Geçtiğimiz hafta hep yattım ve ağrılarımın geçmesini bekledim. Bu hafta ayaktayım işe döndüm... Ancak, bu iğrenç ilacı kullanıp birden bıraktığımdan mıdır nedir garip bi şekilde başım dönüyor hala. Kesinlikle erken gebelik nedeniyle değil ondan eminim. Çünkü geçen sene de 1.5 yıl antidepresan kullanıp bırakmıştım ve benzer etkiler olmuştu. Allah'ım başlaması bi dert, bırakması ayrı bi dert. Doktor istersen yarım doz al dedi ama almıcam, sabrediyorum. Geçen hafta 2 kez küçük panik ataklar yaşadım. Bi tanesinde hüngür hüngür ağladım valla, eşim zor tuttu beni. Bıkmışım artık panik ataklardan, ne kadar bilsem de, tedavi görsem de bir kere gelince sanki herşeyi unutuyor ve teslim oluyorum ona. Çok korktum, beynim uyuşuyordu, başım dönüyor, çarpıntılarım vardı. Her defasında ataklar geçince bi bakmışım üzerimden sanki kamyon geçmiş gibi ter içinde kalmışım, tüm vücudum, kollarım bacaklarım ağrımış.. bi de zor atıyorum kendimi tuvalete, her defasında ama hiç şaşmaz ataklar hafiflerken geçer gibi olurken benim barsaklarım da kıvrandırı beni resmen ishal olurum.. yine bunlar oldu işte, her defasında aynı sırayla oluyor, ve bana hiçbir şey olmuyor aslında ölmüyorum da... ama şu karın ağrılarım geçsin ve bebeğim tamam artık tutunsun, gebeliğim normal sağlıklı seyrine kavuşsun eminim ataklardan eser kalmıcak. :gitme: