• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
arkadaşlar bende 2 senedir pa hastalığından şikayetçiyim ilaç da kullandım ama ilacı bırakınca hastalık nüksediyor maalesef ve 1 haftadır mucize yeşil çayı keşfettim:kahve: allahıma şükürler olsun kuş gibi hafifim harika bir çay herkese tavsiye ediyoruma.s lütfen deneyin her gün düzenli olarak aç karnına içmeye başlayın ilk günden değiştiğinizi fark edeceksiniz:dance:

arkadaşlar bende 2 senedir pa hastalığından şikayetçiyim ilaç da kullandım ama ilacı bırakınca hastalık nüksediyor maalesef ve 1 haftadır mucize yeşil çayı keşfettim:kahve: allahıma şükürler olsun kuş gibi hafifim harika bir çay herkese tavsiye ediyoruma.s lütfen deneyin her gün düzenli olarak aç karnına içmeye başlayın ilk günden değiştiğinizi fark edeceksiniz:dance:

Hımm dün akşam içmiştim etkisini görücekmiyim bakalım kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana canım paylaşımın için çok teşekkür ederim.ŞİFA OLSUN HEPİMİZE İNŞALLAHHH :)
Bende sarıkantaronu içiyorum ama düzenli değil ara ara hafta 2-3 mesela :)bir faydasını göremedim.Güya doğal antidepresanmış duymuşsunuzdur sırnaşık şey

balkafalı paylaşımın harika canım bende yaklaşık 2 senedir bu hastalık içersindeyim ve beni çok yoruyor hayatımda hep bi korku hep bi acaba var ve benim 9 aylık bi oğlum var onun zevkini bile yaşıyamıyorum bıktım bu hastalıktan ama yazın bana umut verdi inşallah başarırım...teşekkürler emeğine sağlık

sarı kantoronu komşum oğluna kullandı çok agresifti.
sarı kantoron haplarını kullandığı zaman daha sakindi diyor komşum.
bende almayı düşünüyorum eşim için.bende kullanırm

balkafalı paylaşımın harika canım bende yaklaşık 2 senedir bu hastalık içersindeyim ve beni çok yoruyor hayatımda hep bi korku hep bi acaba var ve benim 9 aylık bi oğlum var onun zevkini bile yaşıyamıyorum bıktım bu hastalıktan ama yazın bana umut verdi inşallah başarırım...teşekkürler emeğine sağlık
Paylaşımı beğendiğin için sağolasın iniallahh birazda olsa fayda olur sanada opuyorumnanaktanAllahım şifalar versin opuyorumnanaktan
sarı kantoronu komşum oğluna kullandı çok agresifti.
sarı kantoron haplarını kullandığı zaman daha sakindi diyor komşum.
bende almayı düşünüyorum eşim için.bende kullanırm
hımm hapını hiç denemedim ama araştırmıştım nette evet o daha etkiliymiş.inşallah faydasını görürsünüz canım :asigim:

canım paylaşımın cok süper allah razı olsun okudum ve silkelenip kendime geldim bende 9 sene önce ilac kullandım ilacın dozu sürekli arttı ilacların sayesinde çarpıntı ilacıda kullandım dr yanından ayırma dediya onsuz yasayamaz hale geldim ve en sonunda kendime olan saygımı kaybettim hepsini toplayıp attım o an benden özgürü yoktu simdi de mücadele dolu bi hayat yasıyorum ama içimdeki gücü umudu hiç kaybetmeden ölümden baska herseye care var bu dünyaya gelme amacımızı unutmayalım yeter

canım paylaşımın cok süper allah razı olsun okudum ve silkelenip kendime geldim bende 9 sene önce ilac kullandım ilacın dozu sürekli arttı ilacların sayesinde çarpıntı ilacıda kullandım dr yanından ayırma dediya onsuz yasayamaz hale geldim ve en sonunda kendime olan saygımı kaybettim hepsini toplayıp attım o an benden özgürü yoktu simdi de mücadele dolu bi hayat yasıyorum ama içimdeki gücü umudu hiç kaybetmeden ölümden baska herseye care var bu dünyaya gelme amacımızı unutmayalım yeter

Tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis .Sende yaşadıklarını bizimle paylaştığın için allah razı olsun .

arkadaşlar bende 3 yıldır panik atak hastasıyım.. gitmediğim kardiyoloji uzmanı kalmadı.. çarpıntıya alıştım ama sonra da extrasistoller çıktı.. şu ana kadar hiç ilaç kullanmadım.. çok zor günlerim geçti.. bütün gece uyumadığım zamanlar oldu.. ama ilaç kullanmıycam dedim.. hemen kafamı dağıtmak için başka şeyler yaptım.. şu anda 6 aylık hamileyim..aklımda hep oğlum.. ara ara kendimi kötü hissettiğim zamanlar oluyor ama hep oğlımu düşünüyorum.. ve geçiyor...allah herkese önce sağlık şifa versin..

ducks canım hamileyken bende aynı senin gibiydim bebeğimi düşünüp rahatlıyordum ...bide benim bu sorunum evlendikten sonra başladı çünkü eşimin ailesiyle bi türlü yıldızlarımız barışmadı çok stresli günler yaşadım sonunda bu rahatsızlığa kaldım,öyle zor günlerdiki 2 günde bir nöbet geçirdiğim zamanlar oldu hamd olsun bitti sadece yersiz korkularım ve endişelerim var ama allahın izniyle onlarda geçicek..hepimize sağlıklı bi hayat diliyorumopuyorumnanaktan

ducks canım hamileyken bende aynı senin gibiydim bebeğimi düşünüp rahatlıyordum ...bide benim bu sorunum evlendikten sonra başladı çünkü eşimin ailesiyle bi türlü yıldızlarımız barışmadı çok stresli günler yaşadım sonunda bu rahatsızlığa kaldım,öyle zor günlerdiki 2 günde bir nöbet geçirdiğim zamanlar oldu hamd olsun bitti sadece yersiz korkularım ve endişelerim var ama allahın izniyle onlarda geçicek..hepimize sağlıklı bi hayat diliyorumopuyorumnanaktan

insan bebeği olunca daha bir başka oluyor.. bende de bir akrabamız kalp krizinden ölünce o ortamda da fazla kalınca başladı.. geçmiyor tabi tamamen bence.. ama insan alışıyor galiba.. :) kendimi kötü hissettircek şeylerden uzak duruyorum.. haberler ve gzetelerde ki kötü şeyleri pek okumamaya çalışıyorum..

insan bebeği olunca daha bir başka oluyor.. bende de bir akrabamız kalp krizinden ölünce o ortamda da fazla kalınca başladı.. geçmiyor tabi tamamen bence.. ama insan alışıyor galiba.. :) kendimi kötü hissettircek şeylerden uzak duruyorum.. haberler ve gzetelerde ki kötü şeyleri pek okumamaya çalışıyorum..

Evet bende aynı şekilde haber vs. beni kötü hissettiricek şeyleri izlemiyorum :1rolleyes: banada doktorum söylemişti hamile kaldıgında çocuguun olduğunda iyileşiceksin diye :1closedeyes:

bende kendimi kötü hissettiğim ortamlarda fazla durmam korku filmleri ve haber programlarını pek izlemem..

bende kendimi kötü hissettiğim ortamlarda fazla durmam korku filmleri ve haber programlarını pek izlemem..

Bekarken ne korku flimleri,ne haberler,belgeseller,bow maçları izlerdim benneyaptımki :( Evlendim hiçbirini izleyemiyorum tahammül bile edemiyorum benneyaptımki

Müzik dinlemeyi deniyormusunuz kIZLARR.Bana sıkıntı geldi diyelim .hemen tv yada pc son ses müzik açıyorum .Bangır bangır :dance:yüksek sesle ..Şarkıya kaptırıyorum kendimii .YABANcı müzikk :dance:

nihayet kendime ilaç gibi bir terapi buldum.. panik atağın geleceğini hissettiğimde ya da bana rahatsızlık veren o endişe duygusu sarmaya başladığında yerimden kalkıp örgümü alıyorum ve örüyorum, örüyorum.. ben örerken o sıkıntılı durumların beni teğet geçtiğini hissediyorum.. örgü hiç bitmesin diye de bebişime battaniye örüyorum.. offf.. nasıl bitiricem bilmiyorum ama 1 haftadır çok rahatım, neden daha önce akıl edememişim.. hamileyken zaten ayrı bir sıkıntı.. tek kendim olsam gecenin bi yarısı atarım da kendimi sokağa biraz yürür gelirim ama hamileyken olmuyor.. güya hamilelik iyi gelecekti, doktorum da öyle demişti.. ben de inanmıştım.. ama sanki daha kötü oldum.. daha endişeli, tedirgin oldum.. yerime sığamıyorum.. gecenin ortasında yataktan nefes nefese fırlıyorum.. kalbim kuş gibi hızlı ve güçlü atıyor.. ağlıyorum, eşimi de üzüyorum, toparlayamıyorum.. ama dedim ya 1 haftadır örgüye başladım, hemen şişlere koşuyorum... nerde kalmıştık diye.. zaten örgüm de o kadar iyi değil, yanlış yapmayayım diye dikkat ederken rahatlıyorum işte.. deneyebilirsiniz :hulya:

Arkadaşlar bende panik bozukluk var.Size Nil Gün'ün Mutluluk Kitabını tavsiye ederim.O kadar güzel öğütler yöntemler var ki...

ankisiyete var bendede..ilaç kullandım biara geççti...bekledim sonra gene nükseetii.
bogazım kuruyoo uyuşmlar kalp çarpıntısı,bıktım ya.hamile kalsak ne yapcaz yarabbim....

Sizdede iştahsızlık oluyormu ? Bende feci iştahsızlık var çok zorlarsam bulantı başlıyor akannehir sonrada yediiğme pişman oluyorum. akannehir

Aslında 1 haftadır dikkat ediyorum beslenmeme..Malum domuz giribi salgını var.Bizlerin Bağışıklığımızın kuvvetli olması gerekiyor. Beslenmenize dikkat edin bakın ne kadar düzeleceğinizi farkediceksiniz..Şimdi burdan yazmayım merak eden olursa özelden yazarm

Bana Özelden yazzsana canım..merak eetım..bende ıŞtahsızlık yok..ama tatlı Çok yıyorum..streslı olunca..
Evt alıŞtık artık..ılaÇla devamm

Back