Lekeler, Çiller Lavanta Kürü İle Sivilce ve Cilt Lekelerinden Kurtulalım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

arkadaşlar merhaba ben lavanta kürüne başladım 15 günüm bugün doluyor çok faydası olmadı gibi yüzümde kırmızı izler var hala...

ya şimdide saraçoğlunun sitesinde 15 dk demleyin diyor
eskiden 4 dk idi nasıl oldu bu

ben lavanta kürünü uyguluyorum 15 gün kullandım ara vermiştim bgn tekrar başladım. cildimi güzelleştirdiğini düşünüyorum . internetten araştırdığım kadarıyla faydalarıda büyük. bir kaç gün içmeyle mucizevi şeyler beklememelisiniz tabikide. ayrıca sivilcesi olan arkadaşlar sadece lavanta kürünü uygulayarak etki göremezler , cildi temiz tutmak ve bakımını yapmakta çok önemli. Tavsiye ediyorum.

selam arkadaşlar ! ben de bu lavanta kürünü uygulamaya başladım. bugün 4.günümdeyim. kullanmış olduğum ilaçtan dolayo sivilce izlerim vardı. 3.günüde etkisini gördüm.rengim açılmaya başladı. bakalım.15.günün sonunda nasıl olacak opuyorumnanaktan

merhaba bendekullandım lavantayı 15 gün 1 ay aoldu ne kadar süre ara verip tekrar kullandın...

slm ! kürde bugün 15.günüm doluyor ve çok memnunum. sivilce izlerim neredeyse tamamen geçti. cildim de parladı. opuyorumnanaktan

Bende denedim lavanta kürünü. Kaynatıp içtiğim suyun kalanını da pamukla yüzüme sürdüm. Yüzünüze elinizin tersi ile dokunduğunuzda yumuşacık oluyor. Suyu içmeyi bıraktığımda bile yüzüme sürmeyi bırakmadım hala. En azından sivilcelerin görüntüsünü hafifletiyor ve cildiniz parlıyor. Yüzümde eskisi kadar sivilce yok artık. bir de yapmaya üşenmesem de devam edebilsem...

Ben neredeyse 20 gündür içiyorum hiç bir fark görmüyorum yaa Sonuçta bitkisel bir durum mutlka vücüda yararı vardır içerden bişeyleri düzeltiyodur ama lekelerimde hiç fark yok malesef...

merhabalar kızlar demleme süresi ne kadar olacak ve birde cezveye koyacağımız su ne kadar olacak bisey daha cezveye kaç kasık lavanta koyacağız.şimdiden çok teşekkür ederim

yaaa kızlar aslında pek bişey beklememek gerekiyor bu kürden ama bende13 gündür yapıyorum lekeler hala duruyor. ancak biraz rengi açıldı gibi emin olamıyorum da...
Yanlız sivilcelerde çok etkili olduğunu söyleyemem. hani benim çok yok ama tek tük
olanlara hiçbişey yapmadı.
15 günden sonra 15 gün mü ara verip tekrar deneyeceğiz.?
BİRDE KAFAMA TAKILAN ŞU. 15 DAKİKA 1O DK.4 DK. Bİ TÜRLÜ KİMSE KESİN BİŞEY SÖYLEYEMEDİ. BENCE ONUN DA ETKİSİ VAR.
SİTEDE KAYNAMIŞ OLAN SUYA BİR TUTAM LAVANTA ATILDIKTAN SONRA ALTI ÇOK KISILIP, HATTA FOKURDAR-FOKURDAMAZ POZİSYONDA 10-15 DAKİKA DEMLEYİN DİYOR. YANİ YİNE KAYNAMAYA DEVAM EDECEK.
OYSAKİ DEMLEMEYİ SICAK SUDA BEKLETMEK OLARAK BİLİYORDUM BEN...
YANİ NET BİŞEY OLMAMASIDA ETKİLİ GALİBA...

kızlar ben bunun internetten arastırdım ibrahimsaraçoğlu sitesine girin orda kürlür bölümündeydi sanırım açık bi sekılde yazıyor oraya bakın lütfen byee

kızlar ben bunun internetten arastırdım ibrahimsaraçoğlu sitesine girin orda kürlür bölümündeydi sanırım açık bi sekılde yazıyor oraya bakın lütfen byee

evet canım amam hiçde açık değil orda. karaciğer ve bilmemm ne için kullamnnımı var. sivilceler ve lavanta kürü diye başlık var ama kür tarifi yok

bu arada kızlar dediğim gibi biraz lekelerim açıldı gibi ama alnım sivilce doldu. yanağımda 3-4 tane burnumda da bugün çıktı. bu gün 15. günüm bitiyor. hiç sivilce problemi olmayan biriydim yahu! nerden çıktı şimdi bunlar? farklı bişeyde yemedim
Allah aşkına suratım sivilce doldu. bu kürden mi acaba? benim gibi olan var mı?

arkadaşım sanırım stresten ve sıkıntıdan tam bakamamıssın ibrahimsaraçoğlu sitesinde kürler ve hastalıklar bölümüne giriyorsun lavanta yı seçiyorsun ve sayfanın en altındaki paragrafda çok açıklayıcı bi sekılde anlatıyor kürü tarifi ne kadar kullanılacağı nasıl yapıldığı ne kadar kaynatılacağı tekrar bak derim ben geçmis olsunnnnnn vereliniortak

ben dün kullanmaya basladım bakalım bugun 2. günüm olacak size deneyimlerimi yazarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…