lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314

ya bişi sorcam sana ama çok çekiniyorum.anlamışsındır ama cvp vermeyebilirsin tabi ki

tembelposta sendemi biraktin ilaclar nasilsinguclubacismile

burda ki bir çok arkadaşa bakarak çok uzun süre kullanmadım ben ilaçları ..
çok zor bi dönemimde kullandım ve bıraktım .. birden bire kestim doktorum kızdı ama oda kabullendi ..
ben ağrı kesici bile kullanmayan bi tipimdir ..

inişlerim çıkışlarım oluyor ama iyiyim .

Jayjay, yazdıklarını okudum, başarını tebrik ettim ve çok imrendim.
Şu an ben de çok çok kötüyüm.
Şu okulu hayırlısıyla bitirp gidebilirsem çok iyi olacak.
Az bir zaman kaldı, (herkesin verdiği teselli gibi) ama nasıl sabrettiğimi bir ben bilirim bir de Rabbim.
Şurdaki zamanımı verimli geçirebilmem için, rahatlatıcı bir şeylere ihtiyacım var.
Sarı kantaron tabletlerini çok merak ettim.
Nerden temin edebilirim bunu?

yaa sari kantaron hapi aldim ama icemedim bir tuhafima gitti ama bitkisini arada kullaniyorum icine bir tatli kasigida kimyon katiyorum harika oluyor

Bana bipolar, atipik depresyon, anksiyete ve paranoya teşhisi konuldu. 2 ayrı ilaç kullanıyorum: 1 antidepresan ve 1 antipsikotik... Bu ilaçları içmediğim zaman insana bile benzemiyorum. Ya tamamen düşük bir ruh halinde oluyorum, ya da saldırgan ve sinirli. Yaşamımı bu kadar etkilemiyor olsa ilaçları kullanmamayı tercih ederdim ama elimde değil. Benim uyanma sorunum var çok kötü. İlaçlardan dolayı diye düşünüyorum. Tam ucu ucuna yetişiyorum işime. Kahvaltı zaten asla yapamıyorum. Size de böyle bir sorun oluyor mu? İlacımı gece yatmadan değil de, sabah kalkınca içsem sizce nasıl olur?

doktorunla gorus biz bilemeyiz bu tur seyleri herseyin caresi var doktorunla gorus ok derse birde öyle dene belki uykusuzluk olmaz ozaman

Öncelikle böyle güzel ve faydalı bi yazıyı bize ulaştıran arkadaşa çok teşekkür ediyorum..Bende 3 yıldır antideprasan kullanıyorum günde 225 doz kullanırken kendi çabamla 75 doza indirdim ve ALAHIN izniyele daha da azaltıp bırakıcam hedefim bu..İlaç kullanıpta hemen bırakmak isteyen arakdaşlara sesleniyorum sakın böyle bişey yapmayın bırakmaya karar verdiyseniz dozu azaltarak bırakın büğnyenizi alıştırın....Ve bunun dışında söylkeyebilceğim vurdumduymaz olun korkularınızdan korkmayın üstüne gidin bi kere gittiniz mi gerisi geliyor Arkdaş bunu yazıda çok iyi anlatmış..İnanaın herşey çok güzel olacak.....

slm kızlar kantaron hapını ilk defa duydum.bir yıla yakındır bende doktora gidiyorum.okuduğum kadarıyla sizlerde bu sorun daha büyük.ben de Çok Şükür o düzeyde değil.arada sıkıntı geliyo sıkılıyorum çekip gitmek istiyorum kavga etmek bağırmak ağlamak istiyorum.sanki nefes almamı engelleyen bişey var gibi ama nefes alıyorum.ama dediğim gibi sanki bi ağırlık var göğsümde.arada kötü düşünceler geliyo aklıma...amacım yok..kendime hedefler koymam lazım farkındayım.ama eskisi gibi o heedeflere tutunasım da yok.rem...n kullandım bikaç ay..kilo aldım ki ben kilo istiyorum çok zayıftım çünkü..42 civarıydım 54 e çıktım.sivilce olunca doktora dedim değiştirelim dedi citl verdi.ama onu kullanmaya başladığımdan beri sanki daha kötüyüm.bu sıkıntılar eskiden yoktu.bikaç haftadır var.ilacı da 1-2 aydır düzenli kullanmaya çalışıyorum normal mi sizce ilaçtan mı yoksa hastalık ilerledi mi acaba?sadece ilaçla tedavi ve gevşeme egzersizi dediler.terapi vermediler bu kantaron ilacını içsem şimdilik nasıl olur birde ilacı nerde bulabiliri m ve kaça?sağolun

öyle hemi ilac hemi sari kantaron yasak kesinlikle birisini iceceksin sari kantaronda antidepresan arkadasim dikkat edin eczanelerde vardir

pfff ben yapamıyorum.. kac kere bırakmayı denedim kac kere.. bıraktımda bikaç kere ama hersey basa döndü.. simdide bigün evde unutsam getirsinler die yalvarıyorum offf offf inş düzelirim inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…