bide bişi daha sorcam mesela ilacı kademeli olarak bırakmaya başlıyoruz ya.ilk dönemlerde kendimizi kötü hissetmemiz beynimizin küçük oyunlar oynamaya başlaması yine normal mi acaba antidepresan jayjay :roflol:
tabi tabi
ama oturup üzerinde düsünmiycez
a gecti mi gecmedi mi, beynim ne alemde demiycez
şimdi insanın egosu sürekli olumsuz düsünceler üretir
hic susmayan bir sestir, uykuya dalana kadar gün icinde neler düsünüyoruz degil mi?
sürekli ego konusmaktadır,
beynin oyun oynuyor iyilesemiyceksin, onlar iyilesti sen iyilesemezsin
sende ise yaramıycak, kendini öldür, depresyondan kurtulan olmadı
intihar edenler var, bak iste ilac kullanıyorsun sen bir zavallısın der, der de der
hiç susmazzzz
bunu kontrol altına almak icin, nefesımıze odaklanıyoruz
yanı izledigimiz tek sey nefes alıs verisimiz olacak
baska hicbir sey ve hatta nefesimizi bile dusunmeden nefes nasıl gırıyor nasıl cıkıyor
bunu yapıcaksınız
ve icinizden sizin bilincli haliniz dısında sürekli konusan bir yapı yanı egoya da sahip oldugunuzu onun işinin size durmadan olumsuz telkin ve kotu ıhtımallerı hatırlatmak oldugunu unutmayacaksınız
ne yani siz, icinizde bik bik ötmekten baska hicbirsey yapamayan bir yapıya mı teslim olacaksınız?
konusmaya basladıgında, söyle diyoruz;
bunları beni korumak icin yaptıgını, tedbirli olmam icin hatırlattıgını bılıyorum
ama ben artık saglıklı olmayı secıyorum
artık senın farkındayım, ben ne dersem o olur
sonra sahip oldugumuz ıyı seylerı seslı olarak sayıyoruz
ne bilim bugun kahvaltıda yedıgınız sucuklu tost, dün ucuzluk pazarından aldıgın t-shirt
saclarının kırıksız olması, liseyi bitirebilmis olman
annenın babanın hayatta olması
filan marka oje alabilmen
nefes alıyor olman
ellerinin tutması
gözlerinin güzelligi
kel olmaman
genc olman
babanın onlarca spermini gecip senin hayata gelmen -kardeşlerini solladın unutma!
spatyomda bedenlenmeyı bekleyen milyarlarca ruh varken bu dunyayı gorebılme sansı sana verıldı :lepi:
nerde oldugunun farkında ol
kım oldugunun farkında ol
yasadıgının farkında ol
sana verılen yasam hakkını sacma sapan seyler uretıp bunları dusunerek tuketme:lepi: