How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belki lazerden sonra kalan tüylere iğneli epilasyon yaptırabilirim sonuçta az olucağı için acı da az olur :))

biran önce kıllarımın uzamasını bekliyorum hemen gidip yaptıracağım, yüzdekiler biraz sıkıntı oluyor ama napayım yapacak bişey yok görmemezlikten gelsin çevremdekilerde :))

dr dido lütfen yardım! yüzümdeki ayva tüyler için lazer yaptırdım. ayda bir kere 6 ay boyunca devam ettim fakat tüylerim kalınlaştı. daha önce tüylerimi aldırma ihtiyacı duymuodum ancak şimdi haftada bir ağda yaptırıyorum. psikolojim bozuldu. kadın doğum doktorlarına gittim, tahliller yaptılar. 6 ay diane 35 kullandım fakat bana mısın demedi. ne yapabilirim ? saçlarımı bile toplayamaz oldum. yüzümü kapatmak için sürekli salıyorum saçlarımı. ben bir öğretmenim ve öğrenciler biraz yanaşınca utanıyorum, geri çekiliyorum.

Dr.Dido, lazer epilasyon hiç yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum.Batık tüylere nasıl bir uygulama yapıyorlar,çünkü benim bacaklarımdaki tüylerin bir kısmı batık tüy oluyor.Bunu sormak istiyorum.Bir de ızmir de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı lazer epilasyon alanında?

bence yüze lazer yaptırmayın, ama bacaklardaki batık tüyler için idealdir. yüzüme de bacaklarıma da iğneli yaptıryorum 6 aydır ve yüz bölgesinden çok memnunum. ama şimdiki aklım olsa bacaklar için lazere giderdim, çünkü iğneli hem çok zaman alıyor hem çok da pahalıya mal oluyor (acısından söz etmeye gerek bile yokdelikafadulden) evet iğneli kesin çözüm ama lazer yaptırp her sene bi iki defa kontrol atışları yaptırmak çok daha mantıklı:kahve:...

bence yüzünüz için zaman kaybetmeden iyi bir iğneli yer bulup başlayın, ama akımın yüksek olmamasını ve kullandıkları iğnenin K2 gibi ince iğneler olmasına dikkat edin...

dr dido lütfen yardım! yüzümdeki ayva tüyler için lazer yaptırdım. ayda bir kere 6 ay boyunca devam ettim fakat tüylerim kalınlaştı. daha önce tüylerimi aldırma ihtiyacı duymuodum ancak şimdi haftada bir ağda yaptırıyorum. psikolojim bozuldu. kadın doğum doktorlarına gittim, tahliller yaptılar. 6 ay diane 35 kullandım fakat bana mısın demedi. ne yapabilirim ? saçlarımı bile toplayamaz oldum. yüzümü kapatmak için sürekli salıyorum saçlarımı. ben bir öğretmenim ve öğrenciler biraz yanaşınca utanıyorum, geri çekiliyorum.
İrem arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz seninle.Bende öğretmenim ve uzun süredir yumurtalıklarımdaki kistler sebebiyle diane kullandım.lazer de 4. seansıma gittim geçen hafta.3. seanstan sonra yanaklarımdaki tüyler kalınlaştı.o kadar pişmanım ki lazere başladıma lanet ediyorum oraya gittiğim güne.Aynaya bakmak bile istemiyorum ve hemen hergün ağlıyorum.Paket şeklinde almıştım ben 4 seans daha kaldı.epilasyon merkezine dava açmayı bile düşünüyorum çünkü beni bilgilendirmediler sadece parayı almaya baktılar.iğneliye gitmeyi düşünüyorum bi de ben.annem iğneliye gitmişti yıllar önce çok memnun kalmıştı.yeni bişi öğrenirsen ya da durumunda bi değişiklik olursa benide bilgilendirebilirmisin?

aynı kadari paylaşan 3 kişi olduk ....irem......tam tamına 14 seans yuzumdekı ayva tuyleri için lazere gittim çok pişmanım yuzumdeki tüylerden eser yok çünkü artık onlar sakal oldu :( kendime hiç güvenım kalmadı benı bole bişeyden hiç haberdar etmediler yeterkı para gelsin onlara pisikolojim bozuldu aynaya bakıp bakıp ağlıyorum.yenı evlendim davetler oluyo hiç bır yere gidemıyorum şaşkınım ne yapacagımı şaşırdım iğnelidende iz kalacak diye korkuyorum bi çözüm bulursanız lütfen benı haberdar edin

diana 35 9ay kulandım.bazı ınsanlarda aksıne kıllanma yaptığını öğrendım.yyuzumun eskı halıne gelse başka bişey istemıyorum.bende yuzumu bu hale gettiren lazer merkezinı mahkemeye vermeı düşündüm fakat lazeri yaptıklarında hiç fiş falan almamışdım neyi gösterecekdimkı mahkemeye kanıt olarak sonuçsuz kalacak diye başvurmadım böle bişeye

İrem arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz seninle.Bende öğretmenim ve uzun süredir yumurtalıklarımdaki kistler sebebiyle diane kullandım.lazer de 4. seansıma gittim geçen hafta.3. seanstan sonra yanaklarımdaki tüyler kalınlaştı.o kadar pişmanım ki lazere başladıma lanet ediyorum oraya gittiğim güne.Aynaya bakmak bile istemiyorum ve hemen hergün ağlıyorum.Paket şeklinde almıştım ben 4 seans daha kaldı.epilasyon merkezine dava açmayı bile düşünüyorum çünkü beni bilgilendirmediler sadece parayı almaya baktılar.iğneliye gitmeyi düşünüyorum bi de ben.annem iğneliye gitmişti yıllar önce çok memnun kalmıştı.yeni bişi öğrenirsen ya da durumunda bi değişiklik olursa benide bilgilendirebilirmisin?

sana önerim sakın o kalan 4 seansı yaptırma. ben dün bi merkezle görüşmeye gittim iğneli için. fakat kadın yapmam diyor. resmen ben tek tek uğraşamam onla dedi. foto epilasyon yapalım dedi. 100 lira alacakmış seans başına.denizlide oturuyorum güvenebileceğim başka iğneli yapan yer de bilmiyorum. sanırım foto yu deniycem bir de. ben de lazere gittiğim güne lanet ediyorum çünkü benm tüylerim azdı ve ayva tüyüydü zaten. yüzüm kaymak gibi pürüzsüz olsun istedim, çok şey istemişim. halbuki her yerde yazıyo yüze yaptırmayın çoğalır diye ama bana yapan adam hiç bu ihtimalden söz etmedi, parasını alacak ya, umrunda değil tabi. neyse birbirimizi bilgilendirelim ve bi çözüm bulalım artık buna. diğer arkadaşlar sözüm size de...

benim de bu sene nişanım oldu insanlarla öpüşürken o kadar tedirgindim ki tüylerim onlara batacak diye. ağdayla aldırıyorum iki güne kalmadan yeniden çıkıyolar. eskiden yumuşaktı şimdi iyice sertleşti.seneye benim de düğünüm var o zamana kadar geçse bari. ya sitedeki doktorlar, güzellik uzmanları falan bize bi yardımcı olsa.. akıl verseler. aynı sorundan şikayetçi çok insan varmış. ben de bir tek benim böyle oldu sanıyodum. hepimize bol şans arkadaşlar.

Merabalar Dr.Dido, ben bacaklarım koltuk altı ve genital bölge için lazer pilasyon yaptırıyorum 3. seyansıma gittim hala çok faydasın göremedim alexsandro lazerle yaptırıyorum. benim sormak istediğim kuzenim adanada yaptırıyor ona tüyle çıkınca ağdağla alması gerektiğini söylemişler bana ise jiletle demişlerdi gerçekten hangisini yapmak gerekiyor jiletlemek tüyleri tekrar güçlendirirmiş gerçekten de jiletledikçe özellikle genital bölgem eski haline dönüyo 1 ay sonra sizce ne yapmalıyım?

ben de yaklaşık 2 aydr DıANE 35 kullanıyorum. Lazer yada igneli epilasyon düşünüyorum. testesteron hormonum yuksek old. için doktor bu ilcaı yazdı. benim sorunum yuzumde degil. boyun ve gobek kısmında. sizler daha da arttıgını soylemişsiniz. korktum simdi yaptırmaya :(

varya en fazla mesaj yazılan bölümlerden biridir bu kıllar yaa alıcaksak bunları neden siyah çıkıyor..keşke heryerimizde sarı ayva tüyü olsa :Saruboceq: hiç belli bile olmazdı.erkek olmak var valla..onlar ne kadar kıllı hiç önemi yok..her türlü pis işlerle uğraşmak kadının görevi...feminist olacam kızlar valla :enbuyukkk:

sana önerim sakın o kalan 4 seansı yaptırma. ben dün bi merkezle görüşmeye gittim iğneli için. fakat kadın yapmam diyor. resmen ben tek tek uğraşamam onla dedi. foto epilasyon yapalım dedi. 100 lira alacakmış seans başına.denizlide oturuyorum güvenebileceğim başka iğneli yapan yer de bilmiyorum. sanırım foto yu deniycem bir de. ben de lazere gittiğim güne lanet ediyorum çünkü benm tüylerim azdı ve ayva tüyüydü zaten. yüzüm kaymak gibi pürüzsüz olsun istedim, çok şey istemişim. halbuki her yerde yazıyo yüze yaptırmayın çoğalır diye ama bana yapan adam hiç bu ihtimalden söz etmedi, parasını alacak ya, umrunda değil tabi. neyse birbirimizi bilgilendirelim ve bi çözüm bulalım artık buna. diğer arkadaşlar sözüm size de...

iyi bir iğneli epilasyon yapan yer bulup oraya gidin başka çare yok gibi. ayrıca diane-35 yerine aldactone gibi spirinolactone içeren ilaçlar kılları azaltıyor. özellikle hirsutizmde (kıllanmada) kullanılıyor. 25 mglık her gün tek doz alın, ama öncelikle doktorunuza danışın,kolay gelsin.

iyi bir iğneli epilasyon yapan yer bulup oraya gidin başka çare yok gibi. ayrıca diane-35 yerine aldactone gibi spirinolactone içeren ilaçlar kılları azaltıyor. özellikle hirsutizmde (kıllanmada) kullanılıyor. 25 mglık her gün tek doz alın, ama öncelikle doktorunuza danışın,kolay gelsin.

ilginize teşekkürler. o ilacı araştırıcam.

Ben 4 yıldır Adana'da tanınmış bir lazer epilasyon merkezine gidiyorum...sadece çenemde vardı birde yanaklarımda tek tek aralıklı ama yanaklarımdaki ince tüyler de sonradan kalınlaştı... genel olarak azaldı yüzüm ama hala tam olarak bitmedi.Maddi olarak sömürüldüm anlayacağınız.Halbuki bu kadar maliyetli bir iş değil,birde tüm vüvut yaptırsam ne olurdu halim...:kızgın:

Ben 4 yıldır Adana'da tanınmış bir lazer epilasyon merkezine gidiyorum...sadece çenemde vardı birde yanaklarımda tek tek aralıklı ama yanaklarımdaki ince tüyler de sonradan kalınlaştı... genel olarak azaldı yüzüm ama hala tam olarak bitmedi.Maddi olarak sömürüldüm anlayacağınız.Halbuki bu kadar maliyetli bir iş değil,birde tüm vüvut yaptırsam ne olurdu halim...:kızgın:

canım yüz en geç biten yerdir benim kol altım 3. seansta bitti. sıfır yani genitalde 5-6 tüy kaldı 3. seansta tenin beyazsa ve vücudundaki tüylerde siyah ve kalın ise çok çabuk bitiyor.

Back