Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ...bizleri bilgilendirdiginiz icin cokteşekkurler.benim sorunum tüylerimin her yerdeolması.kücükten doktora gitmiştim.sadece bakıp normal demişti.vucudun her yerıne yapılabiliyor mu?

yaaa ben de tatil istiyorum artııık :çok üzgünüm: sen keyfini çıkar canım ya ; benim yerime de dinlen...

cevabın için de çok teşekkür ederim canım... valla benimkilerin hızı baya iyi olduğu için 2-3 günde bir oluyor maalesef :) bu cuma gidiyorum bakalım 3.seansa...

tüm seanslarım boyunca aklıma takılan şeylerde yanıt alabileceğim biri olduğunu bilmek çok güzel... tekrar teşekkürler canım hepimiz adına a.s.

merhaba ...bizleri bilgilendirdiginiz icin cokteşekkurler.benim sorunum tüylerimin her yerdeolması.kücükten doktora gitmiştim.sadece bakıp normal demişti.vucudun her yerıne yapılabiliyor mu?

Selam. Göz çevresi hariç vücudumuzdaki heryere lazer epilasyon yapılabilir. Yeter ki kıl ya da tüyler siyah ve tonlarında olsun. Tüm vücuda birden başlamak biraz maaliyetli olabilir. Ama öyle bazı hanımlar var ki lazer yaptığım, en başta çok umutsuz gelmişlerdi. Bunların çoğu da genç insanlardı ve hormon testleri, pelvik USG.leri tamamen normaldi. ( Sana da önce bir jinekologa gitmeni ve tetkikleri tekrarlamanı öneririm. ) ilk 2 seanstan sonra sonuçlar gelmeye başladı ve yüzleri güldü. Kolaylıklar dilerim.

isim vermek istemiyorum ama bazı yerlerde tüm vücut (yüz hariç) 600 ytl ile 700 ytl arası değişiyo bu ucuz mu yoksa normal mi kampanya yapmışlar güvenip gidemiyorum

bugun ben bır guzellık merkezıyle gorustum lazer epılasyon ıçın,foto lazer epılasyon dedı 1. seansı yaptıktan sonra 2 ay sonra çağırıyoruz dedı seansıda 150 ytl mıs ,ılk defa gıtcem nasıl bısey kızlar bılgılendırırmısınz bu arada sadece genıtal bolge 150 ytl imis ıyımı nasıl ?

dr.didocuğum benim bi sorum var. kusuruma baksassan eğer. ben 05/07/2008 tarihinde ilk seasımı yaptırdım. özel bölgemin bazı yerlerinde hiç kıl çıkmadı henüz. diğer yerlerde normal eskisi gibi çıktı ve jilet yaptım. ama bazı yerlerde hiç yok. neden çıkmadı sence? yani eger seansların arası 1 veya 1.5 ay ise benim 1 ayım doldu ? çıkmayan yerlere de lazer yaparlarmı ki? yada 1 seansta bitermi? bugun 08/08/2008

isim vermek istemiyorum ama bazı yerlerde tüm vücut (yüz hariç) 600 ytl ile 700 ytl arası değişiyo bu ucuz mu yoksa normal mi kampanya yapmışlar güvenip gidemiyorum

Selam arkadaşım. Herhalde spekülasyon olacak ne desem! İyi araştırmanı, bunu yaparken de kaç senedir bu lazer epilasyon yaptıklarını ve mümkünse eski müşterilerinden tüyolar almanı önerebilirim ancak. Kullanılan cihaza ve şehre göre farklar olduğunu biliyorum çünkü. sevgiler.

Benim de seans aralıklarım 2 ay. 10 gün sonra 3. seansa gireceğim ama hem genitalde hem koltukaltında henüz çıkan bişey yok. Bu kadar kısa sürede bitmiş olamaz herhalde değilmi hihoyyyt

Selam tatlım. Daha ilk seansın olduğu için normal, diye düşünüyorum. Üstüste aynı yere atış yapmamaya özen gösterirken boş geçilen kökler olabilir. Sonraki seanslarda onları da hallederler. Ayrıca seans araları 1.5 yerine 2 ay da olabilir. Kıllarından en az 3-4 seansta kurtulursun. Sevgiler.

mrblar rahatsız ediyorum sizi şu tatil mevsiminde ama komşu sayılırız zaten ,güsel vee çokk sıcak memleketim adanadan sizin degerli bilgilerinizden yararlanmak istedim,ben 3-4 ay oldu lazere epilasyon tedavisine başladım çene bölgesi için gidiyorum gittim merkez gayet kaliteli bir yer ben öyle görüyorum,alexandrite lazer kullanıyolar,ilk seyansımdan çok memnun kaldım yaklaşık 1,5 ay sonra tüylerim çıkmaya bşlamıştı ve azaldıgını hisstetimm,1 ay öncede 2. senasımı yaptırdım suan sert kıllar çıkmadı ama daha önce tüy olmayan veya ayva tüyü sarı renkte olan yerlerde tüyler çıkmaya ve renkleri siyahlaşmaya başladı,buda moralimi bozdu tabi acaba lazer diğer ince ver renksiz tüylerin değişiminemi sebep oldu bilgi verirseniz sevinirim,,tekrar gittim merkeze gitme fırsatım olmadı gitsende eminim bir bahane bulacaklardr ve kendilerini savunacaklardır,tarfsız bir uzan olarak beni bilgilendirimisinz,,şimdiden teşekkr ederimmm...

Selam tatlım. Öncelikle aramıza hoşgeldin.a.s. Aslında burada bayan bayana sohbet ediyoruz. uygulatanlar şüphelerini, uygulatmayı düşünenler beklentilerini, ben de naçizane 14 yıllık hekimliğim ve 4 yılllık lazer deneyimimi hep beraber paylaşıyoruz. Ayrıca komşu saymam Adana'yı; Ç.Ü.T.F. mezunuyum. Gelelim soruna:yerimseniben yüz bölgesi çene ya da tüm yüz ya da bıyık.... mutlaka ayda bir hatta 4 hafta arayla seans ister. Çünkü çok dirençli ve yeni kıl çıkma potansiyeli çok yüksek bir bölgedir. Potansiyel derken hormonal değişikliklerden bahsediyorum; gebelik ya da yumurtalık kisti gibi.... Seans aralıklarını 4 hafta ya da en geç 1 ayla sınırlamanı öneririm. Maalesef sıcak iklimli bölgelerde hormonlar pek bir coşkun oluyor. Ülkemizde akdeniz ile iç anadolu bile o kadar fark ediyor ki. Bir de diyelim ki sadece çene ya da faul çalışıldı, bazen uygulamanın sınırlarında hareketlenmeler oluyor. Mesela çeneden yanak altlarına doğru hareketlenmeler gibi. İnan hayatım bunu A.B.D.den bile araştırdım. Her zaman olmamakla beraber böyle durumların yaşandığını, uykudaki köklerin hareketlenebileceğini onlar da kabul ediyor. Biz merkezimizde yumuşak tüylerle gelene dokunmuyoruz. Ama kılsa ya da illa kurtulmakta ısrar ediyorsa tüm yüz alıyoruz. Sevgiler.

Selam. Kusura bakma. Fiyat ve merkez adı konularından uzak kalmaya çalışıyorum. Bu sebeple aslında senin msg.ini atladım. Ama sonra haksızlık yapmışım gibi geldi. :sm_confused: Hayatım; İskenderun'dayım ama İstanbul'dan ya da diğer illerden genelde haberdarım. kafamçokkarıştı Vücut bölgesine ya da kullanılan cihaza ya da hangi ilde olduğuna göre fiyat değişebiliyor. Sana sadece hep tekrarladığım önerileri tekrarlayacağım.... 1: Alexandrite lazer..... 2.En az 3 yıllık tecrübe ....... 3. doktor (cildiye uzmanı ya da medikal estetik hekimi.... Lütfen bunlara göre tercih yap. Başka bazı topik'lere yazdım bana ukala dediler; desinler. Ben bildiğimi söylerim. Halaaa da öğrenmeye devam diyorum. sevgiler.hihoyyyt

Selam.. Tatil dedim deklasik tatil diil. Buralarda (Hatay) yazlık durumları var. B.sayarı da yazlığa taşıdık.) Hiç üzülme tatlım. Aslında dr.liğe mola... evhanımlığına hatırlama turları.... arada da biraz deniz havuz... Ama sabah 8-9.30 ve de akşam 6.-7.. Neden? Çünkü millet güneş ışınları=cilt kanseri Sana daha güzel ve bol romantizm dolu tatil dilerim:jeyyar: Sevgiler :smiley-cool:

tesekkur ederım dıdocum ama ben su an ıstanbulda değılım doğuda yız sark gorevındeyız dun burda bır yerı aradım tl ıle gorustum foto lazer epılasyon dedı bende kımın yaptını oğrenebılırmıyım dedım genelde buyuksehırlerde bunu doktorlar yapıyor dedım oda bana dedı sağlık bakanlığı artık bunu guzellık merkezlerıne verdı dedı,bende bunu 4 aydır yapıyorum gayet ıyı musterım var hepsı memnun dedı bir gun gel çayımızı ıç ortamımızı gor sonra karar ver dedı bende kararsız kaldım ama buyuksehırlerdekı gıbı fıyat farkını pek doğru bulmadım açıkcası burası pek gelısmıs bır yer değıl zannetmıyorum son teknolojik cıhazları olsun en yakın zamanda gıdıp kontrol edıcem bakalıma.s.

Slmlar, a.s. öncelikle hoşbulduk aranıza kattıldım ya şu tüylerden kurtulana kadar rahat bırakmam artık sizi negüsel elimizin altında doktor bulmuşuz : ) ,teşkkler ilginiz için..haklısınız komşu diyemeyiz sizi sizde, bizden olmuşsunuz,neyse galiba problemimin çözümü yok anladıgım kadarıyla kişiden kşiye hormonal etkiler veya lazerin kişileri farklı etkilemesi ile karşı karşıyayım,seans aralıklarını 1 ay demiştiniz gittiğim uzman doktor ilk seanstan 1,5 ay sonra gelmemi söledi fakat seanstan 15 ün sonra kontrole çegırdı ve tekrar uygulama yaptılar.2.seansımdan sonra tekrar 15 gün sonra kontrole gittim ve 1,5-2 ay sonra gelebilirsin dedi suan 1 ay oldu sert tüylerde herhangi belirti yok ama dediğim gibi ince tüylerimin bazı yerlerde siyahlaştıgını gördüm ve daha önce yoklardı eminim ve dayanamayıp cımbızla aldım onları bi güsell onun için suan doktora gidip soramıyorum biraz çıktıktan sonra tekrar gidecem,bilgilerinizden anladım olabilir diyosunuz böle durum ama yinede sizcede öledr sanırım uygulamayı yapan uzmanın görmesi daya ii olur sanırım,,yinede açıklamalarınz karmaşamı aldı,,çok teşekkr ederim dediğim gibi rahatsız olmazsanız sıkıntılarımı paylaşmak isterim,nasıl olsa açık meydan istediğini söle dimi ama! :) hoşçakalın sevgilerr. :1hug:

dr dido yakın bi arkadaşımı görsem ancak bu kadar sevinirdim:dance:

benim geçen hafta ablamın bi arkadaşı epilasyonu aklıma soktu
o çok memnun kalmış.koltukaltıma ve bacaklarıma yaptıracam
ama yüzüm konusunda tereddütlüyüm.
yüzümdeki kıllar sert değil.yani tüy şeklindeler ama beni rahatsız ediyorlar.bıyıklarımın sertliğindeler hemen hemen
4-5 sene önce bi doktora sormuştum.bunlar tüy alet bunları önce uyarıp kalınlaştırır sonra işlem başlar demişti
yani şimdi aletler gelişti diye düşünüp tekrar kafam karıştı:çok üzgünüm:

bide acaba kaç seans sürür.okulum olduğu için 2 ay sonra istanbula dönecem.sonra da 2 ay kalıp kurban bayramında ancak gelirim.hiç başlamasam mı acaba:çok üzgünüm:

şimdiden çok teşekkürlera.s.a.s.a.s.a.s. burda olmanıza çooook sevindim:dance::teytey:

Ya bi yanlış anlaşılma oldu sanırım.Ben ya da bi başkası "ukala" demek istemedk sadece bikaç yazınızda tarzınız kötüydü yani devamlı burda konuşulanlara bakmayın,ben uzmanım bana sorun,buralada sığ sularda boğulmayın... gibi ifadeler kullanmıştınız.Rahatsz edici olan da buydu.Çünkü burda bi uzman olmasa da deneyimlerimizi paylaşmamız en doğal şey.Yoksa sizin bilgilendirme yapmanızdan kim rahatsız olabilir ki zaten ? Yeri gelecek ben de bi şeyler soracağm belki.Olay bundan ibaret.Sadece ufak bi uyarıydı...

merhaan ii günler dr. dido siz gemini lazerin alexandrite lazerdn daha etkisiz olduğunu sölemişsisiniz size katılmıorum..ben elexandrite ilede yaptırdım gemini lazerlede yaptırdım..alexandrite lazerler hemen dökülmüştü çok sevinmiştim ama 3 ay sonra tekrar çıkıodu ama daha ince olarak...yaptırdığım yerde ankarada duyulmuş bi yer bana seans süresinin artması lazım dedi..gemini duydum ve gemini kulllanan bi yer seçtim dün 4. seansıma gittim..siz ağrı verdiğini acıttığını sölediniz alexandriteden çooook daha az acı verio..ve deri altına yaklaşık 7 mm girio direk kıl köküne gidio ışınlar o yüzden kıllar hemen dökülmüo..ama alexandrite 1.5 mm deri altına indiği için kıl gövdesine etki ediğo ve o yüzden kıl kırılıp oan dökülüğü ama tekarar çıkıo aynı kıl..artı gemini lazer şuanda dünyada üretilmiş en gelişmiş lazerdir..çook pahalı oldğunu için şuan belli başlı merkezlerde..ben bunu ABD deki sitelerde araştırdım orada en ideal lazer olarak gözüküo diğer lazerle ayva tüyü kıllara etki etmio ama gemini lazer %40 %70 arasında etki edio...alexandrite bildğiniz gibi eski lazer sistemidir yurt dışında...alexandrite ile 6 seansta görmediğim etkiyi geminiyle 4 seansala ondan daha fazla gördüm...doktor değilim ama 2 senedir lazer epilasyon yaptırıyorum..ben bildiğimi ban etki edni söledim..tabi siz doktorsunuz benden çok daha fazla bigiye sahipsiniz ama ben gemini lazerin en güvenli en ideal lazer olduğunu düşüyorum ve hiç acı duymadım gerçekten çok güzel bi soğutucu sistemi var..alexandritede uyuşturucu krem kullanıodum....

mrb dr.dido ben antda yasıyorum ama okul ıcın kayserıe gıtmek zorundayıım bende lzer ep istiyorum ama 1 ay sonra gıtcem ne yapmlaıyım sence bu arada beyaz tenlı ve sıyah tuyluyummm tsk sımdıden cvb ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…