• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emla adındaki kremi ben kullandm ve etkisi 1 yada 1.5 saat sürüyor... sonra sir ağda yaptırdm acısını cok fazla anlamadım benım bıldıgım ıgneli epilasyon genc kızlara yapılmıyor ben de lazer epilasyona bu hafta ıcınde baslıyacagım inş...kaydirigubbakcemile3

emla adındaki kremi ben kullandm ve etkisi 1 yada 1.5 saat sürüyor... sonra sir ağda yaptırdm acısını cok fazla anlamadım benım bıldıgım ıgneli epilasyon genc kızlara yapılmıyor ben de lazer epilasyona bu hafta ıcınde baslıyacagım inş...kaydirigubbakcemile3

bu krem gerçketen işe yarıyomu hiç acı hissetmiyomusunuz karneye felanda yazılabiliyomuş heralde siz kaça aldınız

selam, istanbulda bu isi yapan anadolu yakasinda bir mekan soyleyebilirmisiniz, yaptirmak istiyorum, ozel mesaj olarak atarsaniz sevinirim.

bu krem gerçketen işe yarıyomu hiç acı hissetmiyomusunuz karneye felanda yazılabiliyomuş heralde siz kaça aldınız

fiyatı sanırım 26.50tl miş ama karneye yazılıyomuş eczacıya sordum..pratisyen hekimler de yazabiliyomuş..

öncelikle iyi çalışmalar diliyorum...lazer epilasyon ile ilgili kafamı kurcalayan sorular var...yardımcı olursanız çok memnun olurum...birincisi lazer epilasyon yaptırmak için belli bir yaş sınırı var mı ne şekilde oluyor...ve de temizlenip mi yapılıyor yoksa çıkan tüylerimizi almadan mı gidiyoruz lazer merkezlerine...

arkadaşlarr merhabaa.. bende lazer yaptırmaya karar verdim ama şu lazer cihazının markası aklımı kurcalamaya devam ediyoo herkes alexandre dio görüştügüm yerde ıpl marka lazer varmış.. ehh oda tabi dediki diger makinelerden bana dönüş çok oluyo ona göre araştır istersen öle başlayalım.. hangisini tercih etmeliyim şaşırdım kaldım.. tenim beyaz ve kıl köklerim koyu renkli.. arkadaşlarımm nolurr yardımcı olursanız sevinirim.. bi an önce bitsin bu dert istiyorum.. çok teşekkür ederimm şimdiden.. ni tekim bayan olmak zorr :)

arkadaşlarr merhabaa.. bende lazer yaptırmaya karar verdim ama şu lazer cihazının markası aklımı kurcalamaya devam ediyoo herkes alexandre dio görüştügüm yerde ıpl marka lazer varmış.. ehh oda tabi dediki diger makinelerden bana dönüş çok oluyo ona göre araştır istersen öle başlayalım.. hangisini tercih etmeliyim şaşırdım kaldım.. tenim beyaz ve kıl köklerim koyu renkli.. arkadaşlarımm nolurr yardımcı olursanız sevinirim.. bi an önce bitsin bu dert istiyorum.. çok teşekkür ederimm şimdiden.. ni tekim bayan olmak zorr :)

Canım tam lazerliksin ten beyaz kıllar siyah yani tam alex... makinesi sana göre bence başka bir yerle görüş we tecrübeli insanlarla çalış bende senin gibiiym kıl konusunda ew gittiğim yerde de alex makinesi war ona yaptırıyorum we memnunum azalma baya oldu araştır derim canım sewgilera.s.

çok teşekkür ederim nurr ummcumm :) yaa bu yeri tercih etmemmdeki neden evime yakın ama dedigin gibii tecrübe şartt..çogu kişide zaten alexden memnunn.. en iyisi ben biraz daha araştırayım canımm.. ooff offf baş belasıı bu işler yaa.. bi kurtulayım kına yakıcamm :)))))

öncelikle iyi çalışmalar diliyorum...lazer epilasyon ile ilgili kafamı kurcalayan sorular var...yardımcı olursanız çok memnun olurum...birincisi lazer epilasyon yaptırmak için belli bir yaş sınırı var mı ne şekilde oluyor...ve de temizlenip mi yapılıyor yoksa çıkan tüylerimizi almadan mı gidiyoruz lazer merkezlerine...

aslında 18 yasından sonra yaptırmaya baslamak en doğrusu ama bazı küçük bayanlar bekleyemiyorlar 17 yaşındayken fln yaptırmaya başlıyolar. bi yaş sınırı yok. adetinden 3 gün sanra jiletleyip gidiyorsun. bacak bölgesi için jiletle ama ince tüyler içinse jiletleme onlar yapıyorlar. yüz yada göbek gibi. :1hug:

çok teşekkür ederim nurr ummcumm :) yaa bu yeri tercih etmemmdeki neden evime yakın ama dedigin gibii tecrübe şartt..çogu kişide zaten alexden memnunn.. en iyisi ben biraz daha araştırayım canımm.. ooff offf baş belasıı bu işler yaa.. bi kurtulayım kına yakıcamm :)))))

Canım sen iyice araştır önemli çünkü tecrübeli yerlerle kişilerle görüş canım ama kılsızlık çok güzel waryaa kıl derdi yok temiz güzel görünüyo tawsiye ediyorum canım sewgilera.s.

cts günü dudak üstü 4. seansa gidiyorum... 3.seansa giderken daha az çıkmıştı... sevinmiştim bitecek hemen diye ... seans aralıklarım 1 ay... sanırım 1 aydan daha uzun sürede çıktığı için şimdi çok geldi bana...

bacak ve koltukaltı 6. seansdan sonraki 2.aydayım ve kontrol edecek... hala kalanlar var ama çok ince...
bakalım seans gibi mi yapacak yoksa atış mı yapacak ... umarım seans ücreti almaz :)

canim benim gitdigim lazerde ipl 2. seansimi yaptirdim ben gercekten cok memnun kaldim tabi daha yaptiracagim ama koltuk altim nerdeyse bitdi gibi cok az kenarlarda lazerin degmedikleri kalmis gibi bende beyaz tenliyim ve kilarim siyahti ipl dede ya sonuc aliyormusun yada hic alamiyormusun duydugum kadariyla , ben denemeni tavsiye ederim.. baslamadan once bende cok endiselenmistim ama simdi mutluyum ..insallah hepsinden kurtuluruz

canlarım yaa valaa çok teşekkür ederimm.. slinn cim içimi rahatlattın vallaa kara kara düşünüyodumm nerde yaptırsam diee.. bencede 2 seans falan deneyim zaten ondan sora belli oluyo menun kalmazsam degiştiririm artıkk.. denemekte faydaa varr.. bu aradaaa önümüzdeki ay başlasamm diorum ama haziran temmuz gibide tatil olma olasılıgı varr.. sizcee eylüle falanmı ertelesemkii.. :S tekrarr çok teşşekür ederimm.. öptümm hepinisiii :)))

Son düzenleme:
Arkadaslar bence yazi gecirip kisa dogru baslayin onumuzdeki yaz leke problemi olmadan rahat rahat guneslene bilirsiniz eger leke olursa kilarida arariz en azindan klilari alinca iz kalmiyordu diye:1shok:, bende bu yaz tatile gidecektim ama inanin gitmesemmi diye dusunuyorum eger lekelenme olursa cok uzulurum killardan kurtulduguma bile uzulurum ama eger gidersem bile en az bir ay onceden lazeri birakacagim ve en yuksek faktorlu krem kulanacagim ..

kızler leke olmasın diye gitmeden 15 gün önce hiç güneşlenmeyin güneşten koruyucu kullanın leke sadece lazerden önce we sonra güneşlenirseniz olur dedi doktor bana yani yatıp güneşlenince ee onuda yapmadığımıza göre leke olmaz sanıım ben koruyuce kullanıyorum yazın yaptırdığımda orda koruyucu sıkıyolar bana sizde onu sorun we sürün koruyucu tawsiye ediyorum

aaa süpermiş o zamann.. yani tatile gitmeden 15 gün önce lazere gitmeyim ..zaten güneş koruyucuda sürüyorumm.. ayyy çok güzel oldu yaa .. sorularıma yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim kızlarr .. ama tabi daha ben başlamadım lazere bu yüzden başladıkdan sorada sanırım sorularım bitmicekk :)))) ayyy tertemiz günler diliyorumm :)

ya ende dudak üstü için düşünüyorum ama nasıl olu leke oluşurmu diye kararsızım
yardımcı olurmusunuz?

benim zaten daha önce sirden olan lekem vardı canım... o biraz azaldı bile diyebilirim...
ama ben güneş kremi kullanıyorum tabii... 2-3 saatte bir sürmem gerekiyor benim... cildim hassas çünkü... güneş kremi ile korursan ve güneşte çok kalmazsan sorun olmaz bence...

ama tabii acil değilse kışa bıraksan daha iyi olabilir belki...

alexandrite cihazıyla daha önceden 4 seans genital ve koltuk altı yaptırdım fakat bunlar çok düzenli seanslar olmadı yani tam sürelerinde gidemedim aksamalar oldu koltuk altımda çok azalma oldu az kaldı eskiye oranla fakat bu ay tekrara başladım yine koltuk altıma ve genital bölgeye seansa gittim 15 gün sonra kontrole de gittim gittiğim merkezde 2009 model alexandrite lpx lazer epilasyon cihazı kullanılıyor. tenim koyu kıl rengide koyu yanlış hatırlamıyorsam makinadan gördüğüm ve hatırladığım kadarıyla makinenin seviyesi 15 di hatta genital bölgede kabuklanmamalar oldu zaten ten rengimde koyu olduğu için olabiliceği söylenmişti.
şimdi benim size sormak istediğim bu makinalar sizce etkin sonuç alabilirmiyim ve bu 5 seans oluyor diğer 4 seansım çok zamanlı olmasad ortalama ne kadar seans da biter ve kontrolden sonra bir sonra ki seans için 5 hafta sonrası verildi. iki seans arası iyi sonuç alabilmek için süre ne olmalı ?
genital bölgenin alt kısımları için eski gittiğim dr bu bölge zaten bitmez falan gibi şeyler söylemişti bunlar ne denli doğru
lşimdilik sizden cevabını öğrenmek istediğim sorularım bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

alexandrite cihazıyla daha önceden 4 seans genital ve koltuk altı yaptırdım fakat bunlar çok düzenli seanslar olmadı yani tam sürelerinde gidemedim aksamalar oldu koltuk altımda çok azalma oldu az kaldı eskiye oranla fakat bu ay tekrara başladım yine koltuk altıma ve genital bölgeye seansa gittim 15 gün sonra kontrole de gittim gittiğim merkezde 2009 model alexandrite lpx lazer epilasyon cihazı kullanılıyor. tenim koyu kıl rengide koyu yanlış hatırlamıyorsam makinadan gördüğüm ve hatırladığım kadarıyla makinenin seviyesi 15 di hatta genital bölgede kabuklanmamalar oldu zaten ten rengimde koyu olduğu için olabiliceği söylenmişti.
şimdi benim size sormak istediğim bu makinalar sizce etkin sonuç alabilirmiyim ve bu 5 seans oluyor diğer 4 seansım çok zamanlı olmasad ortalama ne kadar seans da biter ve kontrolden sonra bir sonra ki seans için 5 hafta sonrası verildi. iki seans arası iyi sonuç alabilmek için süre ne olmalı ?
genital bölgenin alt kısımları için eski gittiğim dr bu bölge zaten bitmez falan gibi şeyler söylemişti bunlar ne denli doğru
lşimdilik sizden cevabını öğrenmek istediğim sorularım bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

bahsettiğin makineyi tam olarak bilmiyorum ama benim gittiğim yer de alexandrite kullanıyır... 2009 model olduğunu sanmıyorum...

seans aralıklarım 1,5 aydı ... 6-8 seans sürer dediler... 6 seans biteli 2 ay oldu... yarın kontrole gideceğim... ama benim açık ten koyu renk kıl... belki fikir verir...

bahsettiğin makineyi tam olarak bilmiyorum ama benim gittiğim yer de alexandrite kullanıyır... 2009 model olduğunu sanmıyorum...

seans aralıklarım 1,5 aydı ... 6-8 seans sürer dediler... 6 seans biteli 2 ay oldu... yarın kontrole gideceğim... ama benim açık ten koyu renk kıl... belki fikir verir...

6 seansda hala bitmedimi canim ya:1shok:

Back