Lekeler, Çiller Lavanta Kürü İle Sivilce ve Cilt Lekelerinden Kurtulalım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Mailin cevabını telefon ederek verdiler. Saraçoğlunun ilerleyen çalışmaları neticesinde kaynama dakikası vs gibi bilgiler değişebiliyor olduğu için kitaptaki bilginin güncel olmayıp sitedeki bilginin güncel olduğunu söylediler. Yani kaynama süresi sivilceler için 10 dk. hepatit vs için 15 dk.

hımmm teşekkürler arkadaşlar ciltleriniz nasıl kulananlar memnun mu ben bide ek olarak sabahları maydonuzu ince inde kıyıpı üzerine limon sıkıp aç karnına yiyorum sonra üstüne su içiyorum ve öyle kahvaltıya başlıyorum akşamlarıde yemekten iki saat sonra lavata kürnünü içiyiyorum. bakalım neler olacak ben çok umutluyum

kızlar benim 15. günüm ve yüzümdeki kızarıklıklar gitti bide tüm vücudum pürüzsüzleşti.cilde kesinlikle çok iyi geliyo.annemin lekeri vardı çil gibi hepsi açıldı kadifemsi oldu .şiddetle tavsiye ederim

bugün ben de aldım bakalım nasıl olacak. sabaları soğan suyu içiyodum onun da faydasını gördüm ama lavantayı da denemek istiyorum. hangisi daha çok etkili olursa ona devam etmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar merhaba ben bu kürü bir defa uyguladım fakat 13. günden sonra aksilikler oldu yapamadım şimdi tekrar bi 15 mi yapmalıyım acaba yoksa haftada 3 -4 defa devam mı etmeliyim bilmiyorum bir türlü 15 e tamamlayamadım ve ben hep 15 dk demliyordum ne yapmalıyım sizce şimdi?

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Ben bu kürü uygulamak istiyordum ama geçen gün doktora gittiğimde karaciğerimle ilgili bir sorun olduğunu söyledi.Tahliller yapıldı.Şimdi ultrasonda günün gelmesini bekliyorum.Benim kullanmam uygun olmaz dimi..

Peki içmeden değil de yüze dışarıdan uygulayarak yararını göremez miyiz ?
Bilgisi olan var mı ?

esoess canım bu zaten asıl karaciğerinde problemi oluptan ondan dolayı sivilce çıkan kişilere yarıyor.. yani sen tam aranılan kişisin bu kür için :)))))))))))

Seclusioncum hangi değerimin yüksek olduğunu bilmiyorum ama kaş yaparken gözx çıkarmayım tabiri caizse :)

ben de denedim ama ilk günüm ve çoooook sabırsız bi insanım çabuk çabuk olsun istiyorum lmaz:
bitkisel şeylerle aram çok iyi içtiğim şeylere ewdekiler şaşırıyo ve arkadaşlar bi önerim de olucak bitkisel yağlar kullanın içten tedavi ederken dıştanda edin faydası oluyo özellikle portakal yağı , biberiye ve siyah üzüm çelirdeği yağı öyle pahalıda değil denemenizi öneririm------->ayrıca sabah aç karnına biberiyeyi demleyip için karaciğere birebirmiş netten araştırabilirsinizopuyorumnanaktan

esoes çim bende ibrahim saraçoğlunun kitabı var çok okudum lavantayı karaciğerin tüm faaliyetlerini düzene soktuğunu yazmış hiç tereddüt etme canım tüm karaciğer hastalıklarına iyi geliyor ama ilaçla kullanma

Tüm hastalıklarına öyle mi..Kullanırım o zaman çok teşekkür ederim :)

rica ederim canım emin olmasam yazmadım gerçekten tereddütsüz kullan çünkü çok değerli bir profesör kendisi bizzat kendi çalışmalarını yazmış adam kitabına..dilerim şifası olur geçmiş olsun canım..

ben 2 ay once tamamlamıstım bu kuru sıvılcelerim için.ufacık bir faydası dahi olmadı.
ama herkeste etkısı farklıdır.bende yaramadı ama başkasında etkılı olabilir.umarım faydasını görürsünüz.

kafamçokkarıştımerhaba
benim de cildimde leke ve sivilceler var lazerden sonra oldu. lavanta kürünün işe yaradığını duydum kullanıpta işe yaradığını gören var mı? ama şöyle birşey de var lavanta kürü saçları uzatmak için de kulanılıyormuş. sivilcelerden kurtulucam diye istenmeyen tüylerim de azmasın... çünkü lazerden sonra yüzümde daha çok tüy çıktı üstüne birde sivilceler gelince umutsuz vaka gibi hissediyorum kendimi yardım ederseniz çok sevinirim..

bugün 4.yü içicem arkadaşlar 2 tane küçücük yeni sivilcem çıktı ama inşallah bu kürü tamamladığımda hepsinden kurtulurum zaten sivilcem yok yüzümde ama ufak tefek 3 4 tane vardı onlarda beni çok rahatsız ediyordu çünkü biri geçiyor diğeri çıkıyor bu kür iyi gelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…