lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
inşşaalh yaa ben bazen aglma geliyyorr bide çok agresif odldumm bu aralarr:(ohaoldumsmile

ben de var ya ota b--a ağlar gibi oluyorum.bazen sinirden delircek gibi oluyorum.ama ALLAH' a şükür tahminim den daha kolay geçiyo ilaçsızlığın ilk günleri.inş hep de böle olur güzel ve kolay hepmiz için

ben de var ya ota b--a ağlar gibi oluyorum.bazen sinirden delircek gibi oluyorum.ama ALLAH' a şükür tahminim den daha kolay geçiyo ilaçsızlığın ilk günleri.inş hep de böle olur güzel ve kolay hepmiz için

aynenn bendede öylee aglma geliyorr durduk yereee:((

ş,mdilik böylee bakalım ilersi için ne olcak bilmiiyorumkii..haırrlıssısı olsun herkezz içinnn:sm_confused:

ben buralardayım ama topice uğrayan pek yok.ilacı bırakanlar buraya 1-2 cümle ile günlerinin nasıl geçtiğini yazsa bizde faydalansak

çok şükür ben ilacı bırakalı 26 gün oldu bi şikayetim yok.zaten ağustos ta hafta da 2 gün içiyodum yok gibi bir şeydi.sadece ara da ufak anlık baş dönmeleri oluyo.geçiyo hemen.başka da bişi yok elhamdülillah

dün de terapim var dı.dr um en tehlikeli dönemi atlattığıı söledi.yani ilacı tamamen bıraktıktan sonra ki ilk 3 hafta çok önemliymiş.inş.bundan sonrası da böle güzel ve kolay olur ve inş bir daha ilaç içme ihtiyacı hissetmeyiz.

inşaalahh öylee olurr terabi destegin varrsa daha kolay ben bulmama lazım...ilacı kestikten sonra günüm günüme bazen uyumazzz

6yıl oldu evet....terapiye gerek duyulmadı bana....kendime yetiyorum:) şaka bi yana almıyoorum...sadece ilAÇTIII yok bebek

kendine yetiyosan ne güzel.ALLAH izin verirse 2 ay daha böle güzel giderse durumum bırakcam ben de korunmayı.bebek istediğimiz için biraz da terapi ile bırakmaya karar verdim ben ilacı.ama başlangıçta tek sebep bebekti.fakat gördüm ki ilacı bırakmak hiç öle kolay bişi değilmiş iyi ki terapi eşliğin de bırakmışım diyorum şimdi

kafayı yedikk valahi..benim 1 ay kulalandım toplam ilacı zatewn drum kesitii...

biraz huysuz olmuştum aslında kayınvalidemiz birazx sorunlu bi hnaım bizde kladıı ondan oldu böyle..neyse artık normalizkaydirigubbakcemile3

kafayı yedikk valahi..benim 1 ay kulalandım toplam ilacı zatewn drum kesitii...

biraz huysuz olmuştum aslında kayınvalidemiz birazx sorunlu bi hnaım bizde kladıı ondan oldu böyle..neyse artık normalizkaydirigubbakcemile3

kayınvalide mi eyah eyvah:1:sen sadece 1 ay mı ilaç kullandın

Back