- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi bebexgxim..
-
kızlar kuru lavanta aktarda satılıyor.hazırlanışı nette var ama isterseniz kısacık nasıl yaptığımı açıklıyim ben.bi cezve su kaynatıyosunuz içerisine çok az 4-5 gr lavanta atıyosunuz.kaynamış suda sivilceler için 10 dk demliyosunuz.kaynatmıyoruz. 10 dk sonra süzüyoruz ve ılıdıktan sonra içiyoruz.bunu geceleri yapmak gerekiyo tok karnına içmiyoruz yani.bi de esinlikle tatlandırıcı bişey koymuyoruz.bu kür karaciğeri temizliyomuş..
ben yapıyorum işallah geçicek.hiçbi yan etkisi de yok.bende tedirgindim ilk yapışımdaama bişey olmuyo şifalı bi bitki sonuçta.lavanta çayı ayrıca sakinleştirici etkisi varmış.uyumaya da yardımcı..:içelim:
ben lavanta kürünü uyguluyorum 15 gün kullandım ara vermiştim bgn tekrar başladım. cildimi güzelleştirdiğini düşünüyorum . internetten araştırdığım kadarıyla faydalarıda büyük. bir kaç gün içmeyle mucizevi şeyler beklememelisiniz tabikide. ayrıca sivilcesi olan arkadaşlar sadece lavanta kürünü uygulayarak etki göremezler , cildi temiz tutmak ve bakımını yapmakta çok önemli. Tavsiye ediyorum.
slm ! kürde bugün 15.günüm doluyor ve çok memnunum. sivilce izlerim neredeyse tamamen geçti. cildim de parladı. opuyorumnanaktan
kızlar ben bunun internetten arastırdım ibrahimsaraçoğlu sitesine girin orda kürlür bölümündeydi sanırım açık bi sekılde yazıyor oraya bakın lütfen byee
evet canım amam hiçde açık değil orda. karaciğer ve bilmemm ne için kullamnnımı var. sivilceler ve lavanta kürü diye başlık var ama kür tarifi yok
bu arada kızlar dediğim gibi biraz lekelerim açıldı gibi ama alnım sivilce doldu. yanağımda 3-4 tane burnumda da bugün çıktı. bu gün 15. günüm bitiyor. hiç sivilce problemi olmayan biriydim yahu! nerden çıktı şimdi bunlar? farklı bişeyde yemedim
Allah aşkına suratım sivilce doldu. bu kürden mi acaba? benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?