ben galiba ilaca tekrar başlayacağım, bu ara çok sıklaştı panik ataklarım. Doktordan randevu aldım, hamileyken kullanabileceğim ilaçlar olduğunu söylemişti galiba başlayacağım.. n'apayım desteğe ihtiyacım var ve olmuyor, ne sözler.. ne insanlar fayda etmiyor... bu kafayı değiştiremeyeceğime göre en azından düşüncelerimi susturabilirim, benim de rahatlamaya ihtiyacım var mafoldumben
Herşey senin elindee yasakkelime ilaçsız yapamam ben diyorsan ilacı içinde iyileşirsin fakat hep ilacamı bağlı kalıcaksın :sinifsinif: ne kadar ilaç içersen iç sen mücadele etmedikce sıkıntılarından kurtulamazsın.Zorda olsa mücadele etmelisin.Kendini bırakma güçlü ol :teselli: Korkuların üzerine git..Başarıcam de alkisalkisalkis İnanmak başarmanın yarısıdır yerimseniben
Gece gece güldürdün beni sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
güülldürsem ohh nemuutlu banaaakaydirigubbakcemile2
hep ğüllek kıssssopuyorumnanaktananca böyle kurtulucaz
bu şeytyandankötükedihüsohadi lennnndelikafadulden
Melis :) müzikkk dinlemeyii denedinmi hiçç... hihoyyyt:
PC de yada TV de müziğii son sesssssss açççççç ve kendini saatlerce müzği ver bak nasıl iyi geliyorr..Özellikleeeeee yabancıı müzikk..Türkçe şarkılar hiçbirşey hatırlatmasın sana yabancı müziğn keyfinee bırak ezberle harikaa oluyorrr :dance: :dance: Ben günde en az 4 saat dinliyorum :dance: Ay kızlarbu halime özenmeyin sakın herah kötü olabilirim maşallah deyin olurmu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:
Tamam nan :dance: :dance:
hoopaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:)) Bal gibide allahın izniyle ilaçsızda yaparız alkisalkisalkis
biizde azzimm var isstek varrr..
obizii degill bizz onu yendikkkkkksırnaşık şey
Bugün nasılsın melis :)) Hadi karşılıklı kopalım müziklee zemuszemus
canımm süper bir yazı.. yine gelcem .arada uğrarım.şimdi geç oldu..Şeniz
gündüzleri evde tek basıma kalma korkusundan dolayı bütün uyuyorum napıcam bilmiyorum
sürekkli ağlar oldum Allah yardımcımız olsun iştah sıfır
çok zor geçiyor
yok cnm değilim psikologcanım sen psiikolokmussun,kendin için neler yapıyosun..:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?