Lekeler, Çiller Lavanta Kürü İle Sivilce ve Cilt Lekelerinden Kurtulalım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben 15 gün boyunca lavantayı kaynatıp acı acı içtim arkadaşlar ama malesef bırakın izlerin geçmesini hergün en a 2-3 tane iltihaplı sivilcem çıkıyor;(((

ben de içtim...ekstra bi düzelme olmadı...
maskeler buz kalıpları yapıyorum ...yine kesin sonuç alamıyorum..bu kez içten tedavi diye düşündüm ama..nafile...

ben de burda görüp uygulamaya bugün 3. günüm olucak umutluyum ya nebliyim geçicek inşallah:Saruboceq:

bende asiri sivilce yok ama yinede tek tük sivilce var birde lekeler cok, onun icin lavanta kürünü denicem. bugün basladim umarim güzel sonuc alirim
ben taze lavantadan yapiyorum taze lavanta olurmu acaba?

ben bir aydir kusan sivilcelerimi hala geciremedim,bu lavanta kürü beni bi acaip yapti.kapaticisiz sokaga bile cikamiyorum.berbat birsey.ilk kullandiginizda sivilceleriniz cogaliyorsa hemen birakin,hic beklemeyin 15 günü,yoksa ardi arkasi kesilmiyor.ayin 18 inde randevum var cilt dr .unda.eczaneden ilac aldim,önce biraz iyi gelir gibi oldu sonra yine costular.

benim fazla sivilcem yok yüzümde ama yinede denedim eşimle birlikte 15 gün içtik lavantayı eskiden çıkan sivilceler bile çıkmıyor artık bende şaşırdım ama işe yaradı galiba

arkadaşlar lavantayı nerden aldığınız da önemli,toplanalı ne kadar olduğu da...Keşke ben de tazesini bulsam da alsam,8 gündür içiyorum,cildime canlılık geldi ama daha izlerim duruyor.15 günden sonra bir 15 gün daha gerekir sanırım

Arkadaşlar bende İbrahim Saraçoğlu'nun kitabı var bende orda gördüm lavanta kürünü sivilcelerim azaldı hatta yok oldu denebilir ama lekelerime hiçbir faydası olmadı.

Yeni farkettim lavanta kürünü. Bende de lekeler var yapmadığım kalmadı. bu kürün faydasını gördünüz mü? İşe yarar diyorsanız deneyeceğim. Sivilcem vs. yok.

bende asiri sivilce yok ama yinede tek tük sivilce var birde lekeler cok, onun icin lavanta kürünü denicem. bugün basladim umarim güzel sonuc alirim
ben taze lavantadan yapiyorum taze lavanta olurmu acaba?

kızlar bütün sayfaları okudum bazıları işe yaradı diyor bazıları yaramadı.. bunun sebebi, eğer sivilceleriniz karaciğerinizden yani karaciğer kirliliğinden yada iyi çalışmamasından kaynaklanıyorsa lavanta kürü çok iyi geliyor... ama eğer karaciğerden değilden değilde horöonlardan dolayı yüzünüzde sivilceler varsa lavanta işe yaramaz. hormonlardan kaynaklanan sivilcelere " hayıt tohumu" birebir kızlar. lavantadan fayda görmeyenler bu hayıt tohumu çayını içsinler çok fayda görecekler emin olun.. sevgilerimle...
aşağıdaki linkten bakıp faydalanabilirsiniz.
Hayıt, Mönchspfefter, Vitex agnus-castus - Şifalı Bitkiler, Doğal Tedavi, Alternatif Tıp, Bitkisel Tedavi, Hastalıklar

arkadaslar bende lavanta kürüne dün basladim bugün 2 ci günüm oldu:1closedeyes: daha önce 1 gün icip diger gün icmez 3 gün gene icerdim böyle 3 kere felan icmisimdir zaten düsensiz yapmam o igranc tadindan dolayi dün ictim bugünde ictim bari sonunu getireyim insallah bir ise yara yillardan beri birakmadi su sivilceler ve izleri pesimiklava: ya cok igrenc ama tadi berbat annem bugün bir cay kasigi alayim tadina bakayim dedi
ihhh kizim nasil iciyorsun bunu dedi bence o kadar igrecnki elma sirke su karisimi bile bunun yaninda serbet delikafadulden ama olsun gülü seven tikenini katlanir insallah hepimizde fayda etcek bebek gibi ciltlü günler bizi bekli:hooray::dance::teytey::enbuyukkk:yoor insalah

Bu bilgi kitaptan sanırım, ama web sitesiyle çelişiyor. Hepsinde de daha fazla demlemeyin diyor. Saraçoğlu nu birinin uyarması şart.

Saraçoğluna yazmış olduğum mail;

"Lavanta kürünün tarifinde çok önemli olduğu belirtilen kaynama süresi web sitenizde ve kitapta farklı verilmiş.

Kitapta 4 dk., sivilceler için 10 dk. Web sitesinde 15 dk. yazıyor. Doğrusu hangisi acaba? Birçok kişi bu kürleri uygulamaya çalışıyor, bazıları bunun yüzünden sarılık olduğunu iddia ediyor. Doğru ve güvenilir bilgi vermenizi rica ediyoruz.Teşekkürler."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…