- 5 Ağustos 2008
- 193
- 0
- Konu Sahibi yanlxixzmelek
sağol canım o şekilde uygulayacağım. bu arada sen bunu uyguladığından beri bir değişiklik farkediyormusun? yanında sabun, tonik, krem gibi ek ürünler kullanıyormusun, neler kullanıyorsun? çok soru sordum canım kusura bakma ama çok sıkıldım bu lekelerden bitirdiler beni :1shok: ben kükürtlü sabun ve excipial hydro kullanıyorum. birsürü şey denedim olmuyo gitmiyolar. yok maskeler yok sirke, hele kozmetik ürün almıştım 3lü set jel-tonik-nemlendirici ondan sonra suratımı tanıyamadım daha kötü oldu kozmetikle. en son bunlarda karar kıldım ve sivilcelerimden kurtuldum şükür. zaman içinde lekelerde azaldı ama daha hızlı bir iyileşme istiyorum. bence bu sefer başaracağız kızlar :lepi: en önemli şey moral ve inançtır öyle değilmi.
evet biraz düzelme varmış gibime geliyor belki pisikolojiktir ama herşeyden önce yaptığımız şeyin iyi geleceğine inanmaktır bence böyle daha etkili olur bence önceleri bende kozmetiklere çok para verdim artık sadece gece kremi ve nemlendirici artı güneş kremini hiç ihmal etmeden kulanıyorum şimdi doğal şeylere daha çok önem veriyorum arada kil maskesi uyguluyorum ve küçük kapaklı bir şişeyede soda yani maden suyu ve az şirke karıştırdım geceleri uyumadan bununla cildimi temizliyorum üstüne gece kremi sürüyorum bu kadar yaptıklarım ve su içmenin cildime çok faydasını gördüm canım sende bol su iç bence daha etkili olacaktır