- 5 Ağustos 2008
- 193
- 0
-
- Konu Sahibi yanlxixzmelek
sağol canım o şekilde uygulayacağım. bu arada sen bunu uyguladığından beri bir değişiklik farkediyormusun? yanında sabun, tonik, krem gibi ek ürünler kullanıyormusun, neler kullanıyorsun? çok soru sordum canım kusura bakmaama çok sıkıldım bu lekelerden bitirdiler beni :1shok: ben kükürtlü sabun ve excipial hydro kullanıyorum. birsürü şey denedim olmuyo gitmiyolar. yok maskeler yok sirke, hele kozmetik ürün almıştım 3lü set jel-tonik-nemlendirici ondan sonra suratımı tanıyamadım daha kötü oldu kozmetikle. en son bunlarda karar kıldım ve sivilcelerimden kurtuldum şükür. zaman içinde lekelerde azaldı ama daha hızlı bir iyileşme istiyorum. bence bu sefer başaracağız kızlar :lepi: en önemli şey moral ve inançtır öyle değilmi.
yalnızmelek uygulaman bittimi ? lekeler nasıl azalma oldumu yüzünde???
evet su içmek çok önemli ben çok su içiyorum şükürki, ananem patlayacaksın yakında diyor :))) tek eksiğim güneş kremini hala alamadım ve güneş kavurmaya çoktan başladı bile, aklımda en kısa zamanda alacağım.birde soda sirke olayını bir deneyim bari. teşekkürler yanlızmelek . lekesiz günler kızlar :lepi:
bu arada bir arkadaş içtikten sonra birşey yenilebilirmi diye sormuştu. yememek daha doğru sanırım. etkisini azaltabilir diye düşünüyorum. zaten içerkende akşam yemeğinden en erken 2 saat sonra içiyoruz. tabi yanlızmelek kitapta böyle bir bilgi varsa sende paylaşabilirmisin? ben gece yatarken içiyorum, üstüne bişey yiyip içmiyorum ve gerçekten rahatlatıyo güzelde bir uyku veriyo arkadaşlar.
Ben bi de bu kürün ne kadar gençsen o kadar çabuk etki gösterdiğini okumuştum yaş ilerledikçe etki gösterme süresi de artıyormuş. a.s
benimde bugün 14. günüm,ama nedense birden bire bütün cenemde kulagima dogru böyle pütür pütür birseyler cikti,ilkönce öyle kaliyorlar sonra birden hoop hepsi kocaman iltihapli sivilceye dönüstüler.bayadir sivilcem cikmiyordu ve hatta lavanta kürünü ilk 10 gün ictikten sonra aman allahim bu ne duruluk dedim ama biraz daha güvenim kirildi gibi kizlar nedersiniz ,simdi ilk 15 i yarin tamamliyorum,ondan sonra 15 gün bekleyecegim,sonrada o 15 güne devam etmelimiyim bilemiyorum.acaba deri altinda olan sivilceleri disarimi atiyor diyorum .offf ya keske hic baslamasamiydimki,
benim gibi olan varmi bu kürü denedikten sonra.aksine adet dönemim yeni bitti,adetten sonra pusudan uyandilar.:çok üzgünüm:
Mikrobik bir şey olmasın.Çünkü sivilce bir yerde çıktı mı aynı bölgeye yayılabilir.Bir doktora görünseniz iyi olur çünkü bu lavanta kürünün yapabileceği bir şeye benzemiyor. CADIARZU Sebebini anlamadan suçu küre atmak hiç iyi değil belki de hormanal bir şeyde olabilir çünkü sizin yaşınızda böyle sivilceler normal değil.Bir bitki çayının böyle etkisi olacağını düşünmüyorum.
kizlar hic bir ise yaramiyor.ben 15 günü bitirdim hicbir degisiklik yok aksine daha beter oldu yüzüm.benim oglan sabah gelip iltihapli sivilceleri sayiyor cenemde,anne uclari beyaz olmus diyor,bi utandimki anlatamam.32 yasinda ergenlige yeni adim atmis gibiyim.
ben 15 günü tamamladım ama hiçbir değişiklik yok.yalnız kafaama birşey takıldı.tarifte kaynamış suya attıktn sonra ocakta kısık ateşte demleyin ama fokur fokur kaynamıcak yazıyordu.kaynamış suya attıktan sonra çok kısık ateşe koydum ama fokur fokur kaynamaya başladı.ben de ocakta 2-3 dk daha kaynattıktan sonra altını kapatıp geri kalan 7 dk fln altı kpalı olarak demledim.hep böyle yaptım yanlış mı oldu acaba??