*bende yarın altunizade de bir merkezle gidip görüşücem .benim bacaklarımlarımdaki batıkları çıkartmaktan dolayı oluşan lekelerim var. tüylerim için gideceğim lazer tedavisinde , lekelerime de iyi geleceğini söylediler. siz ne diyosunuz ? .
*makine türlerini de hiç bilmiyorum hangisi daha iyidir hangisi daha kalitelidir. süprizzzzz
merhabalar
kolarımdakı tuylerım daha ınce ve sarıya donuk.jılet yapmamı ıstedıler ama kararsız kaldım.yaparsam kıl koklerının guclenmesı ve lazerın gormesı mumkun mu sızce,önerinizi söyleye bılırsenız cok sevinirim:))
tesekkürler
ya arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum ama pek bir bilgi sahibi değilim bu konuda..
mesela kişiden kişiye seans sayısı değişiyor diyorlar..
seans ücreti ne kadar?
ilerde bu tüyler tekrar çıkarmı??
kızlar yaptrıpta kısa sürede sonuç alan arkdşlar yaptırdıkları yeri ve fiyat aralıklarını syleyebilrmiii???
koltuk altı , yüz ve bacak için düşünüyorum .. önceden koltukaltm için gittim ama 3 seanstan sonra bıraktım eski haline döndüler şimdi yeniden başlamak istiyorum ama bu sefer daha ii sonçlarn olmasını istiorm yardım edinn
Slm. 4 yıldır bir güzellik merkezinde hekimim. Hem bir hekim hem de bir bayan olarak bazı bilgilerimi aktarmaktan mutluluk duyacagım. 1. epilasyonda en etkili kazer kesinlikle ve kesinlikle alexandrite. 2.Yapan kişinin tecrübesi doğru dozajlamalar açısından çok önemli. 3. Yüzünüze lazer yaptıracaksanız çok sabırlı olmak gerek. çünkü yüzdeki kıllar çok dirençli ve uykudaki kıl folikülleri hareketlenebilir. 4. Olmaması gereken yerdeki kıllardan (göğüsarası, göbek altı gibi) muzdaripseniz jinekologa gitmeli ve hormon bozukluğu ihtimalini araştırmalısınız. 5. Lazerde tek yasak bölge gözçevresidir. 6. lazer epilasyonda kılın siyah ve tonları olması şarttır. Maalesef kızıl sarı veya beyaza etkili değildir. 7.Cinsiyet ayrımı yoktur. Beyler de lazer epilasyonu keşfettiler zaten. 8.Sadece kıla renk veren melanin pigmentine etki eder. Terbezleri, yumurtalıklar, lenf bezleri gibi deri altı oluşumlara etki etmez. 9.epilepsi, diabet (AKŞ:150 üstü), kalp pili olanlar ve roacutan kullananlar yaptırmamalı. İlk anda aklıma gelenler bu kadar. Eğer sorularınız ve katkılarınınz olursa ilk fırsatta cevaplamaya çalışırım. Aşkla kalın.
merhaba verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
ben bacaklarıma ve koltuk altıma lazer yaptrıdım 10 seans bacaklarımdan memnun kaldım ama koltuk altımdan hiç memnun kalmadım çünkü aynen duruyo resmen ağda da yapılmıyo jilet yapılması zorunda ne yapıcağım şaşırdım
canım dido uzun zamandır uğramıyor...
10 seans ve nasıl hiç değişmedi yaaa ... :1shok:
peki seanstan sonra ne kadar zamanda tekrar çıkıyor ; hiç azalma ; incelme olmadı mı ?
başka bir yere gitsen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?