lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Canım Asi ciğim ne güzel sözler onlar cnm yaa neler yaşamışsın öyle peki şimdi mutlumusun en ufak şeyden mutluluk çıkarabiliyorsan mutlusun demektir cnm hep mutlu ol cnm hepımız olalım inş.

Kardeşimde tekniker biligisayar programcısı huhu 29 yaşında kızzzzzzzzzzz kumral orta kiloda boylu poslu kız annem yok onu ben ewlendirecegım Asi bizde kalıyor ben bakıyorum babam başka bir kadınla ewli cnm bende çok şey yaşadım o yüzden hastalandım cnm benım 5 yıl felçli anneme baktım ben ewden çıkmadım hiç yıllarca eşimde bana destek çıktı.

Ayy içim acıdı birden. Zaten bu yazıyı yazmak göğsüme bir ürperti soktu yine.
Neyse, Allah gani gani rahmet eylesin, annene bakmışsın ya, o sevabın hürmetine Rabbim kötü gün göstermesin sana.

senle çok benziyoruz dedim ya.ben ilacı 6 yıl içtim 4 ay oldu bırakalı.sen benden 1 yıl fazla içmişin ve bırakalı da 5 ay olmuş.yani sen şimdi her an hamile kalabilirsin demi
biliyorum hastalık arkdaşım senle daha bi benziyozz bu durumlarabkarsakk
tabii gelişmelri yazarım kızlarr sen de bırakcammıı venarr

Hele bi bebeğin olsun da, bakarsın geçer Allahın izniyle:)
kız nasippp inş diyelim senide bi evlendiririzzz
bizde öyle umuyoruz değil mi meliscim:97:asi sen de evlenirsen geçer belki ne dersin
evett canım öyle istiyoruzz

[

bebetomm nasılsın canım iymsinnnnn

Hayıt cnm iyi değilim başım sanki kazan gibi dolu gibi içi sanki uyuşuk bir vücut delirecem yaaa bugünde dr a gittim spıralımı gösterdim biraz iltahaplanmış rahimim fitil verdi dr .Bu başım ne zaman düzelir acep ki Melek dr a gitti aceba sonuçları nasıl çıktı bende vitaminlrimimi ölçtürsem acep ki:18:

geldim bebetom sonuç yine aynı tahliller temiz cnm stresten dedi yine antidepresan boşa yazmayın içmicem dedim bende sadece başımın vucüdumun uyuşukluğundaqn şikayetçiyim oda uyuyamadığım için oluyomuş zaten bir uyku düzenim olsa yani yine sen bilirsin ama bence dr a gitme boşa canını acıtma sadece uyku veren yan tesiri olmayan anti depresan olmicak öle bir ilaç yokmu ya psikolog iyilşme sürecindesin böle tepkiler normal çok az kaldı diyo acaba benden bıktı benimi oyalıo ne bilim ya yine kurmaya başladım

ne güzel yazmışsın ne güzel ifade etmişsin herşeyi inş yeneceğiz bu hastalığıda Allahın izniyle herşey gibi buda zamanla

biliyorum hastalık arkdaşım senle daha bi benziyozz bu durumlarabkarsakk
tabii gelişmelri yazarım kızlarr sen de bırakcammıı venarr

evet cnm bu ay bırakıyorum korunmayı.içim de hala büyük korkularım endişelerim cve acabalarım olmasına rağmen.biliyorum ki bu hastalık hiç geçmiycek.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inş.

evet tatlm Allahın izniyle geçirirsiniz ..
Paylaştım belki rahatlatır dedim .. Hanni iyi bi örnek çok işe yarar ya o sebepten ..
benim hastalıgım hafif mesela manik depresifim. Sosyal hayattan kopmuyorum,ilaçsız normallim.
Eğer ruh halimde ki dalgalanmaları kontrol edebilirsem tabi :)
bi kere edemedim onda da yogun bakımda aldık soluğu
bende evlenirsem hemen cocuk istiyorum

Melek ciğim peki ne yapıcaksın şimdi bende delırecegım yaaa başım uyuşuyor spıral taktırmıştım ya rahimimde iltahap çıktı fitil verdi dr um aceba ondanmı titreme geliyordu bana ne dersin cnm kalbi sıkıştırırmı aceba iltahap sencene dersın ama başım niye uyuşuyor ki

Sakin ol. Neden böyle stres yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…