kızlar bende de anksiyate vardı. hamileyim şu anda ilaçları bıraktım..yemek yeme korkusu benimkisi yiyemiyordum. hamile kalınca bulantılarım daha da arttı.doktor sürekli yemek zorundasın diyor benim nefesim daralıyor. başetmeye çalışıyorum. sanırım ben şanslılardanım.çünnkü karnımda küçücük bir sebep var. onun için yenecem bu hastalığı inşallah....
http://www.kadinlarkulubu.com/zararli-aliskanliklar-bagimlilik-tiryakilik/308554-sigaray305-b305rakt305m.html:dance:insanın başaramayacağı şey yoktur tam 42 gün oldu bırakalı
Netertua canım sarı kantoronun kapsülünü hiç araştırmadım sadece çay olarak arada tüketiyorum ben...
kızlar bugün pskiyatriye gttim.2 hafta içinde 2 kere acile gitmek zorunda kalınca.cipralex verdi dr. ama korkuyorum acıkcası ilaca baslamaya.duygusuz kafaya takmayan,yapmam gereken seyleri sallamayan yapmamam gereken seyleri yapan kuralsız biri olmak istemiyorum..sadece nöbet gelmesin istiyorum..napıcam ben yaa kafam cok karışık :S:S
arkadaşlar banada akıl verin ne olur ben ankiyete tedavisi gördüm 3 yıl dır temmuzdada evlendim düşük dozda bi ilaç alıyodum ve hamile kaldım şimdi o ilacı kesti doktorlar pasiflora diye bi şurup verdi ama ben çok zor günler geçiriyorum sizce bu şurup etkilimidir nasıl geçecek bu 9 ay çok sıkıntılıyım ne yapmalıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?