Arkadaşlar ısrarla anlamak istemediğiniz bir şey var okuduğum yorumlardan anladığım kadarı ile...
İçtiğiniz her ilaç da,yediğiniz her yemekte,yaptığınız her bakım küründe,lazer tedavisinde vs vs vs cildin alışma evresi ve kusma evresi var.... Örneğin;Tüylenme sorunum olduğunda ağda,ip,cımbız ne kullandıysam cildim tahriş olup kistik yani uç vermeyen sivilceler çıkardı.Sivilceler iyileşene kadar tüylerim yeniden çıkardı.2-2,5 yıl sonra lazer yaptırdım ilk seansda yüzim öyle bir döktüki saçlarımla bile kapatamıyordum yanaklarım kıpkırmızı işdi sivilceden,tesadüf lazer doktorumla karşılaştım "bu ne ya dedim,şu halime bak dedim yüzüm ne hale geldi"diye sitem ettim ne güzel dedi cildin kusmuş dedi ikincide üçüncüde olmaz cildin kusmasa sorundu dedi.Ve nihayetinde de öyle oldu diğer seanslarda olmadı.
Acı biber yersiniz bi çok hastalığa iyidir mesela,ama cildiniz de sivilcelenme olur.İlaç kullanırsınız başka bi şekilde vücudunuzun bi yerinde yan etkisini gösterir.2 Yıldır cilt kuruluğu burun kenarımdaki kızarıklık(egzama)dan ve son olarak kol ve karnımda çıkan gül yaraları(gül hastalığı imiş) beni araştırmaya itti.Muhasebeci olduğum için para ile uğraşıyorum,biliyorsun bakteriyi virüsü en çok barındıran paradır malum elden ele dolaşıyor.Ayrıca sürekli fotokopi makinesi,faks makinesi,telefonlar ve gün boyu bilgisayarın karşısında olduğum için birebir radyasyona maruz kalıyorum.Bu yüzden saçımda dökülme cildimde sivilcelenme egzama gül hastalığı vs vs ...
Bütün mesele bi çok doktorunda dediği gibi içten gelen bişey olduğunu unutmamalıyız.Ahmet Maranki'ye sivilce tedavisini sorduklarında önce Karaciğeriniz temizleyin ,içiniz temiz olsun ki kremler fayda etsin demişti arayan bi hastasına.Bu yüzden karaciğer temizliği için kürler var bunları yapın.Maydanoz,pancar ve lavanta kürü.
bunları yaparken 15 gün yada 2 kez 30 gün yapıp tertemiz bir ciğer beklemeyin.Ne yani yıllarca her türlü bakteriye virüse maruz kalacaksın,yediğine içtiğine dikkat etmeyeceksin,bi çok durum için bi çok ilaç kullanacaksın içerde bi çok şeyi tahrip edeceksin sonrada 15 gün içinde mucize bekleyeceksin.Kullanıp sivilcem arttı diyenlere; cildiniz kussuyor lavanta etkisini gösteriyor,ve lavanta küründen önce maydanoz kürü var onu uygulamalısınız sonrasında lavanta kürü....
Bi bardak su yediğin turşunun,acı biberin üstüne sana yetmezken,sırf suszluğum gitsin boğazımı ıslatsın diye bana fazla bile gelebilir....
Ben kendimce araştırdım kendimi....
-9 yıldır çalışıp 9 yıldır hergün para ile uğraşıyorum(binlerce insanın elinin kiri ve herhangi bir nlem almadım)
-sigara içmiyorum ama sigara içilen ortamlarda kalıyorum genelde pasif içici durumundayım
-bi çok meyveyi sebzeyi üşendiğim için yıkamadan sadece suyun altına tutup yıkadığımı zannederek yedim hep
-adet düzensizliğimden dolayı 2-3 ay doğum kontrol hapı kullandım -ki karaciğer ve bağırsaklar üzerinde yan etkileri var
-son yıllarda sularda arsenik çıktı,klorlandı,bilinçsiz kullanım oldu herkeste bende de oldu
-çoğu kez fazla kilolarımdan kurtulmak için kendi yaptığım bilinçsiz diyetler ile protein vitamin eksikliğinden halsiz düştüğüm ve muhtemelen iç organlarıma da etki ettiğimin farkındayım....
Lütfennn lütfennnn kendinizi analiz edin.Sabredin. Sonuç bekleyin.... Her uygulama herkesde aynı etkiyi vermez ... Bir örnek daha;bi çoğunuzun dilinden düşürmediği bal maskesini yaptım cildim acayip tahriş oldu isilik çıktı,demek ki herşey herkes aynı süreçte aynı etkiyi göstermiyor... Sağlıklı ve şifalı günler...........