- 9 Temmuz 2015
- 6
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi bebexgxim..
-
temizleme süngeri kullanıyorum bende ama hergün değil işte iki yada üç günde bir hergün olursa cildim tahriş olacakmış gibi düşünüyorum ya sen kurtulabildin mihergün günlük peelingle yüz temizle fırçası kullanark yüzünü bildiğin çitile tatlım ama ardından yağlı sivilceli cilt nemlendiricini sürmeyi unutma.. bizim cildimiz anca böyle iflah oluyor valla..
Hadi yaaa.ben de almıştım braunun fırçasını.onu kullanayım düzenli olarak.olabilir canım ama yüz temizleme fırçasıyla kullanım cidden çok fark ediyor.. elle aynı etki olmuyor..
temizleme süngeri kullanıyorum bende ama hergün değil işte iki yada üç günde bir hergün olursa cildim tahriş olacakmış gibi düşünüyorum ya sen kurtulabildin mi
Hadi yaaa.ben de almıştım braunun fırçasını.onu kullanayım düzenli olarak.
Ben öyle her tarafa yayarak yapıyorum peelingi.sivilce tutmam yüzümde.hemen sıkarım.tahammül edemem o görüntüye.dolayısıyla tüm yüzüme uyguluyorum.ay tabi ki kızlar hiç fırçayla el bir olur mu.. sünger de iyidir ama yağlı cilde özel olanlardan al onlar daha sert.. sonrasında tonik+nemlendirmeyle hiçbirşeycik olmaz.. evet işte düzenli böyle yaptığımda kalmadı.. çünkü gözenek tertemiz oluyor nereye sivilce çıksın.. tabi dönemsel çıkar ama az.. ha bir de sivilcenin üzerine getirmeyin bu peelingleri.. sivilce olmayan bölgeleri fırçalayın..
Ben öyle her tarafa yayarak yapıyorum peelingi.sivilce tutmam yüzümde.hemen sıkarım.tahammül edemem o görüntüye.dolayısıyla tüm yüzüme uyguluyorum.
Aaa o ne yaaa.ilk defa duydum.hemen araştırıyorum.hatta alıyorum. Çok teşekkür ederim canım.ay öyle yapma ama yayarsın sivilceyi.. essence in sos spot killer diye hızlı kurutucu bir ürünü var çok başarılı onu bir dene..
al al hatta şu an gratiste cilt bakımda 2.ye yüzde 70 indirim var ya 7 liraya geliyor tanesi ki bu hiç indirime girmeyen bir üründür..Aaa o ne yaaa.ilk defa duydum.hemen araştırıyorum.hatta alıyorum. Çok teşekkür ederim canım.
Yaaaa.yarın gratisin olduğu bir yere gidicem.alayım.not alayım hemen unutmamak için. Sağol bitanemmmmal al hatta şu an gratiste cilt bakımda 2.ye yüzde 70 indirim var ya 7 liraya geliyor tanesi ki bu hiç indirime girmeyen bir üründür..
rica ederim canım..Yaaaa.yarın gratisin olduğu bir yere gidicem.alayım.not alayım hemen unutmamak için. Sağol bitanemmmm
Nasıl uygulayacaksın?Selam kizlar bende yarindan itibaren kullanacagim, sonuclarini da sizinle paylasirim.
ben uyguluyorum bunu.. içiyorum her gün, bugün 12.gün..
sivilcelerim artık çıkmıyor ve çıkanlar da geçmeye başladı..
ki final haftamdayım yani imkansız gibi birşey bu durum benim için..
tadı çok fena valla biraz soğumasını bekleyip dikiyorum kafaya.. xd
Saraçoğlu lavanta kürunde 1 hafta içip bir hafta ara vereceksiniz diyor. Siz ara vermeden mi iciyorsunuz
yok 15 gün içip 1 hafta ara veriliyor..
zaten açıkçası ilk hafta pek bir etki gözlemlenmiyor 2.hafta başlıyor etkiler..
Nasıl uygulayacaksın?
Gerçekten miiiiIbrahim saracoglunun videosu var internette ararsan lavanta kuru karaciger youtube diye bulursun. eger moderatorler silmiyorsa asagida linkini de paylasiyorum.
ben 3 gun ictim gece sonra 2-3 gundur uyuya kaliyorum ama sunu soyliyeyim yuzum komple ince ince rahatsiz etmicek gibi soyulmaya basladi. benim yuzum disinda sivilcem zaten yoktu. cikanlar bir iki tane oldu ama cok cabuk sonduler simdi geciyorlar. Duzenli kullanabilsem kesinlikle etkisini gorcegimi dusunuyorum. zaten karacigere cok faydasi varmis yani normalde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?