alexandrite cihazıyla daha önceden 4 seans genital ve koltuk altı yaptırdım fakat bunlar çok düzenli seanslar olmadı yani tam sürelerinde gidemedim aksamalar oldu koltuk altımda çok azalma oldu az kaldı eskiye oranla fakat bu ay tekrara başladım yine koltuk altıma ve genital bölgeye seansa gittim 15 gün sonra kontrole de gittim gittiğim merkezde 2009 model alexandrite lpx lazer epilasyon cihazı kullanılıyor. tenim koyu kıl rengide koyu yanlış hatırlamıyorsam makinadan gördüğüm ve hatırladığım kadarıyla makinenin seviyesi 15 di hatta genital bölgede kabuklanmamalar oldu zaten ten rengimde koyu olduğu için olabiliceği söylenmişti.
şimdi benim size sormak istediğim bu makinalar sizce etkin sonuç alabilirmiyim ve bu 5 seans oluyor diğer 4 seansım çok zamanlı olmasad ortalama ne kadar seans da biter ve kontrolden sonra bir sonra ki seans için 5 hafta sonrası verildi. iki seans arası iyi sonuç alabilmek için süre ne olmalı ?
genital bölgenin alt kısımları için eski gittiğim dr bu bölge zaten bitmez falan gibi şeyler söylemişti bunlar ne denli doğru
lşimdilik sizden cevabını öğrenmek istediğim sorularım bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim.