How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam herkese ben bu siteyle yeni tanıştım. gerçekten bayanlar için çok guzel bir paylaşım sitesi. benim de derdim tabiki istenmeyen tüylerimle:( ben de lazer yaptırmayı düşünüyorum. gideceğim yer CANDELA ALEXANDıRTE kullanaıymuş. acaba sizlerin bir bildiği varmı? sizce iyi mi bu makine? teşekkurler şimdiden

kızlar ben de bu hafta lazere başlamayı düşünüyorum. bir kaç yer fikri var aklımda ama karar veremiyorum bir türlü. Istanbul'da(anadolu yakası tercihim) bildiginiz iyi bir yerler var mı?bana özel mesaj atarsanız sevinirim.

bahsettiğin makineyi tam olarak bilmiyorum ama benim gittiğim yer de alexandrite kullanıyır... 2009 model olduğunu sanmıyorum...

seans aralıklarım 1,5 aydı ... 6-8 seans sürer dediler... 6 seans biteli 2 ay oldu... yarın kontrole gideceğim... ama benim açık ten koyu renk kıl... belki fikir verir...

çok teşekkür ederim cnm

slm ya benımde bı sorum olacaktı ben de lazer yaptırmayı dusunuyorum yarın dra gıdecem yaptırmadan once tahlıl falan gerekıyomu tahlıl yaptırmadan da yaptırabılırmıyız lazerı cvp beklıyorum

slm ya benımde bı sorum olacaktı ben de lazer yaptırmayı dusunuyorum yarın dra gıdecem yaptırmadan once tahlıl falan gerekıyomu tahlıl yaptırmadan da yaptırabılırmıyız lazerı cvp beklıyorum

merhaba, 2 seans ve 2 kontrol genital ve koltuk altı yaptırdım, yaptırmadan önce hiç tahlil istemediler benden..benim seans ücretim 150 tl bu arada..normal mi bilmiyorum hiç araştırmadım..

merhaba, 2 seans ve 2 kontrol genital ve koltuk altı yaptırdım, yaptırmadan önce hiç tahlil istemediler benden..benim seans ücretim 150 tl bu arada..normal mi bilmiyorum hiç araştırmadım..

benim genitalin seansı 150 tl ,koltuk altı 60 tl.benden de tahlil istemediler.benneyaptımki

kızlar ben de uzun zamandır araştırıyordum. sonunda karar verdim, bu aksam gidiyorum tüm bacak ve bikini yaptiracagim.umarim ise yarar kurtulurum hepsinden mirmirmirmir

ben de yarım bacak + koltukaltı için 275 tl verdim... 6 seans bitti... 2-3 hafta sonra 7. seansa 150 tl vericem... ayrıca dudak üstü her seans 50 tl ...

dr. dido özel mesajınız kapalı
ben haftasonu sizin merkezinize geliyorum komple genital ve koltuk altı için
tenim beyz kıllarımda siyah seansa gelmeden önce neler yapmalıyım
emla krem alıp gelicem
2. sorum bu kıllar ne zaman dökülür 10 gün içinde dökülmesini istiyorum
tenim çok hassas değil yüksek dozları kaldırır diye düşünüyorum

dr. dido özel mesajınız kapalı
ben haftasonu sizin merkezinize geliyorum komple genital ve koltuk altı için
tenim beyz kıllarımda siyah seansa gelmeden önce neler yapmalıyım
emla krem alıp gelicem
2. sorum bu kıllar ne zaman dökülür 10 gün içinde dökülmesini istiyorum
tenim çok hassas değil yüksek dozları kaldırır diye düşünüyorum

canım dido uzun zamandır uğramıyor... istersen gdeceğim merkezle görüş... çünkü hepsinin farklı uygulaması oluyor...

bazıları 2-3 gün önce jiletle temizle diyor ; bazıları biz kısaltırız diyor...

dökülme için de bölgeden bölgeye ve cilde göre değişiyor... genelde 10-1 gün sürüyor...
cildin kuruysa daha uzun sürebilir... bol bol nemlendir...

lazerden sonra güneşten koru ; mutlaka güneş kremi kullan ama güneşlenme...

canım dido uzun zamandır uğramıyor... istersen gdeceğim merkezle görüş... çünkü hepsinin farklı uygulaması oluyor...

bazıları 2-3 gün önce jiletle temizle diyor ; bazıları biz kısaltırız diyor...

dökülme için de bölgeden bölgeye ve cilde göre değişiyor... genelde 10-1 gün sürüyor...
cildin kuruysa daha uzun sürebilir... bol bol nemlendir...

lazerden sonra güneşten koru ; mutlaka güneş kremi kullan ama güneşlenme...

çok saol bebişim kaydirigubbakcemile4

dr. dido ıpl lazer hakkında bilgi verebilirmisiniz diğer lazer türlerine göre avantajları ve dezavantajları nelerdir acaba,teşekkür ederim

Ben yaptırıdım çok memenunuuum gidin kurtulun tek çekintim leke yaz aylarında olduğumuzdan yoksa kıl tüy kalmıyo koşun kızlar.koltuk altı ve genital hızlı sonuç veriyor yüz bölgesi geç sonuçlanıyormuş bakalım.

yazın genital bölgeye lazer yaptırabilirmiyiz

canım yazın güneşten korumak daha zor olduğu lazer uygulamaktan biraz kaçınıyorlar ...
ama genital bölgenin güneş görmesi biraz zor ihtimal kaydirigubbakcemile3

bence başlayabilirsin... niyetin varsa vakit kaybetme ...

Bende ilk seansımı bugün yaptırdım.Genital bölgeme.
ıkinci seansım 3 hafta sonra. Ben lazerin markasına falan bakmadım açıkçası.Bir daha ki gidişimde bakıcam ama.Birde bana yapılan lazer soğutmalı değildi.Daha doğrusu soğutucu başlığını çıkartmışlar,daha etkili oluyormuş bu şekilde.Soğutucu vücudu soğuturken lazerin etkisini yarıya indiriyormuş.Bana biraz garip geldi.Bilmem ne kadar doğru.Bakalım 2. seans nasıl olucak?

Son düzenleme:
Bende ilk seansımı bugün yaptırdım.Genital bölgeme.
İkinci seansım 3 hafta sonra. Ben lazerin markasına falan bakmadım açıkçası.Bir daha ki gidişimde bakıcam ama.Birde bana yapılan lazer soğutmalı değildi.Daha doğrusu soğutucu başlığını çıkartmışlar,daha etkili oluyormuş bu şekilde.Soğutucu vücudu soğuturken lazerin etkisini yarıya indiriyormuş.Bana biraz garip geldi.Bilmem ne kadar doğru.Bakalım 2. seans nasıl olucak?

2. seansın neden 3 hafta sonra benimki 8 hafta sonra bide soğutucu başlık olayını
anlamadım istersen iyice bi araştır o başlığı çıkarınca canın acımadımı -tatlicadiarzu-

Yok canım:1hug: bende hep erteliyordum..düşün ağda yaptıramıyordum oraya çok canım tatlıdır. Bence yaptıracaksan daha fazla bekleme derim....acımıyor çünkü.. hemde çok kısa sürüyor seansaları.

janselii merhaba...

çok kısa sürüyor seanslar demişsin..ben bir seans gıttım, yakında ikinci seansım var..ama dedığın gıbı kısa sürmedı..nedeni de şöyle; ben önce baska bır merkezle görüşmüştüm,test atışı dedıklerı seyı yaptılar,cihazın tenıme uygulama yapan kısmı kıbrıt kutusu kadardı ve belliki o cıhazla yapılsa çabuk bıter..ama benım basladıgım merkesdekı cıhazın ucu en ufak bozuk para büyüklüğünde, ve ben üst bacaga yaptım düşünün nasıl uzun sürer..bır de o ılk ucu kıbrıt kutusu kadar olan cıhazla yapınca bır kerede 7-8 atış tuttu, ama asıl basladıgım ucuc küçük olan cıhaz tek atış yapıp gecıyodu...çok şüphelendım:(((( bu konuda lütfen bilgilerinizi esirgemeyin...

Back