Lekeler, Çiller Lavanta kryle leke ve sivilceye son

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

evet biraz düzelme varmış gibime geliyor belki pisikolojiktir ama herşeyden önce yaptığımız şeyin iyi geleceğine inanmaktır bence böyle daha etkili olur bence önceleri bende kozmetiklere çok para verdim artık sadece gece kremi ve nemlendirici artı güneş kremini hiç ihmal etmeden kulanıyorum şimdi doğal şeylere daha çok önem veriyorum arada kil maskesi uyguluyorum ve küçük kapaklı bir şişeyede soda yani maden suyu ve az şirke karıştırdım geceleri uyumadan bununla cildimi temizliyorum üstüne gece kremi sürüyorum bu kadar yaptıklarım ve su içmenin cildime çok faydasını gördüm canım sende bol su iç bence daha etkili olacaktır

yalnızmelek uygulaman bittimi ? lekeler nasıl azalma oldumu yüzünde???

henüz bunu söylemek için erken olabilir ama düzelme varmış gibi geliyor pisikolojik olabilir ama iyi geldiğini düşünüyorum sigara içen biri olarakta daha rahat nefes almaya başladığımı hissediyorum kitap okadar güzel anlatmışki inanmama mükün değil etki edeceğine inanıyorum

evet su içmek çok önemli ben çok su içiyorum şükürki, ananem patlayacaksın yakında diyor :))) tek eksiğim güneş kremini hala alamadım ve güneş kavurmaya çoktan başladı bile, aklımda en kısa zamanda alacağım. birde soda sirke olayını bir deneyim bari. teşekkürler yanlızmelek . lekesiz günler kızlar :lepi:
bu arada bir arkadaş içtikten sonra birşey yenilebilirmi diye sormuştu. yememek daha doğru sanırım. etkisini azaltabilir diye düşünüyorum. zaten içerkende akşam yemeğinden en erken 2 saat sonra içiyoruz. tabi yanlızmelek kitapta böyle bir bilgi varsa sende paylaşabilirmisin? ben gece yatarken içiyorum, üstüne bişey yiyip içmiyorum ve gerçekten rahatlatıyo güzelde bir uyku veriyo arkadaşlar.

yemek konusunda bişey yazmamış ama yememek en iyisi olur dediğin gibi canım uyumadan önce içmek bu arda benim yüzümde sivilce artı reğel dönemim yaklaşıyor heralde ondan

Bu arada bu benim 4. günüm.Sivilceleri geçiriyormu bilmiyorum çünkü benim adet dönemim dışında sivilcem olmuyor ama çıkan sivilcelerin lekeleri uzun süre geçmiyor o lekelere çok iyi geldi hatta uzun süredir ilk kez fondoten sürmeden dışarı çıktım.Bu kadar çabuk etki etmesi normal mi bilmiyorum ama çok memnunum hihoyyyt Ayrıca cildime bir duruluk geldi umarım geçici değildir. ınş hepinizde de işe yarar. :1hug: :enbuyukkk:

Son düzenleme:
benimde cildimde durulaşma var gibi bende ama sivilcem artı dediğim konudan olabiliri bilemiyorum belkide deri altında çıkmaya hazırlananlar çıktı yani bitecek arınıyor merwe90 canım linke baktım orda öyle diyor bende öyle uygulayacağım kitapta öyle yazmıyordu yanılmıyorsam inş hepimize etki eder gelişmeleri yazmaya devam kızlar sonuçları daha iyi anlamış oluruz Şeniz:enbuyukkk:

Ben bi de bu kürün ne kadar gençsen o kadar çabuk etki gösterdiğini okumuştum yaş ilerledikçe etki gösterme süresi de artıyormuş. a.s

Ben bi de bu kürün ne kadar gençsen o kadar çabuk etki gösterdiğini okumuştum yaş ilerledikçe etki gösterme süresi de artıyormuş. a.s

evet canım aynen öyle diyor bende okuum öyle gençlerde 15günden önce etkileri fark edersiniz diyor daha ileri yaştakiler içinde 15 den sonra diyor çok uzun süreç değil bu bence ben inanıyorum etkili olacak güzell lekesiz sivilcesiz gacılar olacaz:teytey::enbuyukkk:

yani şimdi kısık ateşte 10 dk demliyoruz dimi kızlar? 6 gün geçti benim 4 dk ile ama neyse. 2. 15günlük seansta daha etkili sonuç alacağımıza inanıyorum. benimde cildimde böyle bir rahatlama ve açılma var sanki. ama sivilce lekelerim çok olduğu için tam bişey söyleyemicem. birde bugün yanaklarımın fotosunu çekecem. sürekli aynaya baktığımız için belki değişimi tam anlamıyla farkedemeyebiliriz. açıldı ama çok değil dememek için fotoları karşılaştırıp ya devam yada tamam derim. bende inanıyorum kızlar süper olacak süper :lepi:

inş :Saruboceqembegibi hepimizin temennisi bu işe yararsa artık kozmetiklere para vermeyede gerek kalmayacakhihoyyyt inş allahım yardım et hepimizeee:Saruboceq::Saruboceq:

benimde bugün 14. günüm,ama nedense birden bire bütün cenemde kulagima dogru böyle pütür pütür birseyler cikti,ilkönce öyle kaliyorlar sonra birden hoop hepsi kocaman iltihapli sivilceye dönüstüler.bayadir sivilcem cikmiyordu ve hatta lavanta kürünü ilk 10 gün ictikten sonra aman allahim bu ne duruluk dedim ama biraz daha güvenim kirildi gibi kizlar nedersiniz ,simdi ilk 15 i yarin tamamliyorum,ondan sonra 15 gün bekleyecegim,sonrada o 15 güne devam etmelimiyim bilemiyorum.acaba deri altinda olan sivilceleri disarimi atiyor diyorum .offf ya keske hic baslamasamiydimki,
benim gibi olan varmi bu kürü denedikten sonra.aksine adet dönemim yeni bitti,adetten sonra pusudan uyandilar.:çok üzgünüm:

sılacım bence canını sıkma bazı dönemlerde böyle patlak verebiliyor. belkide lavanta kürünün etkisidir hani dışa vuruyor olabilir. şu açıdan düşünürsek belki her ay çıkacak 2-3 sivilcenin hepsini birden dışarı atıyordur toplu olarak ve bunlar geçince bir daha sivilcen olmayacak sengözlerimebaksanab olumlu düşünmek lazım. bendede 2-3 sivilce çıktı lavanta kürüne başladığımdan beri. kükürtlü sabunla yıkıyorum ve nemlendiricimi sürüyorum ve lavanta çayımı içip yatıyorum. tedaviyi yarım bırakma bence, 2. 15 günüde tamamla derim. tamamladıktan sonra karar ver işe yaramadığına yada yaradığına. ve bugün bir arkadaşım yüzün ne güzel düzelmeye başlamış dedi nası motive oldum anlatamam kızlar a.s inanıyoruz ve devam diyoruz, hepsi geçecek :lepi:

ben 15 günü tamamladım ama hiçbir değişiklik yok.yalnız kafaama birşey takıldı.tarifte kaynamış suya attıktn sonra ocakta kısık ateşte demleyin ama fokur fokur kaynamıcak yazıyordu.kaynamış suya attıktan sonra çok kısık ateşe koydum ama fokur fokur kaynamaya başladı.ben de ocakta 2-3 dk daha kaynattıktan sonra altını kapatıp geri kalan 7 dk fln altı kpalı olarak demledim.hep böyle yaptım yanlış mı oldu acaba??

kizlar hic bir ise yaramiyor.ben 15 günü bitirdim hicbir degisiklik yok aksine daha beter oldu yüzüm.benim oglan sabah gelip iltihapli sivilceleri sayiyor cenemde,anne uclari beyaz olmus diyor,bi utandimki anlatamam.32 yasinda ergenlige yeni adim atmis gibiyim.

Mikrobik bir şey olmasın.Çünkü sivilce bir yerde çıktı mı aynı bölgeye yayılabilir.Bir doktora görünseniz iyi olur çünkü bu lavanta kürünün yapabileceği bir şeye benzemiyor. CADIARZU Sebebini anlamadan suçu küre atmak hiç iyi değil belki de hormanal bir şeyde olabilir çünkü sizin yaşınızda böyle sivilceler normal değil.Bir bitki çayının böyle etkisi olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:

güzelim dün eczaneye gittim ilac aldim zaten,kadin resmen dedi,simdiye kadar hic böyle olmusmuydu bu aralar degisik birseyler yiyp ictinmi diye,hormonal olabilirmi diye sordum oda dogum k.h. kullanan kisilerde sivilce olmasi imkansiz gibi birsey dedi.tabiyki kimseyi etkilemek icin söylemedim ama,belki benim gibi olan arkadaslar varmi diyede merak ettim.kisiden kisiye degisiyor olabilir,isteyen devam edebilir tabiyki.ben 15 güne kadar gecerse belki ikinci yariya devam edebilirim.bakalim sonuc ne olacak.:asigim:

canım üzüldüm böyle olmasına, öncedende dediğim gibi belki dışa vuruyordur içerde olanları ama tabi bu durumun moral bozuculuğu bile yetiyor haklısın. bence biraz daha sabret, bendede 2 aydır düzenli sivilce çıkmıyordu küre başladığımdan beri 7 sivilcem oldu, hatta bende bu sabaha 2 beyaz uçla uyandım kaydirigubbakcemile3 ama dediğim gibi sabredeceğim ben. birde bizim gibi 25 yaşını geçmiş kişilerde herşey daha uzun vadede işe yarıyor buda bir gerçek. sivilcenin çıkışı, yüzde durma süresi, geçme veya kuruma süresi, lekelerin geçme süresi hepsi çoooook uzun sürüyo. -tatlicadiarzu- ben ergenliğimde sivilce nedir bilmedim şimdi suratım mayın tarlası gibi izlerden. neyse geçecek bunlarda moral bozmak yok. :lepi:

ben, küçük ocakta yapılacak başka iş varsa büyük ocak çok kaynattığı için hiç kaynatma işlemine girmeden, üzerine sıcak su döküyorum ve ağzını sıkıca bir kapakla kapatıyorum, 15 dk falan bekliyorum. ne bileyim ağzı kapanınca hem daha geç soğuyo ve sanki özü daha iyi çıkıyo gibi geliyo a.s yada çay demleme metodunda yapılabilir. önemli olan sıcaklığı kaynama derecesinde sabitlemekmiş. umarım işe yarar kızlar. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…