lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kızlar Zekiyim canım bende taşlardan takıyorum cnm inş. faydasını görürüm.Ne yaptın dünden beri huhuh kızlar:34:

neden bebetom halinde ne var canim...ilacmi aliyorsun....Allah dilerse olur moralini yuksek tut canim....benim halamin gelini 15 yil sonra ikiz bebege sahip oldu darisi sana butun isteyenlere hangi tasi takiyorsun sana akik iyi olur ureme organlari icin...cakra karin bölgesi....renk kirmizi...

Bende de panik atak varya o yüzden dedım hamılelıgı nasıl geçiririm aceba diye düşünüyorum canım bana akik olurmu akrep burcuyum canım:44:

yaa arkadaslar kis geldi sikayetler artti....bende acayip yorgunum....canim hicbirsey istemiyor....cok sinirliyim....ilaci biraktim 1 yil oldu...bitkisel damla verdi aile doktorum onu verdi kaygi ve korku icinmis....kotu oldukca al dedi....bagimlilik yapar dedi bilmiyorum....iyi geldi icecegim ne yaparsa yapsin....icerigini yaziyorum baldriantinktur natrium bromid bulamadim intten...
oo nasıl bii damlaaa açılarsann belkim bizde faydasını görürürzz:92:

Ametıst uykumu verıyor cnm:59:
hiç bilmiyorum ama bileklikler varmışş neten sipariş veriliyorrmuşş...:emir_bebek:

sen ilac aliyormusun galiba almiyorsun...bana ktu oldukca al dedi...iyi geldi doktor karisim yaptirdi eczaneye canim...normal ilac fiyati....bitkisel universite sinavlarina giren ögrencilerede veriyorlarmis....yan etkisi yok dedi...terapilerlemi tedavidesin....ilac yok galiba....sana bitkisel olarak sari kantaron cayi önerebilirim ilac almiyorsan....ikisi bir arada olmazmis....maranki comdan girebilirsin....melisa cayida cok iyi geliyor canim....bunlar bildigim...birde magnezyum sinirleri kuvvetlendiriyor....balik yagi omega da cok etkili imis....hangisi isine gelirse.... bu arada sifali taslarinda etkili oldugu uzmanlarca anlatiliyor...ametist takiyorum...

yok canım ben ilaç almıyorum terapi görüyorum hatta bugün gittim biraz rahatladım sarı kantaronu aldım bugün içmeye başlıcam inş faydası olur taşlara gelince bende her taştan var takı tasarımı yapıyorum ben ametist ve akik kullanıyorum herşeyi deniyorum doktorum bana bugün seni iyi gördüm dedi 3 ay kadar daha sabret ayda bikaç defa atakların olur sonra yavaş yavaş geçicek dedi dün gece çok kötü oldum kızlar beyin kanamsı geçiriyorum zannettim yok böle bir ağrı ve baş dönmesi sabaha kadar uyuyamadım sizinde vücudunuzda uyuşma oluyomu böle üşütme gibi bende çok oluyoda:25:

Kızlar nasılsınız bugun ben biraz kötüyüm bugün ellerım terlıyor başımda uyuşma oluyor yaaa üff delirecem yaaaa ne zaman geçecek bu acılar Allah ım :50:

Kızlar nasılsınız bugun ben biraz kötüyüm bugün ellerım terlıyor başımda uyuşma oluyor yaaa üff delirecem yaaaa ne zaman geçecek bu acılar Allah ım :50:

bugün biraz iyiydim ama benimde en büyük sıkıntım başımdaki ve vücudumdaki uyuşma o an geldiği zaman çıldırıyom sanki geçince yine hiçbişe olmamış gibi annemde benim yüzümden hasta olmaya başladı kızlar bu hastalığı çeken kişilerin yakınındakilerde zamanla etkilenip ve yorulup hastalanıyorlarmış sizlerde durumlar nasıl benim genelde geceleri ve sabahları oluyo:(

kk dan alternatif tedaviden taslari okuyabilirsiniz...ametist depresyon ve panik atak icin....nasil etki ettiginide maranki comdan bulabilirsiniz....pembe guarzda bildigim kadariyla negatif elektrigi cekiyor....burcuna gore bulup takacaksin sikayetlerine gore cakrani bul kullan....

bugün biraz iyiydim ama benimde en büyük sıkıntım başımdaki ve vücudumdaki uyuşma o an geldiği zaman çıldırıyom sanki geçince yine hiçbişe olmamış gibi annemde benim yüzümden hasta olmaya başladı kızlar bu hastalığı çeken kişilerin yakınındakilerde zamanla etkilenip ve yorulup hastalanıyorlarmış sizlerde durumlar nasıl benim genelde geceleri ve sabahları oluyo:(

Aynen canım en çok sabah ve gecelerı oluyor ben sabah ewde tek kalıyorum gecede herkes uyuyunca baslıyor bir çarpıntı sabahda titreme oluyor bugunde basımda uyuşma oldu çok korktum bende ilaçlı spıral var hemen dr u aradım oda uğraşma şu spıralle dedı .Rhımımde problem var o yüzden takıldı bu ilaçlı spıral ben hep ona bağlıyorum hastalığımı dr da bana kızıyor böyle şeyler yapmaz diyor.Bu günde bana kızdı zaten başım uyuşuyor deyınce şimdi iyiyim ara ara yokluyor bu panık atak üfffffff bazen çok süperım bazen delırecek gibi oluyorum sanki ölecekmişim gibi daralıyuorum başımın uyuşması bir geçse birde ensem sanki yok gibi oluyor bir an için :52:

PEMBE KUVARS: Nefret, suçluluk,kıskançlık ve korku duygularını ortadan kaldırır, kişinin çevresinde sempati kazanmasını sağlar. Kişinin, rahatlamasına ve ferahlamasına yardımcı olur. Aşk taşıdır. Zihindeki karmaşıklığı giderir. Korku, endişe, üzüntü ve psikolojik travmalardan kaynaklı sorunların üstesinden gelebilmek için pembe kuvarsın kullanılması gerekmektedir. Kişinin kendine karşı duyduğu sevgi, ailesine karşı duyduğu sevgi, doğaya karşı duyduğu sevgi ve eşine karşı beslediği sevgiyi güçlendirir. Sakinleştirici etkisi ile kalbi rahatlatır, duygusal yaraların iyileşmesini sağlar. Stres kaynaklı hastalıkların tedavisinde kullanılır.

KAPLAN GÖZÜ: Zihinsel açıklığın yani yoğunlaşma taşıdır. Gücünüzü doğru şekilde kullanmanızı sağlar. Özgürlüğüne düşkün kişilerin taşıdır. Kendi ihtiyaçlarınızı ve çevrenizde kişilerin gereksinimlerini fark etmenize yardımcı olur. Ne istediğiniz ve neye ihtiyacınız olduğunun arasındaki farkı anlamanızı sağlar. Yin-Yang dengesini sağlar, ruhunuzu canlandırır. Depresif ve olumsuz ruh halinden kurtulmanızı sağlar. Ruh hastalıkları ve kişilik bozuklukları tedavisinde faydalıdır. Gözlere özellikle gece görme bozukluğu yaşayan kişilere faydalıdır. Boğaz ve üreme organlarını tedavi eder. Kırık kemiklerin tedavisini kolaylaştırır. Konsantrasyonu güçlendirmek en belirgin özelliğidir. Bununla beraber iş hayatında başarı sağlamanıza, ilerleme isteği duymanıza yardımcı olur. Evlilik, aile ve iş ortamındaki olumsuz etkilerin azalması için sabırla kullanmaya devam edilmelidir. Sağ kolda taşınmalı veya kısa periyotlarla kolye ucu olarak taşınmalıdır. Canım bunları kullanıyorum ben burcumun taşlarıymış:49:

Canım kendini toparlamaya çalış balkona felan çık annene belli etmemeye çalış yazık kadına bende kız kardesımın önünde oluyorum ona çaktırmamaya çalışyorum çünkü hamile o yüzden bebişe bişe olur diye:((

buğün bende bi garitimm eerlimde tireme vardı,,sinerlerim bozuk gibii,,

dışarı çıktım ama o bile yetmnediii:50:

Canım kendini toparlamaya çalış balkona felan çık annene belli etmemeye çalış yazık kadına bende kız kardesımın önünde oluyorum ona çaktırmamaya çalışyorum çünkü hamile o yüzden bebişe bişe olur diye:((

canım zaten eliimden geleni yapıyorum sürekli bişeler yapıyorum o sinirden sıkıntıdan bir takılar yaptımabajurlar süsledim bunların hepsini 1 ayda öğrendim ve yaptım hayatta yapmazdım sıkılrıdım bana göre değil derdim arkadaşlar buldum hergün biryerlere gidiyoruz sürekli dışardayım anneme artık sölemiyorum zaten Alaah yardımcmız olsun

Back