geççmiş olsun aramıza hoşşgeldinkaydirigubbakcemile5Ben de size dahilim :)
Benimkinin bir adı yok :)
Fiziksel rahatsızlığımla başladı, antidepresan kullandım.
Hatta antidepresanlardan sonra gözlük kullanmaya başladım.
Bu yüzden antidepresanları sevmiyorum..
Şu an ilaç kullanmıyorum ama mide ilaçlarım beni biraz uyuşturuyor sanki.
Bu yüzden onları da arada bir çok sıkıştığımda içiyorum.
Çünkü robot gibi yaşamak değil, nefes aldığımı hissetmek, Rabbime her dakika hakkıyla şükretmek istiyorum.
Genelde hareketli müzik dinlerim, asla slow dinlemem. (Çok nadir zamanlarda belki)
Velhasıl kelam, insan psikolojisinin yenemeyeceği hiç bir hastalık yoktur arkadaşlarım.
Birbirimize destek olalım.
Yenebiliriz ; ))
: ) Sağol....
Elim dolu geldim : )
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valahi doogru napalım hep depresifisskaydirigubbakcemile5:roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey ağlamak yerine böyle gülelim kaydirigubbakcemile3
valahi doogru napalım hep depresifisskaydirigubbakcemile5
birazda gülelim....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he oda bizii bulduu..bebişşte gelmiyooosositosositoDepresif olmakta bir ayrıcalıktır kaydirigubbakcemile3 kolay kolay herkez olamaz kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:
hoşğeldin......................yerimsenibenben de sizdenim. ilaç kullanmak istemiyorum ama iyi geliyor. 5 aydır düzenli kullanıyorum. robotlaştığımın farkındayım. algılamada zorluk cekiyorum bir çok zaman. ama çok kötü durumdaydım. artık takmıyor olmam bana ilacı sevdiriyor. etrafımdaki terslikleri farkediyorum ama eskisi kadar dert edip yemiyorum artık kendimi.
çok güzel ve ders alınması gereken bir paylaşım.ben de antidepresanlardan mustarip biri olarak artık ilaçsız iyi olmaya çalışan biriyim.Hala alışkanlık yapan lanet ilacımdan kurtulmaya çalışıyorum.bu yazı benim için bir motivasyon oldu.Teşekkürler..
hoşğeldin......................yerimseniben
bii yenisi daha ekklendiii bizeealkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?