• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
kızlar bende de anksiyate vardı. hamileyim şu anda ilaçları bıraktım..yemek yeme korkusu benimkisi yiyemiyordum. hamile kalınca bulantılarım daha da arttı.doktor sürekli yemek zorundasın diyor benim nefesim daralıyor. başetmeye çalışıyorum. sanırım ben şanslılardanım.çünnkü karnımda küçücük bir sebep var. onun için yenecem bu hastalığı inşallah....

kızlar bende de anksiyate vardı. hamileyim şu anda ilaçları bıraktım..yemek yeme korkusu benimkisi yiyemiyordum. hamile kalınca bulantılarım daha da arttı.doktor sürekli yemek zorundasın diyor benim nefesim daralıyor. başetmeye çalışıyorum. sanırım ben şanslılardanım.çünnkü karnımda küçücük bir sebep var. onun için yenecem bu hastalığı inşallah....

Alah yardımcın olsun allahın izni ile tabikidee yeniceksin bu rahatsızlığııı.Mucizen seninlee:asigim:

Huu kızlarr kimse yokmuu :)))):jeyyar:

Kendiniz için neler yapıyorsunuz bakalım:jeyyar:

Valla ben 1 aya göre maşalahh sübhanallahh çok çokiyiyim allahımaşükürlerr olsunnnnn:Saruboceq:

Bu ay yaptıklarımı yazayım size.
1.EN önemlisi SİGARAYI bıraktım

2.DENGELİ ve düzenli beslendim.Yediklerime dikkat ettimm.

3.Hergün bal tükettimm.

4.bol bol ballı süt tükettim

Ve yavaş yavaşiştahım açıldıı.Öncedne yemek yiyemiyordum miğdem bulanıyordu ama baktımki düzenli beslenince insanın sağlıgıda ıyı oluyorr
sengözlerimebaksanab

Ankete oy kullanan arkadaşlarrr :))))oyu kullanıp çılmışsınızz birşeylerr paylaşsaydınızzkaydirigubbakcemile2

kızlar asıl mesele beyindeki işleyişi değiştirmek yoksa ilaçlar işe yaramıyor
1. Geçmiş tamamen mezarlıktır. Sürekli dikiz aynasına bakarsanız önünüzü göremezsiniz.
Geçmişi her düşündüğünüzde bu sözü aklınıza getirin. Bunu yapmak zor olabilir. Beyninizde bir çanta canlandırın. Mesela adı 'mor çanta' olsun. Bütün kötü düşünceleri buraya atın.

2. Beyninizde kocaman bir daire oluşturun. Bu maneviyat dairesi olsun. Hayatınızın merkezi burası olsun. Burada inanç, sevgi, hoşgörü olsun. Birde bu kocaman dairenin çevresinde küçük daireler düşünün. Bunlarda karşılaştığnız sorunlar olsun. Sakın bunlardan birini kocaman daireyle değiştirmeyin. O zaman hayatınızın hatasını yaparsınız. Maneviyat ne kadar büyük, sorunlar ne kadar küçük değil mi? ışte tüm karşılaştığımız sorunlar bu küçük daireler. Artık onlarla daha kolay başedebiliriz.

4. Nasıl ki koza kelebeği bilmez,, halbuki kaderidir onun kelebek olmak... Hayatınızda cesur olun. Çıkın arenaya, tüm eleştirileri unutun, size verilen günlerin armağanıyla özgürce ve cesurca oynayın.

--devamı gelecek--:D

Son düzenleme:
Sarı kantaron kapsül olarak eczanelerde St. John’s wort adıyla satılmaktadır. Çay olarak da içilmekle birlikte bitkideki hypericin ‘nin suda çözünmediği belirtilmektedir.
sevgili balsurat bu senin yazdığın yazıdan bir alıntı. o zaman kapsülü daha mı iyi.sen bu konuda daha bilgilisin diye soruyorum.
teşekkür ederim şimdiden.

=emelin;9569576]kızlar asıl mesele beyindeki işleyişi değiştirmek yoksa ilaçlar işe yaramıyor
1. Geçmiş tamamen mezarlıktır. Sürekli dikiz aynasına bakarsanız önünüzü göremezsiniz.
Geçmişi her düşündüğünüzde bu sözü aklınıza getirin. Bunu yapmak zor olabilir. Beyninizde bir çanta canlandırın. Mesela adı 'mor çanta' olsun. Bütün kötü düşünceleri buraya atın.

2. Beyninizde kocaman bir daire oluşturun. Bu maneviyat dairesi olsun. Hayatınızın merkezi burası olsun. Burada inanç, sevgi, hoşgörü olsun. Birde bu kocaman dairenin çevresinde küçük daireler düşünün. Bunlarda karşılaştığnız sorunlar olsun. Sakın bunlardan birini kocaman daireyle değiştirmeyin. O zaman hayatınızın hatasını yaparsınız. Maneviyat ne kadar büyük, sorunlar ne kadar küçük değil mi? ışte tüm karşılaştığımız sorunlar bu küçük daireler. Artık onlarla daha kolay başedebiliriz.

4. Nasıl ki koza kelebeği bilmez,, halbuki kaderidir onun kelebek olmak... Hayatınızda cesur olun. Çıkın arenaya, tüm eleştirileri unutun, size verilen günlerin armağanıyla özgürce ve cesurca oynayın.

--devamı gelecek--:D[/QUOTE]
sevgili emelin.çok güzel bir paylaşım olmuş,begendim.
emeğine sağlık.
devamını bekliyoruz :)

Netertua canım sarı kantoronun kapsülünü hiç araştırmadım sadece çay olarak arada tüketiyorum ben...

Netertua canım sarı kantoronun kapsülünü hiç araştırmadım sadece çay olarak arada tüketiyorum ben...

teşekkür ederim canım.ben araştırayım o zman .
senin daha önce vermiş olduğun bilgilerde sarı kantoronun içersisndeki bir maddenin suda çözünmediğini okumuştum.bu kafamı karıştırdı.eger gerçekten öyleyse kapsül daha etkili.

antıdeprasan kullanılması gereken durumlar harıcınde en ufak sıkıntıda ılaç almak doğru degıl ayrıca antıdepresan etkı yapan bıtkıler var
bunlar
ıspanak + maydonoz kuru
yesıllık ve marul vs yemek
sut ve sutlu urunler tuketmek
koyu çay ve kahveden uzak durmak ıyı gelen seyler

çok güzel bi yazı arkadaşm tşkr ederim ama benim bazen kolumu kaldıracak halim olmuyor :( okulu var dershanesi var nasıl başaracağım diyorum çok depresifim bu sıra...
ilaçlar da uyutacak biliyorum ama kendimde depresyonu görüyorum elimde olmadan, keşke görmeseyydim yataktan kalkacak bile halim olmuyıor

kızlar bugün pskiyatriye gttim.2 hafta içinde 2 kere acile gitmek zorunda kalınca.cipralex verdi dr. ama korkuyorum acıkcası ilaca baslamaya.duygusuz kafaya takmayan,yapmam gereken seyleri sallamayan yapmamam gereken seyleri yapan kuralsız biri olmak istemiyorum..sadece nöbet gelmesin istiyorum..napıcam ben yaa kafam cok karışık :S:S

kızlar bugün pskiyatriye gttim.2 hafta içinde 2 kere acile gitmek zorunda kalınca.cipralex verdi dr. ama korkuyorum acıkcası ilaca baslamaya.duygusuz kafaya takmayan,yapmam gereken seyleri sallamayan yapmamam gereken seyleri yapan kuralsız biri olmak istemiyorum..sadece nöbet gelmesin istiyorum..napıcam ben yaa kafam cok karışık :S:S

Çok geçmiş olsunn.Allah acil şifalar versinnn..ACİLE NE GİBİ ŞİKAYETLERLe gittin peki ?Doktor ne teşhisi koydu?panik atak,depresyon,anksiyete vs.?benneyaptımki

arkadaşlar banada akıl verin ne olur ben ankiyete tedavisi gördüm 3 yıl dır temmuzdada evlendim düşük dozda bi ilaç alıyodum ve hamile kaldım şimdi o ilacı kesti doktorlar pasiflora diye bi şurup verdi ama ben çok zor günler geçiriyorum sizce bu şurup etkilimidir nasıl geçecek bu 9 ay çok sıkıntılıyım ne yapmalıyım ben

arkadaşlar banada akıl verin ne olur ben ankiyete tedavisi gördüm 3 yıl dır temmuzdada evlendim düşük dozda bi ilaç alıyodum ve hamile kaldım şimdi o ilacı kesti doktorlar pasiflora diye bi şurup verdi ama ben çok zor günler geçiriyorum sizce bu şurup etkilimidir nasıl geçecek bu 9 ay çok sıkıntılıyım ne yapmalıyım ben

Cnm korkmadan bu surubu kullanabilirsin,ben yaklasik 6 aydir hergun sabah /aksam aliyorum,cok iyi geliyor ,kesinlikle oneririm. :lepi:

Back