arkadaşlar bende 2 senedir pa hastalığından şikayetçiyim ilaç da kullandım ama ilacı bırakınca hastalık nüksediyor maalesef ve 1 haftadır mucize yeşil çayı keşfettimallahıma şükürler olsun kuş gibi hafifim harika bir çay herkese tavsiye ediyoruma.s lütfen deneyin her gün düzenli olarak aç karnına içmeye başlayın ilk günden değiştiğinizi fark edeceksiniz:dance:
Paylaşımı beğendiğin için sağolasın iniallahh birazda olsa fayda olur sanada opuyorumnanaktanAllahım şifalar versin opuyorumnanaktanbalkafalı paylaşımın harika canım bende yaklaşık 2 senedir bu hastalık içersindeyim ve beni çok yoruyor hayatımda hep bi korku hep bi acaba var ve benim 9 aylık bi oğlum var onun zevkini bile yaşıyamıyorum bıktım bu hastalıktan ama yazın bana umut verdi inşallah başarırım...teşekkürler emeğine sağlık
hımm hapını hiç denemedim ama araştırmıştım nette evet o daha etkiliymiş.inşallah faydasını görürsünüz canım :asigim:sarı kantoronu komşum oğluna kullandı çok agresifti.
sarı kantoron haplarını kullandığı zaman daha sakindi diyor komşum.
bende almayı düşünüyorum eşim için.bende kullanırm
canım paylaşımın cok süper allah razı olsun okudum ve silkelenip kendime geldim bende 9 sene önce ilac kullandım ilacın dozu sürekli arttı ilacların sayesinde çarpıntı ilacıda kullandım dr yanından ayırma dediya onsuz yasayamaz hale geldim ve en sonunda kendime olan saygımı kaybettim hepsini toplayıp attım o an benden özgürü yoktu simdi de mücadele dolu bi hayat yasıyorum ama içimdeki gücü umudu hiç kaybetmeden ölümden baska herseye care var bu dünyaya gelme amacımızı unutmayalım yeter
ducks canım hamileyken bende aynı senin gibiydim bebeğimi düşünüp rahatlıyordum ...bide benim bu sorunum evlendikten sonra başladı çünkü eşimin ailesiyle bi türlü yıldızlarımız barışmadı çok stresli günler yaşadım sonunda bu rahatsızlığa kaldım,öyle zor günlerdiki 2 günde bir nöbet geçirdiğim zamanlar oldu hamd olsun bitti sadece yersiz korkularım ve endişelerim var ama allahın izniyle onlarda geçicek..hepimize sağlıklı bi hayat diliyorumopuyorumnanaktan
insan bebeği olunca daha bir başka oluyor.. bende de bir akrabamız kalp krizinden ölünce o ortamda da fazla kalınca başladı.. geçmiyor tabi tamamen bence.. ama insan alışıyor galiba.. :) kendimi kötü hissettircek şeylerden uzak duruyorum.. haberler ve gzetelerde ki kötü şeyleri pek okumamaya çalışıyorum..
bende kendimi kötü hissettiğim ortamlarda fazla durmam korku filmleri ve haber programlarını pek izlemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?