LAPTOPU olanlar kulubu yine ve yeniden döndü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde TOSHIBA m var Satellite çok güzel tasarımı sadece vista olması uyuz ediyo
ama seviyom ben onu
bi gıcık yönüde çok parmak izi yapıyo hertarafı üstü başı parmak izi dolu hihoyyyt

benımkıde iz bırakıyo vista olması neden gıcık ben pek anlamam benımkı vista acarmısın bırazz..

VİSTA çok ağır nette o yüzden exploler kullanmıyorum bak şimdi adını unuttum :(( heh buldum mozilla kullanıyorum firefox bununda hızlı çalışıyo vista kaynaklı bu durum
işyerinde xp kullanıyorum
vista herşeyi kaldırmıyor ağır nebiliyim iyi değil malesef sıfır aldığım için kullanıyorum birde orginal + birt sürü programlarım var orginal içinde

Son düzenleme:
anladım canım teşekür ederim bunuda ögrendim

benimkinin markası fujitsu siemens.. kablosunda temasızlık oluyor bazen.. hiç bi sorunu yoktu
uçakla seyahat ettikten sonra başladı.. havaalanında hep elimdeydi çantam.. acaba kontrollerden geçerken radyasyona mı takıldı
CADIARZU

cnm esim bana apple laptop aldiiii :dance: tabi onun laptopunun yakasından düşim diye :dilcikar: artık bende burdayım :hooray:
apple kullanmıomuuu kimseee :1shok: :utangac:
88795453qa7.jpg

Son düzenleme:
benimde laptop um var
benimkide acer cok memnunum evde yer kaplamiyor
misafir falan gelinde kaldiriyorum cok rahat

cnm esim bana apple laptop aldiiii :dance: tabi onun laptopunun yakasından düşim diye :dilcikar: artık bende burdayım :hooray:
apple kullanmıomuuu kimseee :1shok: :utangac:
88795453qa7.jpg

canım ya ne sevimli bir laptop bu...
çok değişik sevimli bir tasarım ilk defa görüyorum...
güle güle kullan .....a.s.

benimde laptop um var
benimkide acer cok memnunum evde yer kaplamiyor
misafir falan gelinde kaldiriyorum cok rahat

aynen canım katılıyorum...
acer güzel bir tercih...
bende acer kullanıyorum bende çok memnunum....:delphin:

benim laptop um hp çok rahat.belirli biyerde kısıtlanmıyosun ve kullanmadığım zaman kaldırabilmem çok güzel.pc mi seviyorum:lepi:herkese tavsiye ederim:dance:

slm kıslar benımde pc ım lg e 500hihoyyytcok sewıyorum pc mıı

benim laptop um hp çok rahat.belirli biyerde kısıtlanmıyosun ve kullanmadığım zaman kaldırabilmem çok güzel.pc mi seviyorum:lepi:herkese tavsiye ederim:dance:

selaaaaaaaammmm, ben yeni üyelerdenim hihoyyyt . Bende de hp pavilion 6000 var 1 yıldır kullanıyorum ama ne yazık ki ben memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Vista çok kastı xp denedim devamlı donuyor. benim şansıma mıdır nedir? :kızgın:

selaaaaaaaammmm, ben yeni üyelerdenim hihoyyyt . Bende de hp pavilion 6000 var 1 yıldır kullanıyorum ama ne yazık ki ben memnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Vista çok kastı xp denedim devamlı donuyor. benim şansıma mıdır nedir? :kızgın:

canım bende yeni üyelerdenim.bende yaklaşık bir senedir kullanıyorum.çok memnunum.benimki xp.canım vistalarda genelde sorun oluyora.s.

yeni gelenler hoşgeldiniz hp benımkıde evt süper kızlar

laptopu olanlar kulübü demek CADIARZUCADIARZUCADIARZU
değişik geldi birazda ama kulüp kulüptür dimii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yeni gelenler hoşgeldiniz hp benımkıde evt süper kızlar

hoşbulduk canım sağol.ben daha yeni üyelerdenim yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.pc vardı ama kk yı yeni keşvettim hemen üye oldum.şimdi laptop umu daha çok seviyorum:teytey:

benim de iki yasinda :) bi compaq im var surekli kucagimda oldugu icin kizim diyorum ben ona :ecrin_bebek:. ama son bir haftadir cok uzdu beni:(
cok memnundum ilk gunden beri taki gecen haftaya kadar. uyku sorunu yasadigim icin gunlerce neredeyse hic kapatmadim surekli nette gezine gezine, film indirerek ben baya bi yordum sanirim bizim kizi. gecen hafta birden bire kapandi. iki servise goturduk once vista coktu sandim ama durum daha vahimmis harddisc i yanmis.
nekadar ugrasirsak ugrasalim pc deki butun fotograflarim gitti. nasil uzuldum anlatamam serviste oturdum agladim resmen senağlama cok kotu yaa dile kolay 2005 ten beri cektigim tum fotolar.
yegenlerimin hickimsede olmayan bebeklik fotolari askerdeki kardesimin fotograflari. esimle ilk bulusmamizda cekilen fotolarimiz, nisan, kina, dugun, fotograflarimiz. asla telafi edilemiyecek bendeki degeri paha bicilmez nice anilarimin fotograflari hepsi gitti
harddisc i degistirttik simdi bilgisayarim calisiyo ama hala resimlerimin huznu burnumda. benim safligim resimlerimi yedeklememis olmam arkadalar siz siz olun butun onemli dokumanlarinizi yedekleyin. kaybettiginizde icinize oturuyo :((( senağlama

eee kizlar neredesiniz burasi cok sakin bikac gundur, hepiniz rafami ladirdiniz lap top larinizi :)))))))))))

Back