D
dr.dido
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dr.dido
Tatlım ilerleyen seanslardaki tecrübelerini benimle paylaşırsan çok sevinirim. Ben de biraz daha araştırayım o zaman. sevgiler.merhaan ii günler dr. dido siz gemini lazerin alexandrite lazerdn daha etkisiz olduğunu sölemişsisiniz size katılmıorum..ben elexandrite ilede yaptırdım gemini lazerlede yaptırdım..alexandrite lazerler hemen dökülmüştü çok sevinmiştim ama 3 ay sonra tekrar çıkıodu ama daha ince olarak...yaptırdığım yerde ankarada duyulmuş bi yer bana seans süresinin artması lazım dedi..gemini duydum ve gemini kulllanan bi yer seçtim dün 4. seansıma gittim..siz ağrı verdiğini acıttığını sölediniz alexandriteden çooook daha az acı verio..ve deri altına yaklaşık 7 mm girio direk kıl köküne gidio ışınlar o yüzden kıllar hemen dökülmüo..ama alexandrite 1.5 mm deri altına indiği için kıl gövdesine etki ediğo ve o yüzden kıl kırılıp oan dökülüğü ama tekarar çıkıo aynı kıl..artı gemini lazer şuanda dünyada üretilmiş en gelişmiş lazerdir..çook pahalı oldğunu için şuan belli başlı merkezlerde..ben bunu ABD deki sitelerde araştırdım orada en ideal lazer olarak gözüküo diğer lazerle ayva tüyü kıllara etki etmio ama gemini lazer %40 %70 arasında etki edio...alexandrite bildğiniz gibi eski lazer sistemidir yurt dışında...alexandrite ile 6 seansta görmediğim etkiyi geminiyle 4 seansala ondan daha fazla gördüm...doktor değilim ama 2 senedir lazer epilasyon yaptırıyorum..ben bildiğimi ban etki edni söledim..tabi siz doktorsunuz benden çok daha fazla bigiye sahipsiniz ama ben gemini lazerin en güvenli en ideal lazer olduğunu düşüyorum ve hiç acı duymadım gerçekten çok güzel bi soğutucu sistemi var..alexandritede uyuşturucu krem kullanıodum....