- 25 Temmuz 2009
- 252
- 24
- 318
- Konu Sahibi bebexgxim..
yahu bu kür bitek bende mi sivilce yaptı. kızlar kürü bıraktım sivilceler geçmeye başladı. her sabah yenisi çıkıyordu. bu arada lekelr hala duruyor. ki benimki çok koyu değildi ve azdı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşlar öyle yapıyoruz.ama lütfen dikkat edin.ince ayrıntılar var hazırlanışı konusunda.
miktarına ve demlene süresine lütfen dikkat.. daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz nette araştırıp.yerimseniben
Kaynamakta olan bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı (yaklaşık iki gram) lavantayı atınız ve 10 dakika kısık ateşte(fokurdatmadan) demleyiniz. Demleme işlemi tamamlandıktan sonra sıcakken süzünüz. Onbeş gün boyunca her gün akşam yemeklerinden en az iki saat sonra bir su bardağı dolusu ılık olarak içiniz. Her defasında (her kullanımda) taze olarak hazırlanması şarttır. Bir gün önce arta kalan miktarı kullanmayınız. Kolay olsun diye bir kaç günlük hazırlayıp buzdolabında koruma altına almayınız. Hiçbir şekilde damak tadına uygun olsun diye, içerisine şeker veya benzeri hiç bir katkı ilave etmeyiniz. Onbeş günlük ilk kür tamamlandıktan sonra rahatsızlığın seyrinegöre haftada üç-dört defa, akşam yemeklerinden en az iki saat sonra bir su bardağı içmeye devam ediniz. Karaciğer metabolizması sağlıklı çalışmaya başladıktan sonra kür sonlandırılmış olur...
ARKADAŞLAR KESİN NET BİLGİ ARTIK SORU İŞARETLERİ KALMASIN BİTKİ SONUÇTA YAN ETKİSİ YOK DOKTORDA SÖYLEDİ..BEN KULLANDIM FAYDASINIDA GÖRDÜM 2 YIL GEÇTİ ÜZERİNDEN ŞİMDİ YİNE KULLANICAM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA..ŞİFA OLSUN DOSTLAR...![]()
10 dk cok kısık ateşte kaynatıyosun. sonra hemen süzüp bardağa alıypsun ve ılımasını bekleyip içiyosun.. ama süzdükten sonra bekle mutlaka![]()