Lekeler, Çiller Lavanta Kürü İle Sivilce ve Cilt Lekelerinden Kurtulalım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaslar ben anlamadi siz sadece lavanta kürünü uyguluyorsunuz. oysa saracoglu diyor ki

sabahlari kahvaltidan 15dk önce: maydonoz+limon kürü
aksamlari yatmadan önce: lavanta kürü

yani sadece lavanta karacigeri temizlemeye yaramiyor

Selam kızlar!

Lavanta küründen bugün haberim oldu!
Bugün bende uygulamaya başlicam inşallah!
Sonuçları burda paylaşırım!

Lavanta kürüne malesef devam edemicem. Ikinci akşam çayın sadece yarısını içebildim. Sankı şampuan içiyormuş gibi oldum. Kendimi zorladıysamda olmadı.
Geriye kalan malzemeyla lavanta keseleri yaparım artık!

limon da çillere iyi geliyor. cildimin yarında vardı şimdi gözlerimin çevresinde az bişi kaldı

limon da çillere iyi geliyor. cildimin yarında vardı şimdi gözlerimin çevresinde az bişi kaldı

Limonu da denıyorum bır hafta kadar oldu pek bı etkısını gormedım tabı bır hafta da ne kadar etkı eder bılemıcem ama sımdı lımonu surdum kuruduktan sonra yıkadım bu lavanta kurunu hem ıctım hem surdum bakalım bır etkısı olucak mı merak edıyorum .s cıllerı olupta deneyen var mı acaba ?

Bence sivilce yediklerimizden ziyade psikolojiyle cok ilgili.. Benim de üzülence sivilcelerim aziyor cene ve kaslarımın arasında.. Kırmızı kırmızı duruyo.. Ne yapsam bilemedim 25 yaşındayım göz kenarım kıristi hala sivilce de sivilce :) ins bu kür iyi gelir de bende burda tavsiye ederim..

kızlar ben de kullanmaya başlıcam inş. nedense içimden bir ses lavanta suyundan iyi sonuçlar alacağımı söylüyor. aceleci davranmamaya özen gösteriyorum. çünkü iyi sonuçlar alabilmek için sabır, özveri ve düzen çok önemli. bütün sayfaları okudum. demleme süresinde bir karmaşa yaşanmış. ben 10 dk demlemem gerektiğini anladım. her gün aynı saate yapmayı düşünüyorum. ve kendime takvim tutaacağm. benim cildim çok problemli. gelişmeleri paylaşmaya çalışcm. umarım herkes umduğunu bulur:)

yanağımda cok hafif sivilce izi var bir de uyku getirdiği icin denemek istedim üç gündür içiyorum bes tane sivilce çıkardı bende normalde cıkmayan sekilde..bir tanesinin rengi bugün kırmızı oldu ama yine bırakmıyorum icmeyi ilk basta tepki gösteriyordur sanırım ve sonra düzeleceğini düşünüyorum

ben bıraktım kızlar belki iyi geliyor ama dayanamadm bes tane sivilce kullandıkca daha da belirginlestisimdi hafiften izleri duruyor bırakınca sivilceler gecti umarm izleri de gecer bende sivilce yoktu sadece daha pürüzsüz olsn diye iceym demstm

slm kızlar ben de saçı uzattığını duyarak lavantanın çayını içmeye başlamıştım ancak cildime iyi geldiğini farkedince saçımı unuttum bile :) cildimde ööle çok sivilce vs olmaz ama ayda bir defa illa uçuk çıkar bide son zamanlarda saçıma yağ vs çok sürünce yüzüme damlayan yağların yüzünden bi iki tane sivilce gibi çıktı amaaa lavanta çayı resmen söndürdü hepsini ööle kurallı ölçülü filan da yapmadım ben ama gerçekten çook faydasını gördüm cildimin rengi açıldı resmen bence sizler de uygulayın bunu

Yorumların hepsini okudum arkadaşlar...
Benim sağ yanağımda geçen sivilcelerimin kırmızı izleri 1 senedir duruyordu,kapatıcı sürmeden dışarı çıkamıyordum.Lavanta kürünü duyunca Sayın saraçoğlu'na email attım durumumu anlatan. 2 hafta sonra mesaj geldi. Sizinle aynen paylaşıyorum.

''Ciltte bulunan sivilce ve lekeler için önerimiz lavantadır.Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı klorsuz suya 1 tatlı kaşığı lavantayı atınız ve on dakika kısık ateşte ağzı kapalı olarak demleyiniz.Demleme işlemi tamamlandıktan sonra sıcakken süzünüz onbeş gün boyunca hergün akşam yemekletrinden en az iki saat sonra bir su bardağı dolusu ılık olarak içiniz.Herdefasında taze hazırlayınız.Hazırlayacağınız lavantanın raf ömrünün 1 yılı geçmemiş olmasına dikkat ediniz.On beş günlük uygulama ardından şikayetinizin seyrine göre 2 haftalık aranın ardından tekrar 15 günlük bitki uygulayabilirsiniz.
NOT: Reoccutan ve zoretanin adlı antibiyotiği (sivilcelere karşı veya herhangi bir nedenle) kullanan kişilerin tedavi süresi bittikten 4 ay sonra bitki kullanmaları önemle rica olunur.''

Aktardan kurutulmuş lavanta aldım(zaten başka çeşidi yoktu aktarda). 8. günümdeyim, normalde 3-5 günde bir yanaklarımda 1 tane sivilce cıkar ve 1 hafta içinde sönerdi. Hiç olmadı son 1 haftadır.

Ayrıca şuna da dikkat etmek gerek: Kullandığınız kozmetik ve kremlerde cilde iyi gelmeyebiliyor. Nemlendirici olarak üzüm çekirdeği yağı(3-5damla) avucumda ovusturup cildime sürüyorum ve etkisini görüyorum. Cilt yenileyicidir. Limon suyunu kulak pamuguna bandırıp sivilce çıkacağını anladıgınızda ya da sivilcenin üzerinde beklettiğinizde hızlı geçiyor. Bir de son favorim çay agacı yağı tabii daha kullanmadım.

Ben 3 gündür kullanıyorum, her gün iltihaplı sivilcem çıkmaya başladı ki benim iltihaplı olmazdı gel olarak kızarıklıktı. Şu an devam etcem ama endişeleniyorum acaba alerjim falan mı var lavantaya?

Lavantanın buharına yüzünü tuttuğunda eğer kızarıklar oluşuyorsa alerjin var demektir. Kürü bırak derim.

merhaba kızlar bende lavanta kürünü içmeye bugun başlayacağım. yüzüm cok sorunlu değildir. fakat stresten kocaman sivilce çıktı ve beyaz tenlıyım o yuzden sivilceler cok belli oluyor. inşallah etkisini görürüm aslında saç uatma kürü ararken buldum yazılarınızı hadi inşallah hep birlikte güzelleşelim

eveeet bugün 6. kürümü içicem =) değişim var olumlu yönde, herkese tavsiye ederim

ben İbrahim saraçoğlunun videosunu seyrettim.7-8 dk kaynatın diyor.kalan birkaç damlayı üzerine tonik gibi uygulayın.çok emin konuştu.bugün başladım.inşallah faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…