- 5 Ağustos 2008
- 193
- 0
-
- Konu Sahibi yanlxixzmelek
ben 15 günü tamamladım ama hiçbir değişiklik yok.yalnız kafaama birşey takıldı.tarifte kaynamış suya attıktn sonra ocakta kısık ateşte demleyin ama fokur fokur kaynamıcak yazıyordu.kaynamış suya attıktan sonra çok kısık ateşe koydum ama fokur fokur kaynamaya başladı.ben de ocakta 2-3 dk daha kaynattıktan sonra altını kapatıp geri kalan 7 dk fln altı kpalı olarak demledim.hep böyle yaptım yanlış mı oldu acaba??
güzelim dün eczaneye gittim ilac aldim zaten,kadin resmen dedi,simdiye kadar hic böyle olmusmuydu bu aralar degisik birseyler yiyp ictinmi diye,hormonal olabilirmi diye sordum oda dogum k.h. kullanan kisilerde sivilce olmasi imkansiz gibi birsey dedi.tabiyki kimseyi etkilemek icin söylemedim ama,belki benim gibi olan arkadaslar varmi diyede merak ettim.kisiden kisiye degisiyor olabilir,isteyen devam edebilir tabiyki.ben 15 güne kadar gecerse belki ikinci yariya devam edebilirim.bakalim sonuc ne olacak.:asigim:
benimde 12. günüm birazdan demleyip içeceğim. sivilce kalmadı ama deri altında çıkmak için günlerdir bekleyen 2 kabarıklığım var. onun dışında lekelerdede bir durulma oldu. 2.küre başlamadan arada ne yapabilirim diye düşünüyorum bir fikri olan varmı arkadaşlar? şimdi 15 gün bişeyler yapmazsam eğer tembelleşirim ve ikinci kür hayal olur gibi geliyo.
bu arada birşey itiraf edeyimbenimde hevesim kırılmaya başladı yani ne bileyim daha hızlı bir mucize bekliyordum sanırım. çok yavaş ilerliyo. ama şu açıdan düşünmeye çalışıyorum: en azından karaciğerimi bu yıl için arındırmış oldum. :)))) -tatlicadiarzu-
1. kür bittikten sonraki 15 gün içinde arasıra 1 cay bardagı içiliyor .. sitede öyle yazıyordu
ben moladayım şuan 15 gün sonra devam edecem arada içiyorum ayrıca limon yağı kulanmaya başladım cildime oda ii geliyormuş hadi hayırlısı
tamam canım aklımda olsun hatırlatma için sağol.
reca ederim :)
ben moladayım şuan 15 gün sonra devam edecem arada içiyorum ayrıca limon yağı kulanmaya başladım cildime oda ii geliyormuş hadi hayırlısı