• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
roaccutane ı kullandığımız 6 ay içindemi yaptıramayız.tedavi bittikten sonra olurmu acaba

Selam. roaccutan veya yeni çıkan muadili zoretanin tedavisi bittikten sonraki en az 2 ay lazer yaptırmamanızı öneririm. Neden dersen vücuttan hemen atılmayan bir molekül canım. Umarım tedavin süresince dr.un ayda bir kan tahlili yaptırıyordur. sevgiler.

dr.dido hanım
lazerden yararlanmak isteyen bır genç erkek olarak,

ben koluma lazer uygulatmak ıstıyorum .ama tuylerın tamamen ortadan kalkmasını ıstemıyorum.sadece seyrelmesını ıstemekteyım.daha once koltuk altıma 4 seans yaptırmıstım.şimdı oldukça seyrek ve ince.

eger koluma yaptırırsam kaç seansta seyrelecektır ve seyreldıgı zaman çıkan tuyler kolda yapay mı durur??

tşk ederım
Selam. Bunu gittiğin merkezdeki dr. ile planlasan daha iyi ama birşeyler söylemek gerekirse 2 ay arayla 2 seans yaptır ve 3-4 ay kadar gözlemle. arzu edersen 1 seans daha yaptır. Koldaki kıl kökleri yüzeye biraz daha yakın olduğu için 2 seansta %30-40 azalacağını tahmin ediyorum. Sevgiler.:nazar:

:utangac::utangac:meraba dr. dido ben 1 hafta önce kontrol seyansıma gittim. Daha önce bacaklarımdaki batıklardan şikayetçi olduğumu yazmıştım. doktor hanımın toplantısı olduğu için yardımcısı yaptı kontrolü. Ama derinin içindeki batıklara atış yapmadı. Eğer yaparsa tedavinin seyri etkilenir dedi. Bu doğru mu? bol bol kese yapmamı söyledi ama keseyle çıkmıyo onlar. Bide minik minik çıkan ama dökülmeyen tüylere jilet yapabilir miyim? Tatile gidicem çünkü? Şimdeden çok teşekkürler...:utangac:

slm dr.dido,sırf çalıştığınız yerden dolayı keşke iskenderunda otursaydım diyorum.Gerçekten çok güzel biyer.Benim çene bölgemde bayağı tüylenme var,ben sebebini cımbızla çağaltmama bağlıyorum.hormon testi yaptırsam kadın doğum bölümünde birde endokrinolojidemi yaptırmalıyım.Birde en çok merak ettiğim gittiğim yer fotona ND yağ lazeri kullanıyor.sizce nasıl bir makina.bu çenemdeki tüyler psikolojimi altüst etti.

Merhaba,
Acaba lazer epilasyonun sağlığa olumsuz etkileri varmıdır, varsa nelerdir;
bir de seanslar sonucu tamamen tüylerden kurtulmuş biri ileriki yıllarda tekrar tüylenme yaşayabilirmi, yaşarsa bunun nedeni nedir :(

cevaplarsanız çok mutlu olacağım, şimdiden çok teşekkür ederim.......... :))))

Sorumu görmediğiniz için cevaplamadığınız ihtimali üzerinde duruyorum.
Yinede arkadaşlara çok yardımcı oluyorsunuz, sağolun
iyi çalışmalar...

dr.dido
benim sorum
cuma günü karın bölgeme ilk seansımı yaptıracam alexandrite ile yaptırdıktan sonra yapmam gerekenler ve yapmamam gerekenler neler acaba??:sm_confused:

dr.dido benimde sorum var cevaplarsanız memnun olurum benim gittiğim yerde apoge 5500 cihazı kullanılıyor bu cihaz iyi midir? 4.seansa gitmeden 40 gün ara verdim bu arada kıllar uzadı ama seyrekleşmişti 4. seansımda bitti dökülme pek olmuyor yani az az bana görmediğimi söylediler mutlaka dökülmüştür dediler bu arada östrojen ilaçları kullanıyorum ilaçlarda yapabilir dediler doğru mudur şimdiden teşekkür ederim

bişi sorcam. kızken epl. yapanın evlendikten sonra hormanel olarak deişiyormuşsun ve tekrar çıkabiliyormuş tüyler kıllar. doğrumu bu dr. dido.

Merhaba a.s. Daha önce de sormuştu ama başka topikteydi sanırım o..Ben 2 yıla yakın lazer tedavisi görüyorum..Yüzüme yaptırıyorum..Doktoru Erçin Özüntürk..Eskişehir de.. 2 kere hormon testi yaptırdım sorun olmadığı..değerlerin normal olduğu söylendi..Böbrek üstü bezlerime bakıldı onlar normalmiş..Genetik de diil..Annem de falan da öyle bir sorun yaşanmamış..Tüyler azaldı ama bitmiyor..Sizce ne sebep olabiir fikriniz var mı? Teşekkürlerrrr... (= Şeniz

Dr. Dido benimde sorunum kıllarımın çıkarken minik minik yarayla beraber çıkması. İlk önce epilasyon aletinden olduğunu sanıyordum. Ama ağdaylada aynı oluyor. Birtek jiletle aldığımda normal yarasız çıkıyor. Ne yapmam gerekir sizce. Epilasyonla kurtulabilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.

Dr. Dido benimde sorunum kıllarımın çıkarken minik minik yarayla beraber çıkması. İlk önce epilasyon aletinden olduğunu sanıyordum. Ama ağdaylada aynı oluyor. Birtek jiletle aldığımda normal yarasız çıkıyor. Ne yapmam gerekir sizce. Epilasyonla kurtulabilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederima.s.a.s.a.s.a.s.
laelaelaelaelae selam kesinlikle kurtulursun tatlım. Lazerle kıl yok= yara yok...

Merhaba a.s. Daha önce de sormuştu ama başka topikteydi sanırım o..Ben 2 yıla yakın lazer tedavisi görüyorum..Yüzüme yaptırıyorum..Doktoru Erçin Özüntürk..Eskişehir de.. 2 kere hormon testi yaptırdım sorun olmadığı..değerlerin normal olduğu söylendi..Böbrek üstü bezlerime bakıldı onlar normalmiş..Genetik de diil..Annem de falan da öyle bir sorun yaşanmamış..Tüyler azaldı ama bitmiyor..Sizce ne sebep olabiir fikriniz var mı? Teşekkürlerrrr... (= Şeniz
Selam dr.unu çeşitli kongrelerden gayeeet iyi tanıyorum.:)) Yüz bölgesi inatçıdır. Sabret, dr.una güven ve alexandrite lazer iste. sana kullanıl:nazar:an lazer alex.tir umarım. sevgiler.

bişi sorcam. kızken epl. yapanın evlendikten sonra hormanel olarak deişiyormuşsun ve tekrar çıkabiliyormuş tüyler kıllar. doğrumu bu dr. dido.
Hormonal anomali veya gebelik gibi hormon değişimleri olmadıkça hareketlenme olmuyor. Hatta gebelikte de anormal derecede bir fazlalaşma olmuyor. Ama yumurtalık kisti ya da böbrek üstü bezlerinde bir hareketlenme gibi anormalliklerde biraz sıkıntı yaşanabiliyor. Bunlar dışında bir sıkıntı yok! Yani her koşulda yaptırdığına değiyor tatlım..a.s.

dr.dido benimde sorum var cevaplarsanız memnun olurum benim gittiğim yerde apoge 5500 cihazı kullanılıyor bu cihaz iyi midir? 4.seansa gitmeden 40 gün ara verdim bu arada kıllar uzadı ama seyrekleşmişti 4. seansımda bitti dökülme pek olmuyor yani az az bana görmediğimi söylediler mutlaka dökülmüştür dediler bu arada östrojen ilaçları kullanıyorum ilaçlarda yapabilir dediler doğru mudur şimdiden teşekkür ederim
Selam. gittiğin merkezdeki arkadaşa selamımı söyle:)) kıllar inceldiyse direk 5 milisaniyeye düşsün. mutlaka inceleri de görür. sevgiler.Şeniz

dr.dido
benim sorum
cuma günü karın bölgeme ilk seansımı yaptıracam alexandrite ile yaptırdıktan sonra yapmam gerekenler ve yapmamam gerekenler neler acaba??:sm_confused:
slm. Oradakiler de söyleyecektir ama bol bepanten krem sür, güneşten ve sıcaktan 1 hafta süreyle kaçın. kolaylıklar dilerim.

slm dr.dido,sırf çalıştığınız yerden dolayı keşke iskenderunda otursaydım diyorum.Gerçekten çok güzel biyer.Benim çene bölgemde bayağı tüylenme var,ben sebebini cımbızla çağaltmama bağlıyorum.hormon testi yaptırsam kadın doğum bölümünde birde endokrinolojidemi yaptırmalıyım.Birde en çok merak ettiğim gittiğim yer fotona ND yağ lazeri kullanıyor.sizce nasıl bir makina.bu çenemdeki tüyler psikolojimi altüst etti.
Öncelikle onore ettin beni. sağol. aslında 1,5 saatlik mesafedeyiz ama Adana'da da çok iyi yerler var. Mesela isim veremem ama Atatürk bulvarında grosseri üstünde güzel bir yer açıldı diye duymuştum. Bence biraz bakın bakalım. Ayrıca Ç.Ü. mezunu olarak seni de hemşerim sayıyorum. Lütfen alexandrite lazer ve tecrübeyi mutlaka sorgula. a.s. sevgiler.a.s.

Selamlar. Lazer epilasyon uygulandı ve kıllardan kurtuldunuz! sonra tekrar çıkar mı?? Eğer hormonal bir sıkıntı (yumurtalık kisti, böbreküstü bezlerde bir hareketlenme...) yaşarsanız BAZEN yeni kıllarla karşılaşabilirsiniz. GEBELİK nedeniyle lazer epilasyona ara verirseniz genelde biraz artış yaşarsınız. Herhangi bir bayan en az :nazar:gördükten sonra lazer epil.a başlayabilir. sevgiler.

Selamlar. Lazer epilasyon uygulandı ve kıllardan kurtuldunuz! sonra tekrar çıkar mı?? Eğer hormonal bir sıkıntı (yumurtalık kisti, böbreküstü bezlerde bir hareketlenme...) yaşarsanız BAZEN yeni kıllarla karşılaşabilirsiniz. GEBELİK nedeniyle lazer epilasyona ara verirseniz genelde biraz artış yaşarsınız. Herhangi bir bayan en az 3 yıl regl :nazar:gördükten sonra lazer epil.a başlayabilir. sevgiler.

dr. dido; benim tüylerim açık renk bazı yerler sarı genital bölgem bile açık kahverengi sizce lazerden sonuç alabilirmiyim ??? açık renk tüyler lazer ışınını emmiyormuş diye duydum peki iğneli epilasyon yaptırsam sonuç alırmıyım ??? bir de hormon testi yaptırıcam çünkü 1 yıl öncesine kadar adet düzensizliğim vardı onunla ilgili olabilir die düşünüyorum tüylenme. eğer hormonlarla ilgiliyse ilaç kullandığımda tüyler kendiliğinden mi dökülecek ??? sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

Ayrıca şunu da söylemek isterim geçen sene doktora gittim kan tahlili oldum ultrasona girdim kanımda da bişey çıkmadı ultrasonda da herşey normal zamanla adet düzene girer dedi dediği gibi de oldu ama fazla ilgilenmedi off napayım ben acaba yaa

Back