Hayırdır kızlar?
Neyiniz var?
Hayırdır kızlar?
Neyiniz var?
Geçenlerde de korku dua sı yaptırdım üstümde taşıyorum.Bu korkularım geçsin diye delirecegım artık yaa ne zaman iyileşirim ki 1 ay oldu tam ama çok yavaş düzeliyorum ben neden ki o kadarda aktivitelere katılıyorum ewdede duramıyorum ewımı özledim inanki
Doğru ama ne yapabilirim ölecekmişim gibi oluyor.Şimdi çarpıntım yok geçti ilaç içince uyku hapını içmimi sence
Çok faydası oldu canım bana tavsiye edıyorum biraz korkularım gitti sanki eskiden daha beterdim ben inş. sanada faydası olur
cnm eğer iyiysen uyku hapını içme tabi sen bilirsin ama yan etkide yapabilir çarpıntım geçti iyiym diosun bence rahat uyursun ben neyapim bana hiçbiri gelmio her türlü i ilaca alerjim var
inş cnm herşeyi ama inan herşeyi deniyorum inancı çok kuvvetli bir insanım bu hastalıkta bu çok önemli
asim saol canım aminnnHayat bu; ölümü de var, doğumu da...
Söyleyecek söz yok.
Rabbim gönlünü ferahlatsın, kuvvet versin ailenize.
melek nasıl odun iymisin şimdii:2:bunasıl bir hastalıktır ya birkaç saat önce çok iyiydim şimdi ölecek gibiyim sabır ver Allahım kimseye belli edememekte çok kötü konuşacak kimse yok
yapmaa yaa dün gece acilemi gitinnnn geçmiş olsun cnm bu hastalık bize böyle kurgualr oynuyor işte maleseffBenı konuşuyoruz canım dün gece saat 2 de acile gittimde çarpıntım oldu benım onu konuşuyorduk eşim bana bugün çarpıntı için ilaç verdide onu yarım içtim uyku hapımıda içimi diye soruyordun melek e çok kötüleniyorum da ben ne yapıcam bilmem:2:
bazaen yanlız kalmaa istegi duyomusun bebtom:)Canım ben genelde papatya çayı içiyorum ama hergün değil çünkü hergün içince oda benı rahatsız edıyor
ayyyyy kızlar 2 gündür yoktum sonunda regl oldum ama çok sancılı geçti yatıyodum msıda yeni aldım bebetom inş yeni görüşürüz bu arada nasılsınız inş iyisinizdir
slm bebetom cnm bende öle oluyorum olmazsa bende giderim uyuyamıyorum bakalım sana iyi gelecekmi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?