• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genede senin tuylerin gözüküyor heralde benimkiler tamamen gitti ki bayag görünüyorlardı.Anlamadım bende ama sanırım hiç bi şekilde dokunmamamız gerekiyor.tuylerin kendiliğinden dökülmesi gerek ama benm tüyüm bile yok şutarafagitti
genede bebek gibi değil cildim jiletle almış gibii

Dr dido teşekkürler.ama imzaladıgım belgede garanti vermedikleri yazıyor.ama hiç biryer garant,i vermiyor .birçok yer ile görüştüm.
birgün imzaladıgım sözleşmeki maaddeleri yazarım buraya.yarın ilk seansıma başlıyorum.şans dileyinnn lütfenn...

bu arada özel msj atmıştım size merkezin adını nasıl biryer sizcee?duymuşmuydunuz daha önce

dr. dido merhabalar...
çok teşekkürler bilgileriniz için,benim de sormak istediğim bir şey var zaman ilerleyince 5-10 sene içerisinde tüulerin tekrar uzayacağı söyleniyor...en iyi çözümün iğneli epilasyon olduğu ama onun da acı verdiğini duydumiacaba lazerli epilasyonda acı hissediyormuyuz?
çok teşekkür ederim...

Canmm bence önce gidenlerle konuş en iyisi o şekilde bilgi alabirsin.Çünküiz kalıp kalmaması yapan kişinin tecrubesine kalıyor.Kaç seneden beri yapıolar onu sor.Alex yuzdeki tuyler iince oldugu için pek etkili olmuyomuş diye duydum ama banada bi kaç doktor makina alex olsnda nerde olursa olsn demşlerdii.diod ve diğerleri ne kdr etkili bilmiyorum

ben alex için gitmeye karar vermiştim..lazere giderken bi diyota da gidip bakayım dedim kadın dil cambazlıgıyla aklımı çeldi o an çene ile bıyıkımı yaptırdım...nolur iki cihazıda deneyip en çok hangisinden memnun kaldıysanız yazarmısınız.bide diyot alex e göre yarı yarıya daha ucuz opda kafamı karıştırdı.bi ay sonra ona göre gitcem kararsız kaldım :(:(:(

ıpl lazere gidiyorum bende arkadaslar 2 seans komple vücuda girdim tüyler (kıllar) döküldü.ama ufak bi arastırma yaptım bu sistem ağda gibiymiş sanırım.sadece tüylerin gecikmelerini uzatıyomus.allahım ben sanırım çıldırıcam şaun problem yok ama tedavi bittikten sonra tekrar devam ederse nolucak.verdiğim paraya acıyacağım gibime geliyo şimdiden.3.seansta bunu yüzyüze konusucam merkezle.ayrıca hormonlarda benimde bozukluk var polikistik overden kaynaklanan.diane 35 kullanıyorum ve lazere gidiyorum.daha etkili oldugunu söylemişlerdi.bilemiyorum sonuclar sanırım 8-9 ay snra net belli olur

xeddax geçmiş olsun cnm bende polikistik over var.bende kaç sene diane 35 kullandım.ama şuan bıraktım ve hormonel tedavi görüyorum.aldactone ve diaformin die iki tanehap kullanıyorum.bunlar yeni kılların çıkmasını önlüyormuş ve bunla eş zamanla lazer epilasyonu devam etticem inşallah etkili olur.

İlk seansıma girdim 15 gün önce hiç acı hissedilmiyor .
bazı bölgelerime alex girdim.ince tüylere ise soprano die bi cihaza girdim.Şuan tüylerim yarı yarıya döküldü şuabatta 2.seansım var.inşş biter şu kıllar ya

Son düzenleme:
didocum ağustos ayında hafif bronz tenime lazer uygulandı.
bayağ kabuklanma falan oldu
sonrasında beyaz beyaz lekeler kaldı bacaklarımda
geldik ocak ayına
hala bembeyaz lekeler duruyor
zaman geçtikçe lekelerin kaybolacaği söylenmişti
inan sinirlerim çok bozuk
bacaklarım sedef hastalığındaki lekeler gibi leke dolu
ben ne yapmalıyım şimdi
geçen gittiğimde beyazlatıcı krem satmaya çalıştılar
kendileri bunu ücretsiz temin etmeleri gerekmez miydi
illa gidip olay mı çıkarmamı bekliyorlar
bacaklarıma bakınca çıldırasım geliyor
ne yapıyım ben şimdi dido yaa :(

Dr.Dido ya bende bişey sormak istiyorum:) ben 5 seanstır bacaklarıma 3 seanstır koltukaltıma Nd-yag ile yaptırıyorum ve 2 bölgedede pek sonuç alamadım. Başka bir merkeze gitmeyi düşünüyorum. Eninde sonunda sonuç alabilirmiyim? Neden azalmadı acaba çok moralim bozuluyor:( tüyler dükülüyor ama geri çıkıyor hormon bozukluğumda yok:(

dr. dido genital bölgeme lazer epilasyon yaptırdım daha birinci seansım.Fakat duyduklarıma ve bir iki sitede okuduğuma göre yumuşak dokulara yani vajina çevresine( dudaklara) yapılmaması gerekiyormuş.Yaptırmadan önce çok araştırmıştım halbukibenneyaptımki
bu yazılanların gerçeklik payı ne kadar? size güveniyorum zaten sizin yazdıklarınızdan da cesaret olarak yaptırmaya başladım.
birde ALEXANDRİTE mavi ışına sahip olduğunu söylemiştiniz benimde gittiğim yerde bu cihaz kullanılıyor ama rengi kırmızı ben şahsen görmedım çünkü bakmadım epilasyon sürecince.Ama netten web sitelerine baktığımda ışının kırmızı olduğu gördüm bunda bir terslik yok mu sizce?

selam arkadaşlar.bende aralık ayında iilk kez laser yaptırdım.yag laser.fakat bacaklarım yandı tenim koyu renk olduğu için.kabuklar döküldükten sonra beyaz lekeler kibrit çöpü uzunluğunda özelliklede üst bacakta ortaya çıktı.yaza kadar ne olur bilmiyorum.birde şunu sormak istiyorum:ilk seansta ve kontrol seansında bacaktaki tüylerin tamamı laser görmedi.ilkinde birkısmı kontroldede birkısmı gördü.hala taş gibi yerinde duranlar var.hepsinin görmesi gerekmiyor mu?

Bende başladım ilk seansımı 10 gün önce yaptırdım. Genital ve koltuk altı artı göbek bölümünün çok az bir kısmı...... dökülmeler oldu ve seans sonrası hiç ne yanma nede kızarma oldu.. Bitirme garantili bir merkezde yaptırıyorum. Tanıdık vasıtasıyla buraya gidiyorum kendisi işletmecisi oluyor. Epilasyonu yapan bayan asla krem sürmememi söyledi. Öyle şey olmaz dedi .. O iğneli epilasyon için diye bir bilgi verdi. Ben Emla kremden bahsettim yok yanlış bişey o dedi.. Acıyacağından çok korkmuştum ama umduğum gibi olmadı.. Yapan bayan doktor değil estetisyen. Ama kızdım içimden sanki dağınık yapıyor gibi.. genitalde olsa oranında bir estetiği var ki ben buna çok önem veririm. Bir ay sonrasına randevu aldım. Bu gittiğimde diycem heryere atış yapın diye. Bacaklarımada yaptırmayı düşünüyorum gitmişken hepsi aradan çıksın diye ama baya maliyetli.. Ya sonuç alamazsam diye korkuyorum. Kıllarım ilk seans olmasına rağmen döküldü bazıları...Giden arkadaşlar ve bu konuda eğitimli kişiler bana burdan yardımcı olursa çok sevinirimkaydirigubbakcemile3

Konunun başlarını okudum sevgili dido arkadaşım. Bu konuda sen eğitimlisin...bilgi verirsen çok memnun olurum. Ben bacak bölgemede yaptırmayı düşünüyorum. Acaba yapan kişi heryere atış yapabilecekmi. Sonuçta bacak bölgesi çok büyük diğerlerine bakarak....Çok dağınık ve özensiz yapıyor sanki. Bir uyarıda bulunucam bu gidişimde. Ayrıca annemde yüzüne yaptırıyor. Onunkinde dökülme olmadı 2. seansında çene ve bıyık bölgesi sert ve siyah... ten rengide baya esmer annemin.. Biz tüm yüz olarak anlaştık ama annemin yüzünde kıl var...cansız onlar.. sadece cene ve bıyık çok sert. Jiletle alıyorlar önce... sadece yüzü ve alını almıyorlar. Bu demek oluyorki o yanaktaki tüyler uzun peki alet bunu nasıl görecek kökler kapalı. Yazık annemde üzülüyor boşamı gitti param diye...

Konunun başlarını okudum sevgili dido arkadaşım. Bu konuda sen eğitimlisin...bilgi verirsen çok memnun olurum. Ben bacak bölgemede yaptırmayı düşünüyorum. Acaba yapan kişi heryere atış yapabilecekmi. Sonuçta bacak bölgesi çok büyük diğerlerine bakarak....Çok dağınık ve özensiz yapıyor sanki. Bir uyarıda bulunucam bu gidişimde. Ayrıca annemde yüzüne yaptırıyor. Onunkinde dökülme olmadı 2. seansında çene ve bıyık bölgesi sert ve siyah... ten rengide baya esmer annemin.. Biz tüm yüz olarak anlaştık ama annemin yüzünde kıl var...cansız onlar.. sadece cene ve bıyık çok sert. Jiletle alıyorlar önce... sadece yüzü ve alını almıyorlar. Bu demek oluyorki o yanaktaki tüyler uzun peki alet bunu nasıl görecek kökler kapalı. Yazık annemde üzülüyor boşamı gitti param diye...

ben degidiyorum lazere ve bana yapan bayan her noktaya atış yapmadığını çünkü alet biyere değdiği anda 5cmlik bi alana etki ediyomuş bundan dolayı seninki de hereyere yapmyo olablr

ya arkadaşlar ben bu genital bölgeyle ilgili bisey duydum cok kafam karıstı .lazer cok güclü oldugu icin ordaki kıl hücrelerini yok eden bisey orda hissizlğide yol acarlar dediler. kafam cok karıstı benim. bide bu lazeirn zararları icin hemen cıkmaz diyolar ya 30sene sonra falan bi zararını görürsek? ...:(

janselii çok acımadı mı?ben canım yanar diye erteliyorum sürekli.

janselii çok acımadı mı?ben canım yanar diye erteliyorum sürekli.

Yok canım:1hug: bende hep erteliyordum..düşün ağda yaptıramıyordum oraya çok canım tatlıdır. Bence yaptıracaksan daha fazla bekleme derim....acımıyor çünkü.. hemde çok kısa sürüyor seansaları.

Merhaba dr.dido ben tum bacak ve bikini bolgesine lazer baslamak istiyorum bi merkezle de gorustum iyi de fiyat verdiler ama cihaz alexander degil. Mavi lazer gibi bisey dedi diye hatirliyorum telefonda ama sitede I2PL yaziyor ayni mi bilmiyorm. alexanderdan daha sonra cikan bi marka oldugunu ama alexanderin siyah killara daha iddiali oldugunu soyledi. Bacaklarim acik renk killar da siyah ve kalin sizce yaptirayim mi yoksa illa da alexander der misiniz? :sm_confused:

ya arkadaşlar ben bu genital bölgeyle ilgili bisey duydum cok kafam karıstı .lazer cok güclü oldugu icin ordaki kıl hücrelerini yok eden bisey orda hissizlğide yol acarlar dediler. kafam cok karıstı benim. bide bu lazerin zararları icin hemen cıkmaz diyolar ya 30sene sonra falan bi zararını görürsek?

merhaba dr dido. size çok acil bir sorum olucak.. yüz bölgesi için hangi cihaz daha etkin. ipl mi alex mi. gittiğim merkezde ipl var. dudak üstü, çene altı, ve favori bölgelerine 70 ytl fiyat verdi sizce nasıl. ayrıca beyaz tenliyim ve tüyler gri renkli. hangi yöntem daha etkili olur sizce...

Back