lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
10 gündür ilaçlarla yaşıyorum ..
ne kadar sürer bilmiyorum ama bu sürede çok iyi geliyor.
bi gün kurtulurum herhal (:

Çok geçmiş olsunn .Allah yardımcın olsun .

10 gündür ilaçlarla yaşıyorum demişsin...İnankii ilaç olmadanda yaşanabiliyor

Anksiyete bozukluğu vardı bende de ve ben bu hastalığı yendim:lepi: 5 senedir ilaç kullanmıyorum.Bu sebepten eğitimime ara vermek zorunda kalmıştım.Tedavi olmaya karar verdiğimde 20 yaşındaydım.terapi ile beraber hobi kurslarına yazıldım.Tedavinin 6. ayı gibi yoo ben okuyacam diyip yeniden dersaneye kayıt oldum.Üni yi de kazandım tekrardan hihoyyyt .Çanakkale de Gittiğim kuafördeki panik atak bayan vesilesi ile şimdi babam dediğim psikoloğum ile tanıştım ki hayatımın dönüm noktasıdır bu.Bi süre sonra kademeli olarak depresan ilaçlarıma da veda ettim.Ama 5 sene oldu yan etkileri haala bana veda etmio:( Şu anda sadece sinirlendiğim ve biri ile tartışmam gerektiği zaman kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor.Bunu da düzeltebilirsem herşey muhteşem olacak

Anksiyete bozukluğu vardı bende de ve ben bu hastalığı yendim:lepi: 5 senedir ilaç kullanmıyorum.Bu sebepten eğitimime ara vermek zorunda kalmıştım.Tedavi olmaya karar verdiğimde 20 yaşındaydım.terapi ile beraber hobi kurslarına yazıldım.Tedavinin 6. ayı gibi yoo ben okuyacam diyip yeniden dersaneye kayıt oldum.Üni yi de kazandım tekrardan hihoyyyt .Çanakkale de Gittiğim kuafördeki panik atak bayan vesilesi ile şimdi babam dediğim psikoloğum ile tanıştım ki hayatımın dönüm noktasıdır bu.Bi süre sonra kademeli olarak depresan ilaçlarıma da veda ettim.Ama 5 sene oldu yan etkileri haala bana veda etmio:( Şu anda sadece sinirlendiğim ve biri ile tartışmam gerektiği zaman kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor.Bunu da düzeltebilirsem herşey muhteşem olacak

çokk geçmiş olsun..atlatmışın ama anladıgım kadarıylaaakaydirigubbakcemile5

tesekkürler canim cok önemli bir konu bendede panik atak var
bu hastaliktan biz kendi cabamizla kurtulabiliriz ilac icmiyorum icmeyide düsünmüyorum devamli
kendimle mücadele ederek hayirlisiyla atlatmaya basladim zor cok zor fakat mücadeleyle kazanilabilir bence rabbim herkeze yardim etsin

Allahın izniylee atlattın çok geçmiş olsun.Alllahım o çarpıntılarınıda alıp götürsün inşallahhh :Saruboceq:
iyyii ğbiiiiii balım ama degişiyo gün içerisindede
sendede oluuyoormu öyleeeekafamçokkarıştı
Ne oluyor mesela melisimmmmm :))))):uhm:
tesekkürler canim cok önemli bir konu bendede panik atak var
bu hastaliktan biz kendi cabamizla kurtulabiliriz ilac icmiyorum icmeyide düsünmüyorum devamli
kendimle mücadele ederek hayirlisiyla atlatmaya basladim zor cok zor fakat mücadeleyle kazanilabilir bence rabbim herkeze yardim etsin

Harikasın iştee bu :lepi: insanın yapamayacağı şey yoktur allahın izniyle rabbim yardım ediyorrr bizlere :Saruboceq:

kızlar bişey sorcam size buraya ilk kez yazıyorum yardımınıza ihtiyacım var
istanbulda bildiğiniz ii bir psikatrist-psikolog var mı bir aile dostumuzun kızı çok rahatsız burda (uşak) akıl fazlalığı filan demişler 6 aydır ilaçlarla duruyor kızcağız onlarda hep uyutuyor iyice sersem olmuş ben burdaki doktorlara güvenmiyorum zaten hepsi para peşinde o yüzden size bir sorayım dedim istanbulda iyi biri varsa oraya gelecekler son çare olarak

Back