lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
ya evet arkadaslar bu site cok ii geldi bana artik burayatakilacagim sende 30 yasindasin cok guzel yasit sayiliriz ama hickimsem yoktur bazan cocuklarima iyi annelik yapamadigimi cok zayif bir insan oldugumu dusunuorum gercektende öyle ne yapalim her zaman sukretmeliyiz biraz önce bir yazi okudum bir arkadasimiz iki cocugunu birden kaybetmis cok uzuldum diyorum Allahim cocuklarima birsey olursa ben hastadim onlara bakamadim diye pisman olurmuyum oturdum agladim...ama hastadim ama yemeklerini hep verdim belki bu kadar buyutmemde bir nimetttibilmiyorumkismile

basardim ..
bence doktorunu değiştir ..
ama muhakkak bi psikiyatr git ..
arada gir buraya içini boşalt ..
kocanlada konuş yürüymüyorsa bi evlilik uzatmanın alemi yok
ben mutsuz anne babanın çocuğuyum ..
çocukluğumda ki mutsuzluğumun faturasını hala ödüyorum ..
illa şiddet gerekmez çocukların etkilenmesi için..

ya evet arkadaslar bu site cok ii geldi bana artik burayatakilacagim sende 30 yasindasin cok guzel yasit sayiliriz ama hickimsem yoktur bazan cocuklarima iyi annelik yapamadigimi cok zayif bir insan oldugumu dusunuorum gercektende öyle ne yapalim her zaman sukretmeliyiz biraz önce bir yazi okudum bir arkadasimiz iki cocugunu birden kaybetmis cok uzuldum diyorum Allahim cocuklarima birsey olursa ben hastadim onlara bakamadim diye pisman olurmuyum oturdum agladim...ama hastadim ama yemeklerini hep verdim belki bu kadar buyutmemde bir nimetttibilmiyorumkismile

şimdi psikolojın bozuk oldugu için böyle düşünmen çok normal neden iyi bir anne olmayasın .ne zaman konusmak ıstesen paylasmak ıstesen buraya yaz olur mu .kendını de cok üzme.bak hepimizin ayrı ayrı sorunları var.Allah hepimize yardım etsin canım

basardim ..

canım sen nasılsın sen de bırakmıstın değil mi ilaçlarını
evet haklısın bence de dr unu değiştirmeli

gittigim doktor degil psikolog doktorlara gitmekten doktor arastirmaktan artik kinagi geldi 4 yildir kac doktor degistirdim biri emekli oldu sonra bir asistan sonra baska sonra baska DENEK OLDUMMM:delphinNYSE SIMDI BIR DOKTORUM VAR AMA TURKIYEDE arkadaslar cepten onunla irtibattayim burda psikolog turkiyede doktor ama psikolog isi kesinlikle bitti o kadina gitmeyecegim baska bir vtane var ama sanki gerk yok gibime geliyor 5 6 seans oldu gideli bir tane erdal kayhan var viyanada cok guzel bir psikolog turkbayragi:turk psikolog onada gitmistim sonra bu kadin daha rahat olurum gibisinden degistim neyse ya son gittigimde acayip bir gicik oldum kariya...goresin kendinin problemleri nasil ben belki ondan daha iyi bir gelinim neyse yasenağlamaiste böyle arkadaslar ya swizler benim doktorum oldunuz su siteye sizlere icimi dokebilmem beni cok rahatlatiyor Allah yoklugunuzu vermesin hepinize cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizdenopuyorumnanaktankonusmaya ihtiyacimin oldugu cok belli ama dogru insanlarla sizler o insanlarsiniz

basardim ..
hmm tabiki sizin neler yasadiginizi bilemem tabiki haklisiniz benim ailemdede kavga oluyordu fakat annem hp alttan aliyordu babam kizardi annem balkona cikar aglardi hic cevap vermezdi ama sicacik bir aile hayatimiz vardi hepimiz ayni syi yerdik kardeslik anne babaya saygi sevgi yani mutluydum eski aile yapilari cok guzeldi bilirsiniz annelerimiz sabirli kadinlardi neyse ya cocuklarimin hatirina diyecegim cunku babaligi guzel yapiyor catismalarimiz tabiki oluyor birde konusmayi becerebilsek yani babaligini bir cocuklarim yasasin yoksun kalmasinlarŞeniziste bu baska bir manasi yok simdilik sonra duzelirmi bilmiyorum zayif tarafini aldimi yandin istegi hööööt deyince korkmam 4 yil hastalandim öyle yurudu simdide diyorum birazda sen hastalan 4 yil da öyle yurur önceden hemen hastaliga teslim oluyordum kendimi cokda savunmuyordum aglamak yatmak konusmak yok simdi degismeler var hayatimda kendime guvenim gelmeye basladi eee hepte hastalanip aptal durumuna dusemem:utangac:almancada ögreniyorum bazi syleri yapabilmek cok rahatlatti bni mesela asagidaki kadin sikayete gelir esim suldigun suldigun bizi savunmadigi gibi durun susun gelirler... uzatmak istemiyorum gecen esim diyorki kadin kafadan tir.... idare et bir sinirlendim sen ne diyxorsun beee dedim benim iki kucuk oglum var zirt birt yukari cikiyor sende böyle yapiyorsun cocuklarimin benim psikolojimi bozdunuz o tirlaksa ben onaylanmis depresyon hastasiyim dedim siz beni idare edin dedimnaniknanikdut yemis bulbule dondu gcen kadin ku.... ko... gibi yine geldi yter artik pis... dedim almanca saydim sayistirdimdelikafaduldendelikafaduldensn durup durup bizimi dinliyon baska eve cik git seni ilgilndirmez polisi ariyorum gorursun sen kari sustu ilk kez cevap verdim tak etti ama konusmayinca hastaliga ceviriyorum neyse oglumda korktu aglamaya basladi her zamanki gibi babasi ilkkez cevap verdi cunku iceri yeni girmistik bir daha geleck olursa direk polis esmes dinlemiyorum artik onun korkakligindan biktim kendim yapabilecek durumdayim yeteeeeeeeeeer :icecream:iyi valla esimin dedikleri kariyi idare et beni idare et annemi idare et oooooooooooooooooldu canim ben ess.gim köyden gelenler bile biu kadar ezilmiyor hayreeeeeetsengözlerimebaksanabartik hastalanmak degil konsmak istiyorum icime atmama karai verdim eeeeeeeee vsen öyle aciz gorunursen kocanda agzi... edi.... cocuklarinda... ama cocuklarimi cok seviyorum esimden sogudumalkisalkisalkisafedersin isi olursa bilir sevmeyi iyi valla :dilcikar:onuda istemiyomda is dahada kotuye gitmesin diyorum biraz aile sicakligi veriyim:asigim:amaaan iste boyle kendiniz icin yasayin arkadaslar sahsen ben öyle yapiyorum sorumluluklarimin farkinda olarak bazan aglayarak bazan uzulerek bazan gulumsuyorum:sm_cool:

Merhaba kızlar,nasılsınız?
Kızlar mesaj modumu kapattım, hep msn veriyor arkadaslar msn de konusalım dıye
ınanın vaktım yok benı anlamanızı umut edıyorum
bazen gunde 1 saat mesajlara yanıt yazdıgım oluyor gercekten yoruluyorum
her konuda konusan çenesi düsük bir kız oldugum ıcın hemen her mevzuda mesaj alıyorum
şimdi sizin için şükür defteri açacagım, depresyondan kurtulmak ve daha güclü birer insan olabılmek ıcın
hayatımızdakı sukrettıgımız herseyı hatırlayıp buraya yazacagız
linki vericem simdi

linkin doğru olduğuna eminmisin yoksa ben mi beceremedim.ah bu arada dün gece çok kötüydüm kızlar sanki kalkıp kendimi aşağı atacakmışım gibi geldi.of ne kötüydü.hembunu istemiyorum hemde sanki bunu yapmama az kalmıştı nerdeyse.kendimi zor tuttuğumu hissettim sanki

linkin doğru olduğuna eminmisin yoksa ben mi beceremedim.ah bu arada dün gece çok kötüydüm kızlar sanki kalkıp kendimi aşağı atacakmışım gibi geldi.of ne kötüydü.hembunu istemiyorum hemde sanki bunu yapmama az kalmıştı nerdeyse.kendimi zor tuttuğumu hissettim sanki

ilaçları azalttın ya gececektır merak etme bu durum

Aminnn bende halamin kizina uzuldum bosanmislar uc cocuk esinin namusuna iftira atmasi ailesinin kabul etmemesi abisinin yainda kalmasi gelinin istememesi ne yani kotu yolami dussunmafoldumbenve kocasi olacak oad.. hemen intten tanistihgi iki cocuklu kadini eve getirmis bile serefs...pisl... h.kizi tek itin oluyum cocuklarimdan ayirma diye yalvarmista ufffff....oglunu biri gormus hep kucaginda bir kiz cocugu bu kim demisler hiiiic babam getirdi diyormu o sabilerin ne sucu varsa gelde dayan:gitme:hemi eve arkadasini getirmis hemi intten sevgilisile cetlesmis hemide namusa damga Allahim cocuklarini korusun cok uzuldum onlarin gunahi neydi ins. ikigun sonra ilahi adalet tecelli etsin ama onlardan cikmasin o pez... ciksin AllaHIM DOGRU YOLDAN AYIRMA BIZLERI GELIN ne olurki sanki bir kapta ona yemek verse sevap degilmi ya gorumcesi sonucta ne olacagimiz bellimi ya cok etkilendim yuregim sizlaDIyerimsenibenAllaH ONUN DOGRUNUN YARDIMCISI OLSUN:olmaz:

napım ben de ev iş arası mekık dokuyorum
genelde ıs yerınde cok bunalıyorum bazen nefes alamıo gbı oluyorum ama gecıo
bılıyorum yanlız yasadıgını daha onceden anlatmıstın
inş sen de ıı olursun canım

Sağolasın canım. Cümlemiz inşallah.

Bana dua edin kızlar.
Birkaç gün sonra, artık kabusum haline gelmiş olan yere gidiyorum kısmetse.
Ve evde yalnız kalamadığım için yurda kayıt yaptırmayı düşünüyorum.
Her ne kadar dışarıdan rahat görünsem de, bana imrenenler olsa da, ben rahat değilim, kafam rahat değil. Ders çalışamıyorum. Sürekli gelecek endişesi yaşıyorum. Haftasonu, tatil günleri artık bunları düşünmekten sıkıldım.
Bana dua edin, hakkımda hayırlısı olsun ve hakkımda hayırlı olacak bir karar vereyim inşallah.

canım dualarım senınle
madem evde yanlız kalmayı sıkıntı edıosun yurtta kal o zaman canım
tek sorunun bu lsun
herkesın dert ettgı bırsey var
ben de yururken hep düşüp bayılacakmısım hıssı oluyor
ustune gtsem de zorlanıyorum ozellıkle dısrda yanlızken

canım sen nasılsın sen de bırakmıstın değil mi ilaçlarını
evet haklısın bence de dr unu değiştirmeli

arada gidip gelsemde iyiyim ..
ilaca karşı değilim asla ilaçsız mücadele edemeyeceğimi anladığım an başlarım tekrar ..
doktorum başlarken bile hazır olduğunda kesicez bu sadece kötü dönemini atlatmak için demişti ..
kimse ilaçlara laf söylemesin ilaçlar kalıcı bir iyilik sağlamıyor geçiş dönemlerinde yardımcı oluyor ..
bu hastalıklar inanç eksikliğinden felan değil ..
manik depresifim ben genetik olma ihtimali yüksek bi hastalık bu ..
ruhsal hastalıklarada fiziksel hastalıklar gibi bakmak lazım ..
nasıl vücudumuz hasta olabiliyorsa bizi ayakta tutan ruhumuzda hasta olabilir ..
ama atlatmak bizim elimizde ..
tabi çevremizden destek görmekte önemli ..
şimdilik iyiyim 2 gündür kötüydüm..
Bana dua edin kızlar.
Birkaç gün sonra, artık kabusum haline gelmiş olan yere gidiyorum kısmetse.
Ve evde yalnız kalamadığım için yurda kayıt yaptırmayı düşünüyorum.
Her ne kadar dışarıdan rahat görünsem de, bana imrenenler olsa da, ben rahat değilim, kafam rahat değil. Ders çalışamıyorum. Sürekli gelecek endişesi yaşıyorum. Haftasonu, tatil günleri artık bunları düşünmekten sıkıldım.
Bana dua edin, hakkımda hayırlısı olsun ve hakkımda hayırlı olacak bir karar vereyim inşallah.
Herşeyin hayırlısı olsun senin için güzelim ..
İnanıyorum başa çıkabilirsin sorunlarla ..
Biraz zor olacak ama ne kolay ki bu hayatta ?
Kendine inanmaya devam et ..
Güçlü olduğunu unutma ..
Hastalığınl başa çıkabilirsin..

ben de inanç eksıklıgınden kaynaklandıgına ınanmıyorum
saçmalık .
ilaca ben de karşı değilim ama kesin çözüm sağlamıyor geçici oluyor işte
iyi olmana sevındım tembelpostaa

ben de inanç eksıklıgınden kaynaklandıgına ınanmıyorum
saçmalık .
ilaca ben de karşı değilim ama kesin çözüm sağlamıyor geçici oluyor işte
iyi olmana sevındım tembelpostaa

sağol canım ..
doktorlarda yani en azından benim tanıdıklarım ..
kronik hastalıklar hariç (şizofren gibi) diğer durumlarda sürekli ilç istemiyor..
geçiş dönemlerini kolaylaştırıyor ilaç..
ben doktora intiharımdan 3 gün sonra gittim ..
4 aya yakın sanırım ilaç kullandım ..
o ilaçlar olmasa o dönemi o kadar az hasarla atlatamazdım ..

hepimiz iyi olucaz ..

dediğim gibi ruhumuzda hastalanabilir ..
iyileşmek bizim elimizde ..
kolay değil ama imkansızda değil kaydirigubbakcemile5

Back