Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şifalar versinnn inşallahh en kısa zamanda kurtulursun o ilaçlardankaydirigubbakcemile5Bende senin gibi gurbetteyimm.Ailemle tlf hergün konuşuyorum annemle... hep dinlerr beni içimi döküyorum rahatlatıyor canım annem benim:asigim:bende varım ama malesef ben ilaç almaya başladım açıkcasıda kendimi iyi hisediyorum
benim kocam panik atak kayınvalidemde
görümcem ise halisinasyon görür sinir krizi gecirir bir sürü sey ve sözde hasta olduklarından herseyi söyleme istedigi gibi konusma lüksüne sahibler
ve benim gibi sakin bir insanı bile delirtiler malesef kendi kendime yenemedim benim gösterdigim desteği onlar hatta esim bile gösteremedi ben cok kötü oldugum zaman daha cok sinirlendi tahammülsüz oldu
insanın cevresi ailesi arkadası cok önemli bu rahatsızlığı yene bilmesi icin malesef gurbetteyim simdi annem ailem hep uzak herseyi anlatamıyorsunuz anlatsanızda onlar sizden daha cok yıpranıyor malesef bazen arkadaslarda yönlendiremiyor ve esinize ailesini daha cok sinirlenmenize ve olayların kötüye gitmesine sebeb oluyor en güzeli deneyimli birisinden yardım alıp eğer uygun görüyorsada ilac kullanmak
ama en güzelide sizi iyi bir dinleyen bulup seninde hatan surda diyecek arkadas ve dostlarız olması
hepiniz huzurla kalınkaydirigubbakcemile3
bu topiği yeni gördüm balsurat :) senle konuşmuşduk bunlar zaten ben iradenin güçlü olduğuna inanıyorum...başda isteyip azmetmişsin ....
önemli olan şey istemek ve kendiliğinden beynin huzurlu ve dinç olmasını sağlamak...ben bunu bilir
bunu söylerim...ve meşgul olmak bişeylerle sürekli bişeylerle uğraşmak....
zaten derler ya istemek başarmanın yarısıdır...umarım sende bebeğini kucağına alıp tez vakitte herşeyi
unutursun...ne ilaca gerek kalır ne de bişeye...
Allah tüm herkese şifa versin...ilaçlara muhtaç etmesin...
balkafam geçmiş olsun...böyle bir sorunun olduğunu bilmiyordum...açıkçası çok şaşırdım...öyle hayat dolusun ki sen ancak depresyon da olanlara tedavisi olursunŞeniz
ilaç belli bir yere kadar kızlar kafada bitmeden olmaz bu iş.
sevgili balsurat çok güzel bir konu açmışsın.teşekkürler.+ rep
sarı kantoronun faydasını gördün mü?
nasıl hazırladın ve ne kadar kullanıyorsun?
çok güzel paylaşımlar,emeğine sağlık.
ben de araştıracaktım. bayağı bir yardımcı oldun.çoook sağol.
slm arkdşlr bende psikolojik sorunlar yaşıyorum ama kendi tedavimi kendim yapıyorum nasılmı:çok fazla düşünmüyorum hiçbirşeyi boşlamıyorumda ama kendimi yıpratmyıyorum ve üzmüyorum çünkü ben bana lazımım eğer kafayı takmak gerekse okadar çok sorun varki ama önemli olan bu sorunları kendimizi yıpratmadan çözmek herzaman düşünmüşümdür sağlığım yerimde olsun diğer sorunlar bir şekilde yoluna girer amam sağlık gidince geri gelmiyor yani hanımlar çok fazla uzatmayayım size tavsiyem KENDİNİZİ HİÇBİRŞEY İÇİN ÜZMEYİN SİZ SİZE LAZIMSINIZ KENDİNİZLE BARIŞIK VE SEVGİ DOLU OLUN BİZ BAYNLAR HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYORUZ sevgiler hepinize....