lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Geçenlerde de korku dua sı yaptırdım üstümde taşıyorum.Bu korkularım geçsin diye delirecegım artık yaa ne zaman iyileşirim ki 1 ay oldu tam ama çok yavaş düzeliyorum ben neden ki o kadarda aktivitelere katılıyorum ewdede duramıyorum ewımı özledim inanki

Hayırdır kızlar?
Neyiniz var?

Benı konuşuyoruz canım dün gece saat 2 de acile gittimde çarpıntım oldu benım onu konuşuyorduk eşim bana bugün çarpıntı için ilaç verdide onu yarım içtim uyku hapımıda içimi diye soruyordun melek e çok kötüleniyorum da ben ne yapıcam bilmem:2:

bebetom cnm ne zaman başladı sende bu hastalık ne kadar oldu ilaç içiyomuydun sen sölemiş olabilirsin ama unutkanım biraz kusura bakma insanda akıl bırakmıo bu panik atak bide memleket neresi ne kadar çok soru sordum:)

Hayırdır kızlar?
Neyiniz var?

cnm neyimiz yokki 4ay olacak terapiler görüyorum faaliyet içerisindeyim ama bendede sanki düzelme yok midem çok kötü çarpıntım var bir geçio rahatlıyorum tekrar başlıo tamamen geçeceği günleri dört gözle bekliyorum inş geçer yetti artıksen nasılsın cnm neler yapıosun

o duadan bende yaptırıyorum hafız arkadaşım var o yapacak saolsun hergün dua okuyo bana kitaplar getiriyo hatta benim için bu hastalıkla ilgilenir olmuş araştıro şöle yap böle yap die ama duayıda takıcam hayırlısı

Çok faydası oldu canım bana tavsiye edıyorum biraz korkularım gitti sanki eskiden daha beterdim ben inş. sanada faydası olur

Doğru ama ne yapabilirim ölecekmişim gibi oluyor.Şimdi çarpıntım yok geçti ilaç içince uyku hapını içmimi sence

cnm eğer iyiysen uyku hapını içme tabi sen bilirsin ama yan etkide yapabilir çarpıntım geçti iyiym diosun bence rahat uyursun ben neyapim bana hiçbiri gelmio her türlü i ilaca alerjim var

Çok faydası oldu canım bana tavsiye edıyorum biraz korkularım gitti sanki eskiden daha beterdim ben inş. sanada faydası olur

inş cnm herşeyi ama inan herşeyi deniyorum inancı çok kuvvetli bir insanım bu hastalıkta bu çok önemli

cnm eğer iyiysen uyku hapını içme tabi sen bilirsin ama yan etkide yapabilir çarpıntım geçti iyiym diosun bence rahat uyursun ben neyapim bana hiçbiri gelmio her türlü i ilaca alerjim var

Çok kötü bir durum melek yaaa ilaç içemiyorsun peki çarpıntın olunca ne yapıyorsun sen cnm yaa

inş cnm herşeyi ama inan herşeyi deniyorum inancı çok kuvvetli bir insanım bu hastalıkta bu çok önemli

Canım benımde inancım kuvvetli fakat bu ataklar başlayalı namazımı kılamıyorum korkularımdan ewde tek kalmıyorum inş. iyileşicem ve tekrar gerı dönecegım namazıma canım herkes Kur an okumaya çagırıyor gidemiyorum inanki canım ya bunalıyorum kalabalıkta Allah benı ıslah etsın artık ne diyeyım ki

Hayat bu; ölümü de var, doğumu da...
Söyleyecek söz yok.
Rabbim gönlünü ferahlatsın, kuvvet versin ailenize.
asim saol canım aminnn
bunasıl bir hastalıktır ya birkaç saat önce çok iyiydim şimdi ölecek gibiyim sabır ver Allahım kimseye belli edememekte çok kötü konuşacak kimse yok
melek nasıl odun iymisin şimdii:2:
yapmaa yaa dün gece acilemi gitinnnn geçmiş olsun cnm bu hastalık bize böyle kurgualr oynuyor işte maleseff(acaba rahatlatıcı çaymı içsek papatya felan melisa gibi..
[

Ewt ama bazen yalnız kalınca korkuyorum ewde tek kalmaya ama huzurum yerınde oldumu ewde tek kalmayı sewıyorum kafamı dinliyorum cnm.Benım yegenım var yan tarafımda oturuyorlar hiç yalnız kalamıyorum o yüzden bebek 2 yasında annesı getırıyor bize yada ben oraya gidiyorum bazı geceler onlarda kalıyorum bebş ile uyuyorum .Ama gece ağlıyor hep o zaman kafam kaldırmıyor gürültüyü sanki sinirim bozuluyor.Bugün ewde kalıcam dün oradaydım.İnş. ewdeyım diye çarpıntım olmaz gerçi ilaç içtim çarpıntı için ne zaman iyileşirim sence melisdenız:18:

ayyyyy kızlar 2 gündür yoktum sonunda regl oldum ama çok sancılı geçti yatıyodum msıda yeni aldım bebetom inş yeni görüşürüz bu arada nasılsınız inş iyisinizdir

ayyyyy kızlar 2 gündür yoktum sonunda regl oldum ama çok sancılı geçti yatıyodum msıda yeni aldım bebetom inş yeni görüşürüz bu arada nasılsınız inş iyisinizdir

Canım iii diyelim iii olalım benı sabahları yıne tıtreme tutuyor.Delirecem yahu bugun nöroloji ye gittim dr stresten dedı.Uyku hapı verdı.Bugun içecegım bakalım inş. rahat yatarım bu gece cnm

slm bebetom cnm bende öle oluyorum olmazsa bende giderim uyuyamıyorum bakalım sana iyi gelecekmi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…