Çarpıntım oluyor panik taktan uyuyamıyorum cnm o yüzden içiyorum gündüzde ayrı antidepresan alıyorum.Bu kilim dokuma kursu bana çok iyi geldi cnm ama yıne bazen göğüs ağrılarım sırt ağrılarım oluyor sanki gerçrkten hastaymışım gibi şimdide spıral i taktım kafaya dr o bölgeye ilaç salgıladıgını söylüyor kanına karışmıyor dedı ama hala takıyorum onu orda diye cnm
: ))
Hiçbir şey düşünmeden uyumayı denedin mi?
Hayır denemedım cnm nasıl başarıcam ki bunu ben
Hayır denemedım cnm nasıl başarıcam ki bunu ben
benimde 2 ğündür geçmeyen baş agrım var herğün bi yerim agrıyarak uyunaıyom hasta gibii şimdide sırtım agrıyorrHayıt cnm iyi değilim başım sanki kazan gibi dolu gibi içi sanki uyuşuk bir vücut delirecem yaaa bugünde dr a gittim spıralımı gösterdim biraz iltahaplanmış rahimim fitil verdi dr .Bu başım ne zaman düzelir acep ki Melek dr a gitti aceba sonuçları nasıl çıktı bende vitaminlrimimi ölçtürsem acep ki:18:
yok ya geçmiyor al 5 ay içmedim ama bana sorrr bi geliyorrr bogulcak gibiyim bide çerremdeki anlayısısız stresli kişileri çekemek zorunda kalıyomm kenidme yetmeye çalışırken başlarıda benden moral bulmak isyiorrr deli olcamevet cnm bu ay bırakıyorum korunmayı.içim de hala büyük korkularım endişelerim cve acabalarım olmasına rağmen.biliyorum ki bu hastalık hiç geçmiycek.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inş.
auto seni burda görmek ne güzel izmir aşıgıı:)evet tatlm Allahın izniyle geçirirsiniz ..
Paylaştım belki rahatlatır dedim .. Hanni iyi bi örnek çok işe yarar ya o sebepten ..
benim hastalıgım hafif mesela manik depresifim. Sosyal hayattan kopmuyorum,ilaçsız normallim.
Eğer ruh halimde ki dalgalanmaları kontrol edebilirsem tabi :)
bi kere edemedim onda da yogun bakımda aldık soluğu
bende evlenirsem hemen cocuk istiyorum
Melek ciğim peki ne yapıcaksın şimdi bende delırecegım yaaa başım uyuşuyor spıral taktırmıştım ya rahimimde iltahap çıktı fitil verdi dr um aceba ondanmı titreme geliyordu bana ne dersin cnm kalbi sıkıştırırmı aceba iltahap sencene dersın ama başım niye uyuşuyor ki
vücuttaki enfeksiyon lökosit sayısını arttırdığı için üşüme titreme yapar o hemen geçer bence ondan değil bunuda kendine dert etme bence rahat ol zaten sıkıntımız bize yetio bide bunun için üzülme
Nasıl mı? Bak şöyle:
Yastığa başını koyacaksın. Eşine sımsıkı sarılacaksın, gülümseyerek şöyle diyeceksin:
"Allah'ım sana şükürler olsun. Ohh, nefes alabilmek ne güzel"
vücuttaki enfeksiyon lökosit sayısını arttırdığı için üşüme titreme yapar o hemen geçer bence ondan değil bunuda kendine dert etme bence rahat ol zaten sıkıntımız bize yetio bide bunun için üzülme
Hergün cnm benım hergun ne karar verdınmı erkek kardesımle aranızı yapıcam kızzzzzzzzzzzzzzzSenin için dua edeceğim, inşallah huzurla uyursun.
Ayrıca, yarın şu topiği ziyaret etmeyi unutma, sana iyi gelecektir eminim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/psiko...1am-isteyenlerin-payla351305m-alan305-83.html
Hergün cnm benım hergun ne karar verdınmı erkek kardesımle aranızı yapıcam kızzzzzzzzzzzzzzz
Hklısın cnm yaa areşim olurdu değilmi lökositim yüksek olsa eşimde diyor tansiyonun yok şekerin yok ne güzel diyor bana hastalık çıkartma kendinde diyor ama ne dinliyorum ki düşünmemeye çalışıyorum sende bence baş ağrını takmamaya çalış uykusuzlukda varmı cnm sende
kızlarr nasılnızz buğün iy hissediyomusunz kendiniziiiii,,
ay buğün kalbimm çok hızlı atıyodu yerinden çıkcak gibiiiiii korktumm rsmen kriz geçricem diyee sonra geçtii yok kızlarr bu işle biz nasıl baş etcezz ialçsız çok zorr beee
melekk ben uyurken d başlayan bi ilaç içiyorummmbiraz iyi gibiydim ama uykusuzum bir uyusam bendede uyuşma var ama dersteydim pek takmadım 4 ay oldu hiç ilaç almadım ama artık baktım olmuyo iyi bir dra gidip ne olursa olsun içerim sanırım son çare tabi nişanlım içmemi istemiyo bitecek geçecek diyo ama çeken benim tabi çok zor gerçekten
[
auto seni burda görmek ne güzel izmir aşıgıı:)
:44:
melekk ben uyurken d başlayan bi ilaç içiyorummmbende 5 ay olduu amaa çok zorlanıyorumm inanki yaa bazaennn çatlıcam içecem gibiii ama dayanmya çalışyırum bakalım nereye kadar melek sen kaç yaşındasın nerelisin
bi manik depresif olarak ugruyom bende buralara
duygu geçişlerimden yoruldum bende ..
dün bi sinir krizi geçirdim boguldum delirdim üzüldüm ..
sonra düzeldim :85:
depresif dönemlerimden nefret ediyorum.
sanırım ilaca değil ama psikologa baslıcam bi süre daha tek basıma denedikten sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?