• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Ben de size dahilim :)
Benimkinin bir adı yok :)
Fiziksel rahatsızlığımla başladı, antidepresan kullandım.
Hatta antidepresanlardan sonra gözlük kullanmaya başladım.
Bu yüzden antidepresanları sevmiyorum..
Şu an ilaç kullanmıyorum ama mide ilaçlarım beni biraz uyuşturuyor sanki.
Bu yüzden onları da arada bir çok sıkıştığımda içiyorum.
Çünkü robot gibi yaşamak değil, nefes aldığımı hissetmek, Rabbime her dakika hakkıyla şükretmek istiyorum.
Genelde hareketli müzik dinlerim, asla slow dinlemem. (Çok nadir zamanlarda belki)
Velhasıl kelam, insan psikolojisinin yenemeyeceği hiç bir hastalık yoktur arkadaşlarım.
Birbirimize destek olalım.
Yenebiliriz ; ))

Ben de size dahilim :)
Benimkinin bir adı yok :)
Fiziksel rahatsızlığımla başladı, antidepresan kullandım.
Hatta antidepresanlardan sonra gözlük kullanmaya başladım.
Bu yüzden antidepresanları sevmiyorum..
Şu an ilaç kullanmıyorum ama mide ilaçlarım beni biraz uyuşturuyor sanki.
Bu yüzden onları da arada bir çok sıkıştığımda içiyorum.
Çünkü robot gibi yaşamak değil, nefes aldığımı hissetmek, Rabbime her dakika hakkıyla şükretmek istiyorum.
Genelde hareketli müzik dinlerim, asla slow dinlemem. (Çok nadir zamanlarda belki)
Velhasıl kelam, insan psikolojisinin yenemeyeceği hiç bir hastalık yoktur arkadaşlarım.
Birbirimize destek olalım.
Yenebiliriz ; ))
geççmiş olsun aramıza hoşşgeldinkaydirigubbakcemile5

ben de sizdenim. ilaç kullanmak istemiyorum ama iyi geliyor. 5 aydır düzenli kullanıyorum. robotlaştığımın farkındayım. algılamada zorluk cekiyorum bir çok zaman. ama çok kötü durumdaydım. artık takmıyor olmam bana ilacı sevdiriyor. etrafımdaki terslikleri farkediyorum ama eskisi kadar dert edip yemiyorum artık kendimi.

ben de sizdenim. ilaç kullanmak istemiyorum ama iyi geliyor. 5 aydır düzenli kullanıyorum. robotlaştığımın farkındayım. algılamada zorluk cekiyorum bir çok zaman. ama çok kötü durumdaydım. artık takmıyor olmam bana ilacı sevdiriyor. etrafımdaki terslikleri farkediyorum ama eskisi kadar dert edip yemiyorum artık kendimi.
hoşğeldin......................yerimseniben

bii yenisi daha ekklendiii bizeealkisalkisalkis

çok güzel ve ders alınması gereken bir paylaşım.ben de antidepresanlardan mustarip biri olarak artık ilaçsız iyi olmaya çalışan biriyim.Hala alışkanlık yapan lanet ilacımdan kurtulmaya çalışıyorum.bu yazı benim için bir motivasyon oldu.Teşekkürler..

çok güzel ve ders alınması gereken bir paylaşım.ben de antidepresanlardan mustarip biri olarak artık ilaçsız iyi olmaya çalışan biriyim.Hala alışkanlık yapan lanet ilacımdan kurtulmaya çalışıyorum.bu yazı benim için bir motivasyon oldu.Teşekkürler..

Yazıyı beğendiğine sevindimmm ..Allahın izniyle en kısa zamand akurtulursun inşallahh. yerimseniben sende benim gibi o ilaçlara lanet diyosun alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bütün sıkıntıları böyle sallayalım kaydirigubbakcemile2

Korkularınızın ve sıkıntılarınızın üzerine gidip üstesinden gelinnn kaydirigubbakcemile4

Atakta neymişşş laelaelaelaelae

Geldiğin gibi gittttt pişşşşş şeytan gamyoncuiremsu kötükedihüso

Bu hastalıkla yüzleşin Çok üzgünüm çoook

Bu hastalığın oyunu olmayın Çok üzgünüm çoook Siz onla oynayın gamyoncuiremsu :tomato:

Allahın izniyle hiçbirşey olmaz :jeyyar:

hihoyyyt Hayatıı ipin ucuna takılmış top gibi görüp oynayacaksınızzz onunlaa hihoyyyt işte böyleee hihoyyyt

Eklentiler

• $avatar325934no3.gif
    $avatar325934no3.gif
    4,1 KB · Görüntüleme: 161
Back