Lekeler, Çiller Lavanta kryle leke ve sivilceye son

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
slm arkadaşlar kaçgündür yoktum baya bişeyler yazılmış burayasengözlerimebaksanab sıla66 canım aynı durum bendede var iltihaplı sivilceler:a015: ve daha büyük şekilde çıktılar:çok üzgünüm: işin enterasan yanı sırtımda çıkmaz oldu yüzümde çıkıyor canım sıkılıyor duruma fakat benim gibi olanlarıda duyunca aslında ümitleniyorum CADIARZUmantığı şu diye demekki iyleşecek bitecek dışa vurma durumu var çıkacak olanlar çıkmış oluyor ve biter gibi me geliyor ben kulanmaya devam edecem benimde bugün son günüm 15 ara verip devam edecem bakalıım 2ci 15 şi de denemek gerek ben sengözlerimebaksanabsigara kulanıyorum bununda geç etkmi etmesinde sebep olabilir ümidimizi yitirmeyelim hemen etki etmez hiç birşey zaman gerek diye düşünüyorum laç bile 6 ayda ileştiriyor inş kurtulacaz inanmakta önemli :kahve:a.s.sevgiyle kalın

ben 15 günü tamamladım ama hiçbir değişiklik yok.yalnız kafaama birşey takıldı.tarifte kaynamış suya attıktn sonra ocakta kısık ateşte demleyin ama fokur fokur kaynamıcak yazıyordu.kaynamış suya attıktan sonra çok kısık ateşe koydum ama fokur fokur kaynamaya başladı.ben de ocakta 2-3 dk daha kaynattıktan sonra altını kapatıp geri kalan 7 dk fln altı kpalı olarak demledim.hep böyle yaptım yanlış mı oldu acaba??

bencede yaptığın mantılklı devam et ilk yarıda bişey değişmediysedelikafadulden 2 ci yarıda şavaşa devam kızlar :roflol:silahı bulduk bence köklerini kurutacağız :dance:içerken böyle diyorum valla sivilcelerle konuşur oldum ne yapayım sizi silahımla vurup savaşı ben kazanacam bire on bire 20 muhahaahaaa:roflol:
a.s.

güzelim dün eczaneye gittim ilac aldim zaten,kadin resmen dedi,simdiye kadar hic böyle olmusmuydu bu aralar degisik birseyler yiyp ictinmi diye,hormonal olabilirmi diye sordum oda dogum k.h. kullanan kisilerde sivilce olmasi imkansiz gibi birsey dedi.tabiyki kimseyi etkilemek icin söylemedim ama,belki benim gibi olan arkadaslar varmi diyede merak ettim.kisiden kisiye degisiyor olabilir,isteyen devam edebilir tabiyki.ben 15 güne kadar gecerse belki ikinci yariya devam edebilirim.bakalim sonuc ne olacak.:asigim:

kür kür bendede durum aynııı:enbuyukkk:

Dokuzuncu günüm ama cuma günü kürü içemedim.O yüzden teknik olarak sekizinci günüm.Kürüm bir gün daha uzadı yani.kaydirigubbakcemile3 Bende hala sivilce yok leke de kalmadı gibi.alkisalkisalkis hihoyyyt

benimde 12. günüm birazdan demleyip içeceğim. sivilce kalmadı ama deri altında çıkmak için günlerdir bekleyen 2 kabarıklığım var. onun dışında lekelerdede bir durulma oldu. 2.küre başlamadan arada ne yapabilirim diye düşünüyorum bir fikri olan varmı arkadaşlar? şimdi 15 gün bişeyler yapmazsam eğer tembelleşirim ve ikinci kür hayal olur gibi geliyo.
bu arada birşey itiraf edeyim :eek: benimde hevesim kırılmaya başladı yani ne bileyim daha hızlı bir mucize bekliyordum sanırım. çok yavaş ilerliyo. ama şu açıdan düşünmeye çalışıyorum: en azından karaciğerimi bu yıl için arındırmış oldum. :)))) -tatlicadiarzu-

benimde 12. günüm birazdan demleyip içeceğim. sivilce kalmadı ama deri altında çıkmak için günlerdir bekleyen 2 kabarıklığım var. onun dışında lekelerdede bir durulma oldu. 2.küre başlamadan arada ne yapabilirim diye düşünüyorum bir fikri olan varmı arkadaşlar? şimdi 15 gün bişeyler yapmazsam eğer tembelleşirim ve ikinci kür hayal olur gibi geliyo.
bu arada birşey itiraf edeyim :eek: benimde hevesim kırılmaya başladı yani ne bileyim daha hızlı bir mucize bekliyordum sanırım. çok yavaş ilerliyo. ama şu açıdan düşünmeye çalışıyorum: en azından karaciğerimi bu yıl için arındırmış oldum. :)))) -tatlicadiarzu-

1. kür bittikten sonraki 15 gün içinde arasıra 1 cay bardagı içiliyor .. sitede öyle yazıyordu

ben moladayım şuan 15 gün sonra devam edecem arada içiyorum ayrıca limon yağı kulanmaya başladım cildime oda ii geliyormuş hadi hayırlısı

1. kür bittikten sonraki 15 gün içinde arasıra 1 cay bardagı içiliyor .. sitede öyle yazıyordu

tamam canım aklımda olsun hatırlatma için sağol.

ben moladayım şuan 15 gün sonra devam edecem arada içiyorum ayrıca limon yağı kulanmaya başladım cildime oda ii geliyormuş hadi hayırlısı

bendede limon yağı var. sırtımdaki sivilceler için almıştım. aktar çok keskin tek kullanma dedi bende evdeki herhangi bir kremin içine döktüm bir miktar sırtıma sürüyorum ama pek bi etkisi olmadı açıkçası. sen nasıl kullanıyorsun?

Kızlar ben kürü gecen hafta cuma bıtırdım;bır hafta oldu cenemdekı o pütürlü ıltıhaplı seyler bır türlü gecmıyor:cumartesı aldım ılacı gece gündüz sürüyorum ama hıcbır faydası olmadı:yüzümün yanak ve alın bölümü o kadar berrak ve durukı ama gelgelelım cenem berbat:ılk defa basıma gelDı ya::çok üzgünüm:

X