• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
ben galiba ilaca tekrar başlayacağım, bu ara çok sıklaştı panik ataklarım. Doktordan randevu aldım, hamileyken kullanabileceğim ilaçlar olduğunu söylemişti galiba başlayacağım.. n'apayım desteğe ihtiyacım var ve olmuyor, ne sözler.. ne insanlar fayda etmiyor... bu kafayı değiştiremeyeceğime göre en azından düşüncelerimi susturabilirim, benim de rahatlamaya ihtiyacım var mafoldumben

ben galiba ilaca tekrar başlayacağım, bu ara çok sıklaştı panik ataklarım. Doktordan randevu aldım, hamileyken kullanabileceğim ilaçlar olduğunu söylemişti galiba başlayacağım.. n'apayım desteğe ihtiyacım var ve olmuyor, ne sözler.. ne insanlar fayda etmiyor... bu kafayı değiştiremeyeceğime göre en azından düşüncelerimi susturabilirim, benim de rahatlamaya ihtiyacım var mafoldumben

Herşey senin elindee yasakkelime ilaçsız yapamam ben diyorsan ilacı içinde iyileşirsin fakat hep ilacamı bağlı kalıcaksın :sinifsinif: ne kadar ilaç içersen iç sen mücadele etmedikce sıkıntılarından kurtulamazsın.Zorda olsa mücadele etmelisin.Kendini bırakma güçlü ol :teselli: Korkuların üzerine git..Başarıcam de alkisalkisalkis İnanmak başarmanın yarısıdır yerimseniben

Herşey senin elindee yasakkelime ilaçsız yapamam ben diyorsan ilacı içinde iyileşirsin fakat hep ilacamı bağlı kalıcaksın :sinifsinif: ne kadar ilaç içersen iç sen mücadele etmedikce sıkıntılarından kurtulamazsın.Zorda olsa mücadele etmelisin.Kendini bırakma güçlü ol :teselli: Korkuların üzerine git..Başarıcam de alkisalkisalkis İnanmak başarmanın yarısıdır yerimseniben

canım biliyorum, ben de şu an mesela aynen senin gibi düşünüyorum ama atak geldiğinde kendimi toparlamakta çok zorlanıyorum.. belki hergün kullanmak için antidepresan değil ama ataklar geldiğinde en azından kısa sürede beni toparlayacak ve o akşam rahat uyutacak bir anksiyolitik, Rivotril damla gibi.. bilmiyorum doktorumla konuşucam, belki sadece konuşmak bile iyi gelecek... inan ben kendime yediremiyorum, bebeğim de varken antidepresan kullanmayı.. her ne kadar ona zarar vermese de neden kullanayım ki.. ama benim şikayetlerim psikolojik gibi değil.. hep fiziksel tepkiler.. sanki o an gerçekten ciddi birşeyler oluyormuş gibi...beni yoruyor, atak geçtikten sonra boyun ve sırt kaslarım tutulmuş oluyor, sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.. Allah'a dua ediyorum bana dayanma gücü versin diye.. ama gerçekten zor.. Allah kimseye yaşatmasın nasıl bir illet bu ya.. hayatımın son 3 yılında neler yaşadım onun yüzünden... her defasında biliyorum ki birşey olmayacak... ama yoruldum gerçekten.. geçmeyecek mi hiç.. sanırım biraz da fazla hassaslaştım bu aralar... yoksa gardımı bu kadar çabuk indirmezdim... dokunsalar ağlayacak gibiyim..

Senelerce ilaç kullanmış ve tedavi görmüş hatta hastaneye bile yatmış biri olarak düşüncelerinize bende katılıyorum herşey elinizde kendinize aktivite bularak belirli sorumlulklar üstlenerek herşeyi aşabiliyorsunuz Allah hepinize şifalar versin hiçbir zaman ümidinizi yititmeyin :dance: Sağlıklı günler delikafadulden

Melis :) müzikkk dinlemeyii denedinmi hiçç... hihoyyyt:

PC de yada TV de müziğii son sesssssss açççççç ve kendini saatlerce müzği ver bak nasıl iyi geliyorr..Özellikleeeeee yabancıı müzikk..Türkçe şarkılar hiçbirşey hatırlatmasın sana yabancı müziğn keyfinee bırak ezberle harikaa oluyorrr :dance: :dance: Ben günde en az 4 saat dinliyorum :dance: Ay kızlar :( bu halime özenmeyin sakın herah kötü olabilirim maşallah deyin olurmu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :nazar: :roflol:

Melis :) müzikkk dinlemeyii denedinmi hiçç... hihoyyyt:

PC de yada TV de müziğii son sesssssss açççççç ve kendini saatlerce müzği ver bak nasıl iyi geliyorr..Özellikleeeeee yabancıı müzikk..Türkçe şarkılar hiçbirşey hatırlatmasın sana yabancı müziğn keyfinee bırak ezberle harikaa oluyorrr :dance: :dance: Ben günde en az 4 saat dinliyorum :dance: Ay kızlar :( bu halime özenmeyin sakın herah kötü olabilirim maşallah deyin olurmu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :nazar: :roflol:

:nazar::nazar::nazar::nazar:40,1 buçuk mşLAHH benim balkafama :asigim:yerimsenii ben iyy olduu sen...duu bideeeonuu deniicemmmmkaydirigubbakcemile3iyii geliyooosaa herşey makkbülllllalkisalkisalkis

gündüzleri evde tek basıma kalma korkusundan dolayı bütün uyuyorum napıcam bilmiyorum
sürekkli ağlar oldum Allah yardımcımız olsun iştah sıfır
çok zor geçiyor

Back