuş ama siz de baya bilgili görünüyorsunuz size sorayım.
lazer epilasyon genital bölgede nerelere yapılıyor? yani tamam kasıklar, üstteki üçgen bölge, çevresi yapılıyor, da ne kadar çevresine kadar yapılıyor?
ikinci sorum da lazer yaptırıp üzerinden 5 sene geçip benim tekrar şu yoğunlukta çıktı diyen var mı?
fisfisfis
kızlar merhaba, dr dido yokmuş ama siz de baya bilgili görünüyorsunuz size sorayım.
lazer epilasyon genital bölgede nerelere yapılıyor? yani tamam kasıklar, üstteki üçgen bölge, çevresi yapılıyor, da ne kadar çevresine kadar yapılıyor?
ikinci sorum da lazer yaptırıp üzerinden 5 sene geçip benim tekrar şu yoğunlukta çıktı diyen var mı?
fisfisfis
genital yaptırmadım amabildiğim kadarıyla ; kasıklardan biraz ;üst kısım ; alt kısım her yere yapılıyor ... amasenin soruna bir ölçü vermek zor... birkaç merkezle görüş ; daha kesin bilgin olur...
bir de 5 yıl önce lazer yaptırmış birinin pek bu topiğe uğradığını sanmıyorum... genelde şu an devam edenler ya da yaptırmayı düşünenler uğruyor...
umarım soruna cevap verebilen biri çıkar da biz de öğreniriz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?