- Konu Sahibi dr.dido
merhaba ...bizleri bilgilendirdiginiz icin cokteşekkurler.benim sorunum tüylerimin her yerdeolması.kücükten doktora gitmiştim.sadece bakıp normal demişti.vucudun her yerıne yapılabiliyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam. öncelikle geç yanıtladıysam beni bağışla. malum tatil falan! tatlım lazerle giden gitmiştir; kalanların biraz kalınlaşması için jilet önerilir. 3 güne bir falan diil :)) sonraki seansından önce 2-3 kere de yeter. Bana gelince ilk 2 seanstan sonra ben de jilet öneriyorum; mesela seansa 3-4 hafta kala. Bilmem annatabildim mi? Her seansta gidenler oluyor ama bir de incelen zayıflayanlar. O zayıflayan incelen tüyleri kıla döndürmek için jiletlemeyi önerebiliriz. Kolay gelsin. sevgiler. :smiley-cool:
merhaba ...bizleri bilgilendirdiginiz icin cokteşekkurler.benim sorunum tüylerimin her yerdeolması.kücükten doktora gitmiştim.sadece bakıp normal demişti.vucudun her yerıne yapılabiliyor mu?
isim vermek istemiyorum ama bazı yerlerde tüm vücut (yüz hariç) 600 ytl ile 700 ytl arası değişiyo bu ucuz mu yoksa normal mi kampanya yapmışlar güvenip gidemiyorum
dr.didocuğum benim bi sorum var. kusuruma baksassan eğer. ben 05/07/2008 tarihinde ilk seasımı yaptırdım. özel bölgemin bazı yerlerinde hiç kıl çıkmadı henüz. diğer yerlerde normal eskisi gibi çıktı ve jilet yaptım. ama bazı yerlerde hiç yok. neden çıkmadı sence? yani eger seansların arası 1 veya 1.5 ay ise benim 1 ayım doldu ? çıkmayan yerlere de lazer yaparlarmı ki? yada 1 seansta bitermi? bugun 08/08/2008
dr.didocuğum benim bi sorum var. kusuruma baksassan eğer. ben 05/07/2008 tarihinde ilk seasımı yaptırdım. özel bölgemin bazı yerlerinde hiç kıl çıkmadı henüz. diğer yerlerde normal eskisi gibi çıktı ve jilet yaptım. ama bazı yerlerde hiç yok. neden çıkmadı sence? yani eger seansların arası 1 veya 1.5 ay ise benim 1 ayım doldu ? çıkmayan yerlere de lazer yaparlarmı ki? yada 1 seansta bitermi? bugun 08/08/2008
mrblar rahatsız ediyorum sizi şu tatil mevsiminde ama komşu sayılırız zaten ,güsel vee çokk sıcak memleketim adanadan sizin degerli bilgilerinizden yararlanmak istedim,ben 3-4 ay oldu lazere epilasyon tedavisine başladım çene bölgesi için gidiyorum gittim merkez gayet kaliteli bir yer ben öyle görüyorum,alexandrite lazer kullanıyolar,ilk seyansımdan çok memnun kaldım yaklaşık 1,5 ay sonra tüylerim çıkmaya bşlamıştı ve azaldıgını hisstetimm,1 ay öncede 2. senasımı yaptırdım suan sert kıllar çıkmadı ama daha önce tüy olmayan veya ayva tüyü sarı renkte olan yerlerde tüyler çıkmaya ve renkleri siyahlaşmaya başladı,buda moralimi bozdu tabi acaba lazer diğer ince ver renksiz tüylerin değişiminemi sebep oldu bilgi verirseniz sevinirim,,tekrar gittim merkeze gitme fırsatım olmadı gitsende eminim bir bahane bulacaklardr ve kendilerini savunacaklardır,tarfsız bir uzan olarak beni bilgilendirimisinz,,şimdiden teşekkr ederimmm...
bugun ben bır guzellık merkezıyle gorustum lazer epılasyon ıçın,foto lazer epılasyon dedı 1. seansı yaptıktan sonra 2 ay sonra çağırıyoruz dedı seansıda 150 ytl mıs ,ılk defa gıtcem nasıl bısey kızlar bılgılendırırmısınz bu arada sadece genıtal bolge 150 ytl imis ıyımı nasıl ?
yaaa ben de tatil istiyorum artııık :çok üzgünüm: sen keyfini çıkar canım ya ; benim yerime de dinlen...
cevabın için de çok teşekkür ederim canım... valla benimkilerin hızı baya iyi olduğu için 2-3 günde bir oluyor maalesef :) bu cuma gidiyorum bakalım 3.seansa...
tüm seanslarım boyunca aklıma takılan şeylerde yanıt alabileceğim biri olduğunu bilmek çok güzel... tekrar teşekkürler canım hepimiz adına a.s.
Selam. Kusura bakma. Fiyat ve merkez adı konularından uzak kalmaya çalışıyorum. Bu sebeple aslında senin msg.ini atladım. Ama sonra haksızlık yapmışım gibi geldi. :sm_confused: Hayatım; İskenderun'dayım ama İstanbul'dan ya da diğer illerden genelde haberdarım. kafamçokkarıştı Vücut bölgesine ya da kullanılan cihaza ya da hangi ilde olduğuna göre fiyat değişebiliyor. Sana sadece hep tekrarladığım önerileri tekrarlayacağım.... 1: Alexandrite lazer..... 2.En az 3 yıllık tecrübe ....... 3. doktor (cildiye uzmanı ya da medikal estetik hekimi.... Lütfen bunlara göre tercih yap. Başka bazı topik'lere yazdım bana ukala dediler; desinler. Ben bildiğimi söylerim. Halaaa da öğrenmeye devam diyorum. sevgiler.hihoyyyt
Selam tatlım. Öncelikle aramıza hoşgeldin.a.s. Aslında burada bayan bayana sohbet ediyoruz. uygulatanlar şüphelerini, uygulatmayı düşünenler beklentilerini, ben de naçizane 14 yıllık hekimliğim ve 4 yılllık lazer deneyimimi hep beraber paylaşıyoruz. Ayrıca komşu saymam Adana'yı; Ç.Ü.T.F. mezunuyum. Gelelim soruna:yerimseniben yüz bölgesi çene ya da tüm yüz ya da bıyık.... mutlaka ayda bir hatta 4 hafta arayla seans ister. Çünkü çok dirençli ve yeni kıl çıkma potansiyeli çok yüksek bir bölgedir. Potansiyel derken hormonal değişikliklerden bahsediyorum; gebelik ya da yumurtalık kisti gibi.... Seans aralıklarını 4 hafta ya da en geç 1 ayla sınırlamanı öneririm. Maalesef sıcak iklimli bölgelerde hormonlar pek bir coşkun oluyor. Ülkemizde akdeniz ile iç anadolu bile o kadar fark ediyor ki. Bir de diyelim ki sadece çene ya da faul çalışıldı, bazen uygulamanın sınırlarında hareketlenmeler oluyor. Mesela çeneden yanak altlarına doğru hareketlenmeler gibi. İnan hayatım bunu A.B.D.den bile araştırdım. Her zaman olmamakla beraber böyle durumların yaşandığını, uykudaki köklerin hareketlenebileceğini onlar da kabul ediyor. Biz merkezimizde yumuşak tüylerle gelene dokunmuyoruz. Ama kılsa ya da illa kurtulmakta ısrar ediyorsa tüm yüz alıyoruz. Sevgiler.