Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo nasıl bii damlaaa açılarsann belkim bizde faydasını görürürzz:92:yaa arkadaslar kis geldi sikayetler artti....bende acayip yorgunum....canim hicbirsey istemiyor....cok sinirliyim....ilaci biraktim 1 yil oldu...bitkisel damla verdi aile doktorum onu verdi kaygi ve korku icinmis....kotu oldukca al dedi....bagimlilik yapar dedi bilmiyorum....iyi geldi icecegim ne yaparsa yapsin....icerigini yaziyorum baldriantinktur natrium bromid bulamadim intten...
hiç bilmiyorum ama bileklikler varmışş neten sipariş veriliyorrmuşş...Ametıst uykumu verıyor cnm![]()
sen ilac aliyormusun galiba almiyorsun...bana ktu oldukca al dedi...iyi geldi doktor karisim yaptirdi eczaneye canim...normal ilac fiyati....bitkisel universite sinavlarina giren ögrencilerede veriyorlarmis....yan etkisi yok dedi...terapilerlemi tedavidesin....ilac yok galiba....sana bitkisel olarak sari kantaron cayi önerebilirim ilac almiyorsan....ikisi bir arada olmazmis....maranki comdan girebilirsin....melisa cayida cok iyi geliyor canim....bunlar bildigim...birde magnezyum sinirleri kuvvetlendiriyor....balik yagi omega da cok etkili imis....hangisi isine gelirse.... bu arada sifali taslarinda etkili oldugu uzmanlarca anlatiliyor...ametist takiyorum...
Kızlar nasılsınız bugun ben biraz kötüyüm bugün ellerım terlıyor başımda uyuşma oluyor yaaa üff delirecem yaaaa ne zaman geçecek bu acılar Allah ım![]()
bugün biraz iyiydim ama benimde en büyük sıkıntım başımdaki ve vücudumdaki uyuşma o an geldiği zaman çıldırıyom sanki geçince yine hiçbişe olmamış gibi annemde benim yüzümden hasta olmaya başladı kızlar bu hastalığı çeken kişilerin yakınındakilerde zamanla etkilenip ve yorulup hastalanıyorlarmış sizlerde durumlar nasıl benim genelde geceleri ve sabahları oluyo![]()
bugün biraz iyiydim ama benimde en büyük sıkıntım başımdaki ve vücudumdaki uyuşma o an geldiği zaman çıldırıyom sanki geçince yine hiçbişe olmamış gibi annemde benim yüzümden hasta olmaya başladı kızlar bu hastalığı çeken kişilerin yakınındakilerde zamanla etkilenip ve yorulup hastalanıyorlarmış sizlerde durumlar nasıl benim genelde geceleri ve sabahları oluyo![]()
onlar yetmemiyokiiineden iyi degilsin canim yaa....temiz hava oksijen demek...oksijende serotonin demek....
Canım kendini toparlamaya çalış balkona felan çık annene belli etmemeye çalış yazık kadına bende kız kardesımın önünde oluyorum ona çaktırmamaya çalışyorum çünkü hamile o yüzden bebişe bişe olur diye(