How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende ilk seansımı bugün yaptırdım.Genital bölgeme.
İkinci seansım 3 hafta sonra. Ben lazerin markasına falan bakmadım açıkçası.Bir daha ki gidişimde bakıcam ama.Birde bana yapılan lazer soğutmalı değildi.Daha doğrusu soğutucu başlığını çıkartmışlar,daha etkili oluyormuş bu şekilde.Soğutucu vücudu soğuturken lazerin etkisini yarıya indiriyormuş.Bana biraz garip geldi.Bilmem ne kadar doğru.Bakalım 2. seans nasıl olucak?

2. seansın neden 3 hafta sonra benimki 8 hafta sonra bide soğutucu başlık olayını
anlamadım istersen iyice bi araştır o başlığı çıkarınca canın acımadımı -tatlicadiarzu-

valla bana da tuhaf geldi 3 hafta sonra 2.seans ... kontrol seansı olabilir mi canım ?
lazer görmeyen yerleri tekrardan tarıyorlar ... belki öyledir...

çünkü 3 hafta kadar sürede hemen çıkmıyor kıllar... üstelik dökülmesi bile 10günü geçiyor... bence sen bunu yaptırdığın yerle görüş... bir de genital bölge ; her ne kadar dikkatli yapılsa da zararı olmadığını söyleselerde 3 haftada 1 de bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası... sonuçta ordaki kıl kökleri yakılıyor... tenin hassassa sorun olabilir bence...

eğer seans başı ücret ödüyorsan bunu da dikkate al derim...
bence görüşmelisin...

kızlar ya off bende lazere gıdıyorum tamamen bıttı dıyen var mı sevgılı doktorumuzda gorurse lutfen bılgılendırırmısınız.1.5 yıl oldu tamam kıllarda ıncelme var cıkma aralıklarıda uzadı ama tamamen bıttı dedıgım bır yerım yok bıtmıycek dıye korkuyorum artık

kızlar ya off bende lazere gıdıyorum tamamen bıttı dıyen var mı sevgılı doktorumuzda gorurse lutfen bılgılendırırmısınız.1.5 yıl oldu tamam kıllarda ıncelme var cıkma aralıklarıda uzadı ama tamamen bıttı dedıgım bır yerım yok bıtmıycek dıye korkuyorum artık

offff yaaaa:( 1,5 sene oldu ve bıtmedı öyle miiiiiii:(( ya cidden bıten yokmu..harıl harıl herkes lazer dıyo, lazere gıdıyo, gercekten sonuca, sona:) ulaşan var mı???

arkadaşlar ben epilasyona başlayalı 3 yıl oldu ilk gittiğim yerdeki cihaz bozu para büyüklüğünde demiş ya arkadaş o büyüklükte ama küçük olanından soğutucusuda vardı yüz bölgemi o kadra çoğalttıki kıl olmayan yerlerde kıl çıktı hemde öyle böl değil rezil oldum resmen en az 3 haftada bir gitmem gerekti epilasyona 80 tl idi bacağımdada çok az etkisi oldu ama baya paam gitti zamanla azalacak dedi inandım bende ama hiç öyle olmadı tabi bu dolu dolu 3 yıl değidi roacutane tedavisi gördüm 6 ay bunun haricinde bir kaç ay ara verdim ve başka bir yere başladım bu çok farkı bir cihaz soğuk hava üfleyerek yapıyor çok az acı oluyor ama bacaklarım sadece 2 seans ta acayip fark etti şuan 4 aydır hiç gitmedim ve 3 tane kıl saydım düşünün yok gibi yüzümde çok fark etti 4 seans oldu ve kıllar azaldıkça seans araları uzuyor mesela sanırım bacaklarıma senede 1 kez falan giderim oda 2-3 kıl için rica ederseniz para bile almayabilir diye düşnüyorum...yani yüzüm diğer yerde mahvolduğu için şuan mükemmel diyemem ama baya iyi öncekine göre 2 ayda bir gidiyorum düşünün yüzüme ama bacaklarım tertemiz çok güzel cihazın adını bilmiyorum..

arkadaşlar birde vücudun her bölgesi aynı sonucu vermiyor mesela kollarımada yaptırdım pek etkisi olmadı benlki tüyler ince olduğu için ama bacaklarımdan fazlasıyla memnunum çünkü hiç çıkmıyor diyecek kadar az yakından bakarsam 2-3 teli görebilirsin yoksa pürüzsüz duruyor...

arkadaşlar birde vücudun her bölgesi aynı sonucu vermiyor mesela kollarımada yaptırdım pek etkisi olmadı benlki tüyler ince olduğu için ama bacaklarımdan fazlasıyla memnunum çünkü hiç çıkmıyor diyecek kadar az yakından bakarsam 2-3 teli görebilirsin yoksa pürüzsüz duruyor...

Canım cihazın adı ne acaba merak ettim güzel sonuç almışşın inş tamamen biter sewgilera.s.

Ben de ilk seansa gittim 11 gün oldu bazı yerlerde dökülme var. Gittiğim merkezle ilgili endişelerim var acaba iyi mi ettim kötü mü ettim diye düşünüyorum. Kullandıkları cihazın adınıbaşka hiç bir yerde duymadım nette araştırdım adına rastlamadım. Cihazın adı EPıLONE daha önce duyan yaptıran var mı? ücretini de peşin ödedim. kol altı + genital ve bikini bölgesi için bitene kadar 500,00 TL . Şimdilik sorun yok gibi görünüyor ama içime kurt düştü bir kere. :(
Uygulama esnasında sadece atış yaparken anlık bir acı hissettim sonrasında hiç acıma yanma olmadı.

bir arkadaş bunla ilgili konu açmış ama yanıt gelmemiş..belki aranızda kullanmış olan vardır..yada bilgisi olan :delphin:

RIO LAZER TARAMALI EPİLASYON CİHAZI

SİLK'N FDA ONAYLI HPL(HOME PULSE LIGHT) YÖNTEMLİ EPİLASYON ALETİ

bu epilasyon aletleri web sitelerinde satışta..fda onaylı ,evde kullanım için güvenli deniyor..

kullanan varmıdır aceba :delphin:

bende kol altı+bikini+genital için lazer yaptırmaya karar verdim Dün bir arkadaşımla konuştum. Onun 2. seansı bitti. genitalde çok kaşıntı olmuş. Mantar falan oldum sanmış ilk önce ama lazer mukoza bölgesinde kuruluk yapıyormuş. Arkadaşlarında da olmuş aynı şey. Şimdi kadın doğumcuya gidiceklermiş. Genitale lazer yaptıranlar bu konuda bilgisi olan var mı?

bende ilk defa genitale yaptıracağım..135 dedi tek seansına..makine diotmuş..sordum ince tüyler için mi kullanılıyo diye hayır alakası yok..özellikle bikini ve koltukaltında etkisi var dedi. ama sizin yazdıklarınıza bakınca tereddütte kalıyor insan ya..napcam anlamadım.burda herkese yaptım dedi.bi müddet sonra tamamen bitiyomuş tüyler.önce incelip sonra kökten gidiyomuş..ayrıca yıllar yıllar sonrada hormanal bi değişklik yoksa çıkmıyomuş...ama sizin yazdıklarınız beni çok korkuttu ya...

Ben de ilk seansa gittim 11 gün oldu bazı yerlerde dökülme var. Gittiğim merkezle ilgili endişelerim var acaba iyi mi ettim kötü mü ettim diye düşünüyorum. Kullandıkları cihazın adınıbaşka hiç bir yerde duymadım nette araştırdım adına rastlamadım. Cihazın adı EPİLONE daha önce duyan yaptıran var mı? ücretini de peşin ödedim. kol altı + genital ve bikini bölgesi için bitene kadar 500,00 TL . Şimdilik sorun yok gibi görünüyor ama içime kurt düştü bir kere. :(
Uygulama esnasında sadece atış yaparken anlık bir acı hissettim sonrasında hiç acıma yanma olmadı.

canım bende araştırma yaptım.EPİLONE cihazın adıymış.bende vazgeçtim internette araştırdım burdada okuduklarımdan hiç duymamıştım bu cihazı.sende son durum nedir

merhaba arkadaşlar
bende 1 senedir lazer yaptırıp sonuç alamayanlardanım :(
2008 Nisan ayından beri Diod lazer epilasyon tedavisi yaptırıyorum, son 6 aydır ara atışlarla birlikte 20 kere gittim kabus gibi, biraz azalma var ama yinede tamamen bitmedi hiç çıkmayan yerlerden çıktı, tüm testlerimi yaptırdım hormonlarımla alakalı birşey yok, 22 haziranda yine ara atışım var onada gidicem sonra devam etmeli miyim bilmiyorum... Belki bana fikir verirsiniz.

slm kızlar bende baslamaya karar verdim. İstanbul anadolu yakasında onerdiginiz bir yer varmı lutfen ozel msj atın. Birde ben kol altımı istiyorrum beyaz tenliyim. lazerden snr gunese cıkmak iyi değilmiş birde size sorayım dedim..

merhaba arkadaşlar
bende 1 senedir lazer yaptırıp sonuç alamayanlardanım :(
2008 Nisan ayından beri Diod lazer epilasyon tedavisi yaptırıyorum, son 6 aydır ara atışlarla birlikte 20 kere gittim kabus gibi, biraz azalma var ama yinede tamamen bitmedi hiç çıkmayan yerlerden çıktı, tüm testlerimi yaptırdım hormonlarımla alakalı birşey yok, 22 haziranda yine ara atışım var onada gidicem sonra devam etmeli miyim bilmiyorum... Belki bana fikir verirsiniz.

bende 2008 mayıs gibi başladım toplasan 6 seans olmuştur şimdiye kadar sen nasıl 20 kere gittin ilginç. seans aralıkların ne ki. ben ilk 3 seans 1 ay sonra 2 ayda bi gittim.bence bi gariplik var senin işte.

acaba benler üzerine lazer epilasyon yapılabiliyor mu?

aslında aynı soruyu bende merak ediyorum..
çünkü benim k.altım bitti bitecek son seanslarım ve 2-3 ay arayla gidiyorum..
benim k.altımda bir ben vardı geçenlerde baktımki ben yok gibi :1shok:
ama ben yaptırırken klinikteki doktora sormuştum bişey olmaz demişti..
ama yine de içime kurt düştü

bende 2008 mayıs gibi başladım toplasan 6 seans olmuştur şimdiye kadar sen nasıl 20 kere gittin ilginç. seans aralıkların ne ki. ben ilk 3 seans 1 ay sonra 2 ayda bi gittim.bence bi gariplik var senin işte.

bencede garip kadına anlatıyorum kıl köklerin dirençli diyor, tam vazgeçtim bu seferde bu kadar gidip yarım bırakmayı istemiyorum. ilk başladığım zamanlarda 4 veya 3 hafta arayla gittim sonra ücretli atıştan 15 gün sonra ara atışlarla devam ediyor... bundan sonra nasıl yol almalıyım kafam karıştı çok yoğun değil ama belli yerlerden hala çıkıyor, ilk zamanlar lazer sonrası çıkanlar dökülüyordu şimdi dökülmüyor mafoldumben

alya gittiğin merkez neresi istesen özelden yazabilirsin..
bir de hangi lazeri kullanıyorlar,istersen biraz detaylı bir araştırma yap
ben de Ankaradayım merkez önerisi verebilirim a.s.

selamlar
ilk olarak size teskkur etmek istewrim.
yazılanların cogunu okudum. tecrubenize ve bilginize saygı duydum.
Diod ile lazerepilasyon yaptırıyoerum. daha 2. seansım yeni bitti. arastırmadan basladım neyazikki ama sanslıymısım ki alet diode imis.

alexandr en iyisi demissiniz. netde arastırdım. dşode ile alexandr benzer demisler. diode sanırım daha derine etki ediyor, ince tuylere de etkili, ancak daha agrılı.
bir sitede de diode kalın tuylere etki etmez denmis.
ben koltuk altı ve genital bolgeye yaptırıyorum.tenm acık, tuylerim siyah.

size danısmak istedigim
diode kalın tuylerde de etkili midir
gittigim merkezi bırakıp alexandr ile calısan bir yere gitmeye deger mi ?
diode un bir dez avantajı da hijyen sanırım. uzmanım her seans sonrasında baslıgı siliyor ancak ne kadar etkilidir bilemicem
zaman aralıgı ne kadar onemli (bazen 3 ayı buluyor gidisim)

tesekkurler

sayın doktorum roacutan kullananlar yaptırmamalı demişsiniz. ben 4 yıl önce kullanmıştım bir sakıncası olur mu acaba?

Back