• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yuzume lazer yaptiriyorum, lazerden sonra yuzume karinca yumurta yagi Kremi sursem bi sakincasi olurmu dr dido hanim?

merhaba dr dido size burda verdiginiz emekden dolayi ilk once tesekur etmek istiyorum,,
benim ogrenmek istedigimsey de A&M TECHNOLOGY L600 hakinda bilginiz varmi ?? sizlerin burda yorumlarindan okuduklaridan dolayi lazerin markasinin cok onemli oldugunu anladim ve randevu aldigim merkeze telefonla lazerin ne marka oldugunu sordum ama bilgi vermediler bende bana verdikleri burosurden A&M TECHNOLOGY L600 oldugunu cikardim bana bir fikir verirseniz cok sevinirim sabirsizikla cevabinizi bekliyorum...
Arkadaslar sizlerinde bir fikri varsa benle paylasirsaniz sevinirim

yüzünüze sakın yazın lazer yaptırmayın. ben tam koruyamadın güneşten. büyük lekeler oldu. yüze verdiğimden daha fazla leke tedavisi için ödeniyor.

ben başladım bugn lazere...dudaküstü ve koltukaltım...

eğer lazerden sonra kalkar güneşe çıkar güneşlenirsen iz kalır dedi yapan kişi...iyi korumak şart gerçekten...zate kararma olursa beklemeye alıolarmış...

ben başladım bugn lazere...dudaküstü ve koltukaltım...

eğer lazerden sonra kalkar güneşe çıkar güneşlenirsen iz kalır dedi yapan kişi...iyi korumak şart gerçekten...zate kararma olursa beklemeye alıolarmış...

canım sadece güneşlenmek değil zararlı olan... kış da bile olsak ; sokağa çıkarken güneş kremi sürüp öyle çık... dudak üstünde lekeler kalsın istemezsin değil mi ?

benim sirden kahverengi yanık izim vardı... azaltana kadar nelerle uğraştım ; hala da uğraşıyorum... bıyık gibi duruyordu... yani kıldan kurtulucam derken aman dikkat...

canım sadece güneşlenmek değil zararlı olan... kış da bile olsak ; sokağa çıkarken güneş kremi sürüp öyle çık... dudak üstünde lekeler kalsın istemezsin değil mi ?

benim sirden kahverengi yanık izim vardı... azaltana kadar nelerle uğraştım ; hala da uğraşıyorum... bıyık gibi duruyordu... yani kıldan kurtulucam derken aman dikkat...

saol cnm bilgi için...sengözlerimebaksanab

Ben bakırköyde bi merkezle görüştüm. Alexander cihazları, dr. dido alex.ı ısrarla tavsiye etti artık alex siz olmaz. Ama IPL de varmış. İlk seans onla yapılıyormuş kıl tipine bakılıyormuş sanırım. Orası biraz anlaşılmaz geldi bana ama ben mekanı çok beğendim. Dr.u da var çok da uygun fiyatı. Ben de başlamaya karar verdim. Bakalım sonuç ne olcak. CADIARZU İnş. kurtuluruz kızlarrr hihoyyyt

Son düzenleme:
Merhabalar.
benim hem lazer hem iğneli epilasyon hakkında sorum olacak.

boynumda birkaç tane siyah kıl var onlar için iğneli epilasyon yaptırıyorum sanırım 6 seans ya da daha fazla oldu. azalma farketmedim. 3. seanstan sonra incelir dendi ama incelmiş gibi de gelmiyo. 6 seans sonuç almak için erken mi?

çenem için de lazer epilasyona gidiyorum. 5 seans oldu sanırım. cildim beyaz tüylerim de siyah, merkezde alex ve I2pl olmasına rağmen ı2pl tercih ediyolar. . tüylerim baya siyah olduğu için 3. seansta biter denmişti, bi bölgede belirgin bi azalma var ama diğer tarafta az var, 5 seans sonuç almak için erken mi?

bir de en önemlisi, lazer uygulamasından sonra uzayan kıllarım kendiliğinden dökülmüyor, elimle çekiyorum zorlamadan geliyosa alıyorum gelmiyosa bırakıyorum. tamamen çıkmaları 1 haftayı geçiyor ve baya kötü bi görüntü oluşuyo. bu uzama döneminde makasla kesebilir miyim?

sephiraus canim guzel sorular sormusun ama dr dido uzun suredir cevap yazmiyor maglesef :(
bende bekliyorum istersen sen birde baslik ac sor burda cok arkadas yaptiryor lazeri onlar en azindan fikir verebilirler
;)

bence hormon tedavisi gerekiyorsa başlamalısın... bu arada doktoruna da sorarsın hormon tedavisi ve lazer birlikte olur mu diye... çünkü eğer hormonlarınla ilgili bir durumsa lazerin normal tüy aldırmadan farklı bir etkisi olmayacaktır... yani aynen senin de farkettiğin gibi bir farklılık olmayacak... sadece her ay temizlemiş oalcaksın... tabii üstüne para ve dediğin gibi 1 haftalık eziyeti de olacak...

yaaa bendee hormon testi yaptırmıştım..normal degerlerde çıktıı..ama tüylüyüm malesef..kadın dogum uzmanı lazer çözüm olmas tüylere,boşuna para verme agda yap dedii....sonra ben bacagımdaki kıl dönmeleri için cildiyeye gittim..ordaki doktorda lazer en iyi çözüm kıllar ve kıl dönmeleri için dedii...her bi doktor farklı söylüyor...bendeee en azından lazeri denemedim dememek için gitcem..yüzüme başladım..bi 4 seans gitcem bakalım azda olsa etki ederse devam ederim yoksa bırakcam....ne zor işmiş şu kıllarla ugraşmakkkkk:(:(:(

canım biz kıllılar için çok çok iyi bir şey lazer epilasyon ben çok memnunum bacaklarımı yaptırmadan önce jilet yaptım maşallah bacağım gözükmüyodu lazerdeki hemşireler ay çok güzel bacagın wardiyolardı we 1. seanstan sonra farkını nasıl gördüm bende şaşırdım 1. seanstan sonra 3 ay gitmedim we nokta şeklinde çıktı yeni 2. seans yaptırdım yakında kontrolüm war yani kıllılar için en iyi çözüm ben çok memnunum bide param olsa dahada memnun olucam ama buluyrum işte biryerlerden CADIARZU hoş kalınna.s.

Dr. dido . Sizin tavsiyenizle alex e başladım. Koltuk altım için. 2 hafta olucak bir kısmı döküldü ama geri kalanlar jiletle alınmış gibi kaldı. Kese yapsam olur mu acaba çabuk dökülsünler diye. Şimdiden teşekkürler.

:utangac:dr. dido bende lazer yaptırmak istiorum ama genital siğillerim vardı , onları yaktırdım . lazer yaptırsam herhangi bi sorun olur mu sizce ? şimdiden teşekkürler :delphin:

arkadaşlar ben 2 defa lazer yaptırdım.2 sini de ayrı merkezlerde yaptırdım.

ilk yaptırdığım yerde çok canım acıdı,resmen işgenceydi..2. yaptırdığım yerde kullandıkları makine farklıydı acı çok azdı.bende emla krem kullanmayı düşünmüştüm ama gerek duymadım.şimdi tüm vücut yaptırıyorum ve çokta memnunum sonuçtan.

merhaba ben dün yaptırdım bacaklarıma sadece gücüm yetti çünkü çok acıdı... okadar sertki kıl köklerin dedi çok normal en iyi sonuç alıcaklardansın dediler bana... alex. denen makine ile yaptırdım cildim açık renk kıl ise çok siyah.. tam makineye uygunmuş ama canım felaket yandı bilmiyorum ikincisine nasıl dayanıcam birde bacaklara emla kremini yasaklıyolar bilmiyorum nasıl olucak:( sakinleştirici alsam acaba rahatlarmıyım o zaman..

mrblar,ben lazer yaptırıyorum 6 seans oldu kıllar artık sarı,ince tüy halde,bunlar nasıl gidicek anlamadm ,bilgi verebilirmisiniz bana ne yapmalıyım devam etmelimiyim,sizin söylediğiniz cihazla yapıyolar,hemde en büyük dozla,yardımınızı bekliyorum

mrb dr.dido.. ben küçük bi ilçede yaşıyorum ve burda lazer yapan tek yer var o yüzden alternatifim yoktu ve kolaltı için başladım,haftaya 4.seansıma gidicem,%50 gibi bi azalma bekliyodum ama okadar olmadı daha malesef..gittiğim yerde sadece ıpl ve nd.yag vardı,ıpl'in lazer olmadığını biliyorum yani kalıcı değil,oyüzden nd.yag tercih ettim ama oda çeşit çeşitmiş sanırım,bnmkinin ne olduğunu bilmiyorum..acaba dozu nasıl olmalı normalde..dr yanındakiyle konuşurken yanlış anlamadıysam 60 la çalışıyorum dedi,ne demek acaba bu? bide son seans çok acıdı,dr.da dozu arttırmadım aslında ama süreyle oynadım dedi..ii bişimi bu ? :)) çok soru oldu ama yanıtlarsanızz sevinirim..şimdiden teşekkürler..

Back