lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
kızlar benim bi arkadaşım var.İlaçsız yapamam diyor..
ya diyorum ilaçsız yapamam ne kadar saçma bir cümle
diyelimki ıssız adaya düştün ilaç milaç yok yanında
eee ölücen mi?
tabiki hayır mücadele edicen

(haksızmıyım sizce)

haksız değilsin cnm çünkü ben 4 ay oldu bu hasdtalık başlayalı hiç ilaç kullanmadım terapiyle kendi kendime mücadeleyle yenmeye çalışıyorum tabi önce Allahın yardımıyla hep iyimiyim değilim ölücek gibi oluyorum ama olacaksada engelleyemem herşeyin psikolojik olduğunuda biliyorum kafama takmıyorum hatta 15 gündür hiç uyuyamadığım halde ben başım bile ağrısa ağrı kesici içmem midemde reflü var öok kötü oluyo ama çok zor gerçekten ilaç içenleride anlayabiliyorum bu benim düşüncem

Peki Venha cıgım benım neden bırakınca tekrarladı hastalıgım daha beter oldu ki birkaç rahatsızlık geçirdim üst üste ondanmı?:30:

geri çekilme sendromu cnm bu.ilaçla biz istesekte istemesekte ruhsal bir bağ kuruyoruz.kademeli de bıraksak ve bıraktıktan sonra hayatımız da hiç stresli olaylar yaşamasak dahi hastalık dışı yani(ki yaşıyoruz sen de yaşamışsın)bırakmanın verdiği bazı etkiler olabiliyo.sanki ilk hastalandığımız döneme geri dönüyomuşuz gibi hissedebiliyoruz.ama bu sefer tanıyoruz hastalığımızı.ilk geldiğinde bu hastalık tanımıyoduk ve daha çok korkuyoduk.gerçi şimdi de korkuyoruz ama ilk zamanlarda ki gibi değil

evet bebetom ne kadar yakınmışız ya görüşrüüz inş birgün:4:
İnş. cnm görüşürüz bizede gel sen cnm bu topık de çok güzel herkese teşekkürler moral verıyorsunuz hepınız :69:
gerçektende öle bide hayat dolu insanlarda çıkıo şaşırıyorum bana kimse inanmıyo işte bu yüzden beni bir görseniz yerimde duramam gülerim ortamda ben olmayim arkadaşlar toplanmaz ama şimdi böle olduğumu duyunca inanmıyolar şaırıyolar ah ah herşeyi içime attım kimse anlmasın üzülmesin derdimi bilmesinlerdiye böle olacağını bilsem geceleri sabahlara kadar ağlamayıp uyurdum kendime ettim boşyere:5:
Çok haklısın cnm neşeli g,b, görünüyordum hep kafama herşeyi takıyordum bende ondan böyle oldum zaten:19:
kızlar benim bi arkadaşım var.İlaçsız yapamam diyor..
ya diyorum ilaçsız yapamam ne kadar saçma bir cümle
diyelimki ıssız adaya düştün ilaç milaç yok yanında
eee ölücen mi?
tabiki hayır mücadele edicen

(haksızmıyım sizce)

Canım sende bu hastalıgı yaşadınmı yaşamıyan bilemez ben ilk acile gittiğimde gerçekten dr lar kalp krızı geçirdiğimi sandılar çünkü tansiyonum yükseldi çarpıntı birde astım hastasıyım nefesım daraldımı hemen ilaç verdıler ama ben bıle bilmiyordum panık atak oldugumu cnm bazen çok kötü oluyorum ilaçsız ne yapıcam bilmem Allah ım bize yardım et herkese iiilik ver:14::16:

geri çekilme sendromu cnm bu.ilaçla biz istesekte istemesekte ruhsal bir bağ kuruyoruz.kademeli de bıraksak ve bıraktıktan sonra hayatımız da hiç stresli olaylar yaşamasak dahi hastalık dışı yani(ki yaşıyoruz sen de yaşamışsın)bırakmanın verdiği bazı etkiler olabiliyo.sanki ilk hastalandığımız döneme geri dönüyomuşuz gibi hissedebiliyoruz.ama bu sefer tanıyoruz hastalığımızı.ilk geldiğinde bu hastalık tanımıyoduk ve daha çok korkuyoduk.gerçi şimdi de korkuyoruz ama ilk zamanlarda ki gibi değil
artık eskisi kadar korkutmuyo ne olduğunu bildiğimiz için ama yinede acaba yine korkunç zamanlara dönermiyim endişesi çok daha kötü Allah bidaha yaşatmasın inş hiçbirimize

İnş. cnm görüşürüz bizede gel sen cnm bu topık de çok güzel herkese teşekkürler moral verıyorsunuz hepınız :69:

Çok haklısın cnm neşeli g,b, görünüyordum hep kafama herşeyi takıyordum bende ondan böyle oldum zaten:19:

Canım sende bu hastalıgı yaşadınmı yaşamıyan bilemez ben ilk acile gittiğimde gerçekten dr lar kalp krızı geçirdiğimi sandılar çünkü tansiyonum yükseldi çarpıntı birde astım hastasıyım nefesım daraldımı hemen ilaç verdıler ama ben bıle bilmiyordum panık atak oldugumu cnm bazen çok kötü oluyorum ilaçsız ne yapıcam bilmem Allah ım bize yardım et herkese iiilik ver:14::16:

amin cnm inş iyi olacağız ben inanıyorum bazen ümitsizliğe düşüyorum ama bazende aman diyorum toparlanıyorum artık felsefem carpediem:3:

amin cnm inş iyi olacağız ben inanıyorum bazen ümitsizliğe düşüyorum ama bazende aman diyorum toparlanıyorum artık felsefem carpediem:3:

Toparlanmaya çalışıyorum bende cnm ama bende boyun fıtıgıda var cnm aceba ondan mı kafam ambele gibi oluyor ki birde hipotroıd var bende üff her hastalıkta bende mevcut yaaa delirecegım ben galıba:52:

bizde böyleyiz kuzum :1:
demii aboşum:70:
Ewt ben hep neşeli gibi görünürüm ama herşeyi kafama takıyorum cnm sahte bir neşe bu bendeki neden aceba içimdeki birikintiler cnm dışa vuruyor şimdide bazen nefesım boğazımda oluyor şimdi biraz azaldı cnm bugun daha iyiymi.Ama bazen kafam dolu gibi oluyor.Ağrıyor şu rahimimdeki spıralde çıkarsa iyice rahatlarım yaaa delirtiyor benı bu rahimimdeki ağrılada :49:
bebetommm sanda üzüzlüyorum hepimiz burda kader arkdaşı olduk yaaa bizz belkide kmseye anlatamadıklarımızı burda paylaşıyoruz iştee:68:bu korkular endişlerrr daha yatakdan kalmadan başlıyor kalbim hızlanıyorrr benimmm,,sen o rahimdekii aleti çıkarr eşin korunsun:34:

gece olunca endişe başlıo bende tabi ardından vücudumda karıcanlanmada başlıo uyuşuo onun haricinde pek bişe yok korku ve endişe başlıo sonrasında ama yine olurmuyum diye gündüzleri çok yoğunum aklıma gelmio dersler kurs derken ben aslen yunanistan göçmeniyim ama danada oturuyorum adana yaşanacak şehir çok güzel gelmenizi tavsiye ederim benim kardeşim izmirde evlendi oraya gitti 8 ay oldu bayramda ordaydım bu hasta halimle oraya geldim ama çok iyi geldi bana çok karışık büyük ama güzel şehir
izmiri çok severimm melek benn benimde kardelşim olrda erkeke ama iş için görev çıktıı b yeni yıldaa 1 haftalıgına kaçacaz eşimleee:49:adana çok sıcaktır canım yaa iyce bunalırtım bene:/:36:
gerçektende öle bide hayat dolu insanlarda çıkıo şaşırıyorum bana kimse inanmıyo işte bu yüzden beni bir görseniz yerimde duramam gülerim ortamda ben olmayim arkadaşlar toplanmaz ama şimdi böle olduğumu duyunca inanmıyolar şaırıyolar ah ah herşeyi içime attım kimse anlmasın üzülmesin derdimi bilmesinlerdiye böle olacağını bilsem geceleri sabahlara kadar ağlamayıp uyurdum kendime ettim boşyere:5:
melek bende aynıı işte onu diyorumm yaa şaırrıp kalıyorumnasıl çıkıyor diyee arkdaşalrınmın içinde şen şakrarkk konuşkan içten ama gelkiii bide bu dertt var iştee:/:50:
[

şimdii kızzlarr burdakiii arkdaşalrımızzda kimsi ankasiyete kimi panik atak kimi manik defresiff ama ortak nkoktamız ruhumuz sarsıntıdaa://ilaç kulalan varmııı arnızda pekiii..ben bıraktımm:31:

şimdii kızzlarr burdakiii arkdaşalrımızzda kimsi ankasiyete kimi panik atak kimi manik defresiff ama ortak nkoktamız ruhumuz sarsıntıdaa://ilaç kulalan varmııı arnızda pekiii..ben bıraktımm:31:

ben anksiyete bozukluğu panik atak hepsi mevcut ama ilaç kullanmıyorum cnmcım

ilaçsız olmaz.o yoksa her şey eksik.6 yıl oldu kallanıyorum.belli zamanlarda bıraktım ama tekrar başladım.toplamda 6 yıl.

ilaçsız olmaz.o yoksa her şey eksik.6 yıl oldu kallanıyorum.belli zamanlarda bıraktım ama tekrar başladım.toplamda 6 yıl.

ilaçsız olmaz dersen zaten yapamazsın ilaçsız.ben de 6 yıl kullandım ama bıraktım çok şükür.ha çok mu iyiyim ya da sürekli iyimiyim dersen hayır tabi ki ara da yokluyor.ama azcıkta direnmeyi denemek lazım.yani bu hastalık seni yokladığın da eğer etkisi 1-2 gün ya da 3-4 gün sürüyosa direnceksin yani ara ara yokluyosa hemen geri ilaca sarılmıycaksın.ama iş artık yoklamayı geçtiyse her yokladığın da etkisi 1 hafta 10 gün sürüyosa belki o zaman dr gidip geri ilaca başlamalımıyım die sorulabilir

ben 4 ay felan kullandım sonra bıraktım.
ilacı reddettim. kullanana lafım yok ama benim bi şekilde ilaçsız devam ediyor hayatım.
arada kullansam mı diyorum ama ı ıhhhhhhhhhhh kullanmıcam.
sadece şubat gibi psikologa başlamayı düşünüyorum.
anlatınca rahatlıyorum bide güzel yönlendirirse tamamdır.
ama bazen acaip şeyler oluyo o korkutuyo
kapalı mekanda oluyorum. sanki ölcem o an. kimse bişi yapamıcak bi daralıyorum.
sakin sakin diye diye atlatıyorum. bi görseniz emanet oturuyorum her an kaçmaya hazır :33:
sanırsam en son 1 kasımda oldu bu ondan beri olmadı.
ama en belirgin özelliğim dengesizliğim ve tutarsızlığım :)
ben bile şaşıyorum kendime bazen :1:

ben 4 ay felan kullandım sonra bıraktım.
ilacı reddettim. kullanana lafım yok ama benim bi şekilde ilaçsız devam ediyor hayatım.
arada kullansam mı diyorum ama ı ıhhhhhhhhhhh kullanmıcam.
sadece şubat gibi psikologa başlamayı düşünüyorum.
anlatınca rahatlıyorum bide güzel yönlendirirse tamamdır.
ama bazen acaip şeyler oluyo o korkutuyo
kapalı mekanda oluyorum. sanki ölcem o an. kimse bişi yapamıcak bi daralıyorum.
sakin sakin diye diye atlatıyorum. bi görseniz emanet oturuyorum her an kaçmaya hazır :33:
sanırsam en son 1 kasımda oldu bu ondan beri olmadı.
ama en belirgin özelliğim dengesizliğim ve tutarsızlığım :)
ben bile şaşıyorum kendime bazen :1:

üzülme cnm şaşma da .o tutarsızlık dengesizlik bende de var.bi gün çok iyiyim yalasın diyorum bi gün batsın bu dünya ben ölcem vs vs diyorum.olsun bugünümüze şükür yine de daha kötüsü olabilir di

üzülme cnm şaşma da .o tutarsızlık dengesizlik bende de var.bi gün çok iyiyim yalasın diyorum bi gün batsın bu dünya ben ölcem vs vs diyorum.olsun bugünümüze şükür yine de daha kötüsü olabilir di

benim dengesizliğim hayatımı cok etkiliyo ama bi gün kararlı ve güçlü bi kadınım
bi gün aciz.
bi gün hayat dolu bi gün umutsuz.
bazen konuşmalarım tutmuyor çünkü ruh halim değişince düşüncelerim değişiyor ve konuşmalarıma yansıyor.
erkek arkadasım başta cok zorlandı.
hele ki bi kere büyük kriz yaşadık.
bilmiyo böle bişeyi ona sandı bütün kaprisimi.
yakın tanıdıklarımsa alışmaya çalışıyor.
tahammülsüz biri oldum çıktım.

benim dengesizliğim hayatımı cok etkiliyo ama bi gün kararlı ve güçlü bi kadınım
bi gün aciz.
bi gün hayat dolu bi gün umutsuz.
bazen konuşmalarım tutmuyor çünkü ruh halim değişince düşüncelerim değişiyor ve konuşmalarıma yansıyor.
erkek arkadasım başta cok zorlandı.
hele ki bi kere büyük kriz yaşadık.
bilmiyo böle bişeyi ona sandı bütün kaprisimi.
yakın tanıdıklarımsa alışmaya çalışıyor.
tahammülsüz biri oldum çıktım.

işte bu bahsettiklerinin hepsi bende de mevcut.aynıları yanibenim de eşim böyle zamanlar da sen benden soğudun istemiyosun vs gibi şeyler diyo.bilmiyo ki içim de neler yaşadığımı

Back