• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Lavanta Kürü İle Sivilce ve Cilt Lekelerinden Kurtulalım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben zoretenin kullanıyorum. Acaba neden 4 ay sonra içilsin denmiş bilen var mı? 1 ay olmadı tedaviye başlayalı etkiler oluştu kuruluk aşırı hassaslık. Bende sevinmiştim etkilerini okuyunca resmen antidepresan özellikli şifa kaynagı lavanta suyu :) Tedavi esnasında da kullananlar olmuş ilacın yan etkilerini en aza indirgemiş.

bende uyguluyorum bu kürü cuma günü son 15 gün ara verip tekrar kullanmayı düşünüyorum..çok çok bi faydası oldu diyemem hatta bende küçük sivilce yaptı ucu iltihaplı ama içerdikileri dışa attığını düşünüyorum o yüzden bi 15 gün daha uygulamak istiyorum..8 yıldır uğraşıyorum zaten ama hep doktor gözetiminde kullandım ilaçları ilk defa ilaç harici bir şey denedim..miletin dediklerini hiç yapmadım şimdiye kadar ama artık ilaç kullnamkatn çok yoruldum :((( birde katranlı sabun kullanıyorum başka bir şey kullanmıyorum şu an ..bitkinin bi zararının olacağını düşünmüyorum o yüzden denemekte fayda var tabiki

15 gun olmasına az kaldı arada sadece bir gün içmedim onun dısında cok düzenli içtim kalanı yuzume vucuduma sürdüm arada buharını yuzume tuttum hatta bi kere koca bi demlik cayını yaptım banyo yaptım. her kovaya az az ekleyip onla yıkandım ama öyle mucize bi, faydası yok hatta ilk zamanlar adet de olmustum cok fena sivilce cıktı :26: yeni sivilce cıkmasını engeller mi bilmem ama zaten cıkmıs sivilcelere hiç bi etkisi yok. küre basladıgımda olan sivilcelerim hala duruyo düzenli olarak dermokozmetik bi temizleme jeli ile yuzumu yıkayıp lavanta suyunu yuzume de sürmeme ragmen. yeni cıkan sivilcelere de bi etkisi oldugunu sanmıyorum cunku adetime daha cok oldugu halde ve duzenli olarak yuzumu temizlediğim halde dun gene iltihaplı sivilce cıktı yuzumden. senin sorunun hormonaldir diyebilirsiniz, ama hormonlarım cok dengesiz cıkmamıstı ve zaten dogum kontrol hapı kullanıyorum sivilcelerim beliki hormonaldir diye. sıfıra sıfır elde var sııfır. lekelerimde de en ufak bi açılma olmadı :19:

Kızlar merhaba...lavanta kürünü tam olarak nasıl uyguluyorsunuz? Faydasını görüyor musunuz? Ben anlımı aldırıyorum ondan mı bilmem alnım tüpür tüpür ve lekeli ayrıca cildimde lekeli ve gözenekli işe yarıyor mu?

dün başladım hem çayını içtim hemde saçlarımı yıkadım umarım güzel bir sonuç elde ederim :)

İnşallah canım.benim de yağ butonlarım var lekelerin yanında. Onlar beni daha çok rahatsız ediyor:110:resmen yüzümü kaplamışlar:KK43:
hani su içi beyaz olan şeyleri mi diyosun bende de var minik minik sıkıyorum onları banyodan sonra ama yinede hep çıkıyorlar neden oluyo anlamıyorum çok yağlı yiyen biri de değilim

hani su içi beyaz olan şeyleri mi diyosun bende de var minik minik sıkıyorum onları banyodan sonra ama yinede hep çıkıyorlar neden oluyo anlamıyorum çok yağlı yiyen biri de değilim
Evet canım. Onlardan.ben sanırım geç kaldım.baya yerleşikler.profesyonel bir kişi lazım bana.yağli yemekten ziyade bünye yapıyor.bir de cilt sorunlarını karaciğere bağlıyorlar genelde o_O

Evet canım. Onlardan.ben sanırım geç kaldım.baya yerleşikler.profesyonel bir kişi lazım bana.yağli yemekten ziyade bünye yapıyor.bir de cilt sorunlarını karaciğere bağlıyorlar genelde o_O
hergün günlük peelingle yüz temizle fırçası kullanark yüzünü bildiğin çitile tatlım ama ardından yağlı sivilceli cilt nemlendiricini sürmeyi unutma.. bizim cildimiz anca böyle iflah oluyor valla..

hergün günlük peelingle yüz temizle fırçası kullanark yüzünü bildiğin çitile tatlım ama ardından yağlı sivilceli cilt nemlendiricini sürmeyi unutma.. bizim cildimiz anca böyle iflah oluyor valla..
Boidermanın günlük temizleme jeli var ya mavi, bir de peeling tarzı bir günlük temizleyicisi çıkmış.onu kullanıyorum 2 aydır.bir fark da göremedim.ben önce cilt bakımına gidip sonra dediğin gb devam etmeliyim.o_O

Boidermanın günlük temizleme jeli var ya mavi, bir de peeling tarzı bir günlük temizleyicisi çıkmış.onu kullanıyorum 2 aydır.bir fark da göremedim.ben önce cilt bakımına gidip sonra dediğin gb devam etmeliyim.o_O
olabilir canım ama yüz temizleme fırçasıyla kullanım cidden çok fark ediyor.. elle aynı etki olmuyor..

Back
X