• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaslar bende artik tuylerle ugrasmaktan biktim epilasyon yaptirmak istiyorum.doktor lazer epilasyon yapalim dedi.acaba hangisi daha iyi sonuc veriyor?ignelimi yoksa isiklisimi???:uhm:

didocum ya ; ben yine sana bişey danışmak istiyorum :)

2 hafta sonra bacakta ve koltukaltında 3. seansıma gideceğim... çıkanları jiletle alıyorum 3 günde bir ... sen de jiletle alabilirsiniz demiştin... ama bir yerde okudum ki ; lazerle incelen kıllar jiletle tekrar kalınlaşır... sonra tekrar lazerle incelir... başa dönülür gibi..

ama giden gitmiştir demi ? :)

a.s.a.s.Teşekkür ederim cevabın için inşallah Ankara'da yapacak iyi bir yer bulurum.

bi arkadaşım iğneli epilasyon yaptırdı koltuk altına ancak koku oluştuğunu söyledi.böyle bişey mümkünmü acaba? lazer epilasyonda böyle bi sorunlla karşılaşan var mı acaba?

mrblar dr.dido..
vakit ayırıp onca soruya cvp verdiğiniz için tşkler.. tüm sayfaları özenle okudum.. kafama takılan ise şu mavi ve kırmızı lazer sanırım.. bu önerdiğiniz alex. adlı tür hangisi için kullanıyor acaba?
şimdiden tşk ediyorum..

dr.dido tşekkür ederiz bilgiler ve bizi aydınlattığınız için..
göbek bölgeme gögüs aramdan başlayıp göbek altına kadar şeftali küçük tüylerim vardı belli belirsiz ...ben onlarıda istemeyerek tüy sarartıcı sürdüm...şimdi sonuç felaket oldu erkek gibi gögüs aramdan göbek üstü ince simsiyah çizgi halinde kahverengi bir kıl yumağı oldu...ne yapacağımı şaşırdım...hangi yöntemi önerirsiniz.. iğnelimi lazermi??
birde özellikle bikini altı bölge için lazerde kaç seansta biter tüyler kalın ve siyah

Selam. gittiğin merkezdeki arkadaşa selamımı söyle:)) kıllar inceldiyse direk 5 milisaniyeye düşsün. mutlaka inceleri de görür. sevgiler.Şeniz

dr.dido bu cevaba kafam karıştı hani selam söylemeye yani bırakayım mı o merkezi apogee 5500 iyi bir cihaz değil mi:uhm:

Öncelikle onore ettin beni. sağol. aslında 1,5 saatlik mesafedeyiz ama Adana'da da çok iyi yerler var. Mesela isim veremem ama Atatürk bulvarında grosseri üstünde güzel bir yer açıldı diye duymuştum. Bence biraz bakın bakalım. Ayrıca Ç.Ü. mezunu olarak seni de hemşerim sayıyorum. Lütfen alexandrite lazer ve tecrübeyi mutlaka sorgula. a.s. sevgiler.a.s.

dr.dido çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Aslında ben sizin adanada şubeniz olduğunu biliyorum.Daha öncede en iyisinin alexandrite olduğuna karar vermiştim bu sebepten sizin bahsettiğiniz yere gittim.ama açık konuşmak gerekirse ilgiden memnun kalmadım.iskenderundaki yerinizede geldim orada ilgi mükemmel.adana için aynı şeyi söyleyemicem.Hatta sırf bu sebepten yeni güzellik merkezi arayışına girdim ve güzel biyer buldum ama işte makinaları ND yağ.Çok kararsızım merkez konusunda.

dr. didooo iyi ki varsınn üstelik şu anda onlinesın !!
ben öğrenciyim doğal olarak harçlıklarımdan biriktiriyorum :D acaba kol ve koltukaltı en az ne kadar olur ortalama bi şey söyler misin ?? mesela toplam 150 olsa işe yaramayan bi makineyle mi yaparlar ?????????? bende takıntı var bu tüylerden kurtulmam lazımm sadece kol da olsa olurr ??

dr.dido bu cevaba kafam karıştı hani selam söylemeye yani bırakayım mı o merkezi apogee 5500 iyi bir cihaz değil mi:uhm:

Selam. kinaye yapmadım vallaaahi. :)) Düzanlamıyla selam yani. Kafan hiç karışmasın! ima falan yok tatlım. Apogee 5500 gayet iyi. Ben de kullandım, sevgiler.

2 hafta sonra bacakta ve koltukaltında 3. seansıma gideceğim... çıkanları jiletle alıyorum 3 günde bir ... sen de jiletle alabilirsiniz demiştin... ama bir yerde okudum ki ; lazerle incelen kıllar jiletle tekrar kalınlaşır... sonra tekrar lazerle incelir... başa dönülür gibi..

didocum tekrar yazayım dedim... belki atlamışsındır arada a.s.

dr. dido; benim tüylerim açık renk bazı yerler sarı genital bölgem bile açık kahverengi sizce lazerden sonuç alabilirmiyim ??? açık renk tüyler lazer ışınını emmiyormuş diye duydum peki iğneli epilasyon yaptırsam sonuç alırmıyım ??? bir de hormon testi yaptırıcam çünkü 1 yıl öncesine kadar adet düzensizliğim vardı onunla ilgili olabilir die düşünüyorum tüylenme. eğer hormonlarla ilgiliyse ilaç kullandığımda tüyler kendiliğinden mi dökülecek ??? sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

Selam. eğer siyah ve tonlarında değilse maalesef lazerden fayda göremezsin. Eğer hormon sorunu varsa tedavi yenilerinin çıkmasını engeller. Var olanlarda hemen hemen hiç azalma olmaz. Hormon tdv. +epilasyon birbirini tamamlar. lazer yapan bir hekime danışmanı öneririm. görmeden olur ya da olmaz demem doğru değil çünkü. :nazar:

Selam. öncelikle geç yanıtladıysam beni bağışla. malum tatil falan! tatlım lazerle giden gitmiştir; kalanların biraz kalınlaşması için jilet önerilir. 3 güne bir falan diil :)) sonraki seansından önce 2-3 kere de yeter. Bana gelince ilk 2 seanstan sonra ben de jilet öneriyorum; mesela seansa 3-4 hafta kala. Bilmem annatabildim mi? Her seansta gidenler oluyor ama bir de incelen zayıflayanlar. O zayıflayan incelen tüyleri kıla döndürmek için jiletlemeyi önerebiliriz. Kolay gelsin. sevgiler. :smiley-cool:

bi arkadaşım iğneli epilasyon yaptırdı koltuk altına ancak koku oluştuğunu söyledi.böyle bişey mümkünmü acaba? lazer epilasyonda böyle bi sorunlla karşılaşan var mı acaba?

Selam kokudan ziyade ter artışı oluyor. Daha doğrusu kıl kökleri ve ter bezleri aynı yerden çıkabildiği için, kök yeri boşalınca ter daha rahat çıkıyor. Zamanla kök yeri daraldığı için bu olay normale dönüyor. Koku olayına gelince pudralı rooll-onlar yerine jel roll-onları kullanarak bu meseleyi halletmek mümkün.Herşeye çare var:) sevgiler.

mrblar dr.dido..
vakit ayırıp onca soruya cvp verdiğiniz için tşkler.. tüm sayfaları özenle okudum.. kafama takılan ise şu mavi ve kırmızı lazer sanırım.. bu önerdiğiniz alex. adlı tür hangisi için kullanıyor acaba?
şimdiden tşk ediyorum..
selam. Sizlerin okuyup yararlandığını fark ettikçe ben de mutlu oluyorum. Çünkü bilgi paylaşmakla azalmayan ender şeylerden biri. :utangac: cancağzım, eğer kıllardan kurtulmaktan bahsediyorsak Alexandrite tipi lazer kullanan ve en az 3 senelik tecrübesi olan veeeeee doktoru olan bir merkezle görüşmeni öneririm. Alex. mavi ışık rengine sahip ve inan diğer cihazlarla da (ND-YAg, IPL ) çalıştım, hiçbiri hastalarımı ve dolayısıyla beni alex kadar mutlu etmedi.:sm_cool: sevgiler.

dr.dido tşekkür ederiz bilgiler ve bizi aydınlattığınız için..
göbek bölgeme gögüs aramdan başlayıp göbek altına kadar şeftali küçük tüylerim vardı belli belirsiz ...ben onlarıda istemeyerek tüy sarartıcı sürdüm...şimdi sonuç felaket oldu erkek gibi gögüs aramdan göbek üstü ince simsiyah çizgi halinde kahverengi bir kıl yumağı oldu...ne yapacağımı şaşırdım...hangi yöntemi önerirsiniz.. iğnelimi lazermi??
birde özellikle bikini altı bölge için lazerde kaç seansta biter tüyler kalın ve siyah

Selam Bicircim, öncelikle artık orana burana sarartıcı sürmeyi bırak, bana kızma ben doğrudan konuşurum tatlım.:1no2: Bırak ne kadar siyahlar belli olsun sonra da lazer düşün. Belki bazıları bu kadın neden aynı şeyleri tekrarlıyor diyordur ama Alexandrite tipi laze kullanan ve doktoru olan bir merkez bul. Sevgiler. Not:nickname'ine bayıldım benim üniv.tedeki lakaplarımdan biriydi.

dr.dido çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Aslında ben sizin adanada şubeniz olduğunu biliyorum.Daha öncede en iyisinin alexandrite olduğuna karar vermiştim bu sebepten sizin bahsettiğiniz yere gittim.ama açık konuşmak gerekirse ilgiden memnun kalmadım.iskenderundaki yerinizede geldim orada ilgi mükemmel.adana için aynı şeyi söyleyemicem.Hatta sırf bu sebepten yeni güzellik merkezi arayışına girdim ve güzel biyer buldum ama işte makinaları ND yağ.Çok kararsızım merkez konusunda.
Selam. sana özel msg yazmaya çalıştım ama hata verdi, sanırım özel msg.lere kapalısın ama en kısa zamanda görüşmek isterim. Eğer İskenderun' da yolun gene düşerse ve inşallah ben il dışında değilsem benimle görüşme talep et veeeee mutlaka kadınlar kulübünden arkadaşım, de ; iki elim kanda olsa gelirim. Hem tanışırız hem de belki iki iyi arkadaş oluruz. Sendenh ricam lütfen merkezimin adını burada yazma. neden mi? çünkiiiii amacım reklam diil, insanlarla tecrübelerimi paylaşmanın keyfini yaşamak. sevgiler. a.s.

dr. didooo iyi ki varsınn üstelik şu anda onlinesın !!
ben öğrenciyim doğal olarak harçlıklarımdan biriktiriyorum :D acaba kol ve koltukaltı en az ne kadar olur ortalama bi şey söyler misin ?? mesela toplam 150 olsa işe yaramayan bi makineyle mi yaparlar ?????????? bende takıntı var bu tüylerden kurtulmam lazımm sadece kol da olsa olurr ??
selam öyle bir soru sordun ki ne desem havada kalacak. Belki Ankara'da, büyük kent olduğu için daha da ucuz olabilir. Sana sadece bendeki fiyatları söyleyim, bir yandan da spekülasyondan korkuyorum gerçi, kol omza kadar 1200 bitene kadar, koltukaltı 400 bitene kadar... bunu yazdığıma inanamıyorum aslında. Ama lütfen kriterlerimizi hatırla: 1. Alexandrite tipi lazer 2. en az 3 yıl tecrübe. 3.doktoru olan merkez.. balım sevgiler. .

Tekrar selamlar. Arkadaşlar sanırım fark etmişsinizdir; teknik ve SIKICI ayrıntılara girmeden, sohbet eder gibi cevaplar vermeye ve bilgilerimi, tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. Özellikle eğitimci arkadaşlar daha iyi bilirler ki karşındakine ne kadar yalın ve net bilgi verirsen paylaşmak o kadar kolay olur. Sizlerden bir RİCAM var; ne sebeple ve hangi eğitime dayanarak bilgi verdikleri MEÇHUL arkadaşlara; ''hangi veriye ya da tecrübeye ve eğitime dayanarak ahkam kestiklerini sorar ve sorgular mısınız? Ben bazı topiklerde uçanları gördükçe inciniyorum doğrusu. Hep bir sloganım var: MIŞLA MİŞLE İŞ YAPMAYALIM, BUNUN ÜSTÜNÜ BİLGİ VE TECRÜBEYLE DONATMAK GEREK!! Hepinize sevgiler.:nazar:

Selam tekrar selam .... :nazar: Arada bazı mesajları atlarsam ya da bazen geç yanıtlarsam lüften bana gönüllenmeyin malum yaz aylarındayız, bizim buralarda yani İskenderun'da yazlık olayı var ve biz bilgisayarı yazlığa taşıdık. İşyerimde internet var ama maalesef HİÇ vaktim olmuyor. Bana tolerans tanıyın lütfen..... sositososito Paylaşmaya doymayan hekiminiz olarak kalmak beni çoooooooooooook mutlu eder..... Sevgiler....a.s.

Back