lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Çarpıntım oluyor panik taktan uyuyamıyorum cnm o yüzden içiyorum gündüzde ayrı antidepresan alıyorum.Bu kilim dokuma kursu bana çok iyi geldi cnm ama yıne bazen göğüs ağrılarım sırt ağrılarım oluyor sanki gerçrkten hastaymışım gibi şimdide spıral i taktım kafaya dr o bölgeye ilaç salgıladıgını söylüyor kanına karışmıyor dedı ama hala takıyorum onu orda diye cnm

: ))

Hiçbir şey düşünmeden uyumayı denedin mi?

benimde 2 ğündür geçmeyen baş agrım var herğün bi yerim agrıyarak uyunaıyom hasta gibii şimdide sırtım agrıyorr50:geçmiş olsun bebbetom o geçer rahim iltihabııı ilaçlaaa

[
evet cnm bu ay bırakıyorum korunmayı.içim de hala büyük korkularım endişelerim cve acabalarım olmasına rağmen.biliyorum ki bu hastalık hiç geçmiycek.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inş.
yok ya geçmiyor al 5 ay içmedim ama bana sorrr bi geliyorrr bogulcak gibiyim bide çerremdeki anlayısısız stresli kişileri çekemek zorunda kalıyomm kenidme yetmeye çalışırken başlarıda benden moral bulmak isyiorrr deli olcam

auto seni burda görmek ne güzel izmir aşıgıı:)

vücuttaki enfeksiyon lökosit sayısını arttırdığı için üşüme titreme yapar o hemen geçer bence ondan değil bunuda kendine dert etme bence rahat ol zaten sıkıntımız bize yetio bide bunun için üzülme

bu arada benim ne yapacağım muamma aynen böle devam yapacak hiçbişeyim yok A llah yardımcımız olsun

Nasıl mı? Bak şöyle:
Yastığa başını koyacaksın. Eşine sımsıkı sarılacaksın, gülümseyerek şöyle diyeceksin:
"Allah'ım sana şükürler olsun. Ohh, nefes alabilmek ne güzel"

Teşekkürler Asi ciğim dün çok güzel uyudum ben yaaa çok çok teşekkürler cnm yaaa bugünde grip oldum delirecegım yaaa üfff ama titremem niye oluyor ki

Hklısın cnm yaa areşim olurdu değilmi lökositim yüksek olsa eşimde diyor tansiyonun yok şekerin yok ne güzel diyor bana hastalık çıkartma kendinde diyor ama ne dinliyorum ki düşünmemeye çalışıyorum sende bence baş ağrını takmamaya çalış uykusuzlukda varmı cnm sende

kızlarr nasılnızz buğün iy hissediyomusunz kendiniziiiii,,

ay buğün kalbimm çok hızlı atıyodu yerinden çıkcak gibiiiiii korktumm rsmen kriz geçricem diyee sonra geçtii yok kızlarr bu işle biz nasıl baş etcezz ialçsız çok zorr beee

en iyisi cnm takma bende bugün almancaya başladım takmıyorum kendimi derslere verdim bebetom cnm tek sıkıntım şuan uykusuzluk bir ara çok iyi uyuyodum ama son 15 gündür uykum yok tek sorunum bu doktorda uyku sorunundan kaynaklandığını söledi baş ağrısı ve uyuşmalarımın inş buda geçecek neler atlattık hayırlısı olsun ama seninde iyi olmana sevindim her anın tadını çıkar ben iyi olduğum zamanların tadını çıkarıyorum bende grip oldum bu arada ama öle bişe panik ataktan sonra hafif gelio bu

biraz iyi gibiydim ama uykusuzum bir uyusam bendede uyuşma var ama dersteydim pek takmadım 4 ay oldu hiç ilaç almadım ama artık baktım olmuyo iyi bir dra gidip ne olursa olsun içerim sanırım son çare tabi nişanlım içmemi istemiyo bitecek geçecek diyo ama çeken benim tabi çok zor gerçekten

:44: melekk ben uyurken d başlayan bi ilaç içiyorummmbende 5 ay olduu amaa çok zorlanıyorumm inanki yaa bazaennn çatlıcam içecem gibiii ama dayanmya çalışyırum bakalım nereye kadar melek sen kaç yaşındasın nerelisin

[

auto seni burda görmek ne güzel izmir aşıgıı:)

bi manik depresif olarak ugruyom bende buralara
duygu geçişlerimden yoruldum bende ..
dün bi sinir krizi geçirdim boguldum delirdim üzüldüm ..
sonra düzeldim :85:
depresif dönemlerimden nefret ediyorum.
sanırım ilaca değil ama psikologa baslıcam bi süre daha tek basıma denedikten sonra..

uykuyu seven bir insandım gece olmasını istemiyorum cnm ben 25 yaşındayım adanalıyım adanada oturuyorum sen?

geçmiş olsun cnmya çok zor hastalık bunlar insanın kendini kontrol edebilmesi meğer ne kadar zormuş sen ne zamandır çekiyosun bu hastalığı panik atak gibi bişe değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…